Strandviselet mindenkinek, avagy ezt vedd fel idén a vízpartra!

Minden évben az az érzésünk, hogy nincs új a Nap alatt. Nem tudnak úgysem már új fürdőruhákat, bikiniket, fürdőgatyákat a piacra dobni, amelyre azt mondanánk ,,na ez új! “. Pedig a bikinik, trikinik ( Ha definiálni kellene : Bikini fazonú, de a melltartó és az alsó rész, valamilyen megoldással összeköttetésben áll), tankinik világában most a legnehezebb eligazodni, és idén nagyon izgalmasra sikerült a kínálat. 

Ha még nem vásároltál magadnak fürdőruhát, bikinit, vagy fürdőgatyát – igen, az idén sem feledkezünk meg az urakról sem – akkor tartsatok velünk, segítünk választani!

 

 

Női áttekintő

Ha belenézünk a designer fashion showk videóiba, mindig elképedünk egy pillanatra, hogy némelyik darabot hogyan is lehetne beiktatni egy hétköznapi ember életébe.  A jó hír, hogy ezt nem kell megtennie senkinek, viszont ötleteket lehet meríteni. 

glowsly.com

Bikinik

 

Ha ezek közül a motívumok közül válogatsz, a világ minden táján naprakész leszel a strandon, bárhová szóljon is a repjegyed: pöttyök, fodrok, virágminta, nyakban megkötős felső és derékban megkötős alsó. Magas derekú bikini alsó, sport melltartóra emlékeztető felső. Ahogy az előző szezonban is, idén továbbra is hódítanak a félvállas, akár utcai viseletre emlékeztető fodros példányok is. Kis háromszög melltartó, balkonett melltartó, nyakban megkötős, csak győzzétek átnézni!

velvet-swim-trends-galore

Ami ezen a nyáron sláger lesz, az a tanga és féltanga alsó. Az urak nagy örömére ugyebár. Megjelentek fényes, fémes csillogású bikinik és fürdőrucik is a piacokon.

Gold-And-Metallics

Idén is maradt, a halter felső, a zsinórok tömkelege, és a teljesen egyszinű fekete darabok is menőnek számítanak. Az itt-ott átlátszó, hálós illetve csipkés megoldások az idei szezon nagy kedvencei lesznek, illetve a  hasközépig/ mellig lógó rojtokat nyugdíjba küldték a bolytok.

spring_summer_2018_swimwear_trends_tassel_swimsuits_bikinis

A lehetőségek tárháza végtelen. A divatszinek maradtak : fehér, fekete, púder árnyalatok, metálfényű arany, illetve ezüst fürdőrucik, de a pasztel szinek is előkerültek. Mintákat tekintve a tropikál, a virágminta, pálmafa, és gyümölcs minták mennek.

Acacia-29-1200x613

Egyberészes darabok

Ezen a halmazon belül már nagyon sokféle modellt különböztetünk meg. A magunkféle egyszerű halandó el is veszik az egyberészesnek címkézett fürdőrucik között, ugyanis már nem lehet megállapítani némelyikről, hogy tulajdonképpen mi is. Egy kivágott trikini, vagy egy monokini költemény. Ezt meg is hagyjuk nektek, íme pár modell, trikini illetve monokini darabokra a 2018-as trendekből.

spring_summer_2018_swimwear_trends_strappy_monokinis

Mint azt a tavalyi trendeknél is tapasztalhatjuk ( 2017-es cikkünk ide kattintva elérhető ) a klasszikis mell leszorítós úszódressz szerű egybefürdőruhákat elengedtük az éterbe, és meghagytuk a profi úszóknak. Helyette kaptunk a tervezőktől színes, mintás mélyen dekoltált darabokat, különleges fazonokat, és néha fura formákat, de egyértelműen kijelenthető, hogy ez az ágazat most szárnyakat kapott, és újraálmodták az alapmodelleket.

Best-Looks-From-Miami-Swim-Week-2018-.png

A hölgyeknél, tényleg csak ízlés és testalkat kérdése, hogy idén ki mit pattint magára a strandszezonban, hiszen a legtöbb nagy márka már árulja is az idei modelleket a boltokban, választék van bőven.

A fontos a meglátni, és megszeretni érzés.

 

Az urak sem maradhatnak ki

 

Ahogy azt tavaly is leírtuk, idén sem győzzük hangsúlyozni, hogy a férfiak se 10 évig hordjanak egy úszogatyát.

 

Idén is új modellek közül szemezgethettek! Tudjuk, hogy nincsenek álmatlan éjszakáitok, a fürdőnaci vásárlás előtt, de azért nem árt tájékozódni egy picit.

Abban biztosak vagyunk, hogy erre a videóra szinte csak női olvasóink kattintanak rá, és egy férfi sem fog ötletmerítés céljából végignézni egy fashion show részletet, de a barátnőtök segít majd választani!

 

Mint láthatjuk itt is, akár fecske, akár short vagy boxer jellegű fazonokról van szó, a 2018-as trend a RÖVID fazonokra esküszik.  Bármennyire is fáj/ nem fáj kimondani, a sokak által gyűlölt/imádott fecske lesz az idei nyár slágere is, ahogy azt tavaly is megírtuk.  Nem kell elkeserednie azoknak sem, akik soha nem vennének fel ilyen darabokat, válasszatok olyan alsót, amelynek a szára combközépig, vagy attól kicsit feljebb ér. A maximális megengedett hossz, kicsivel térd fölött van.

00622d_4c377cb6750b40e5bf7e4f1646c93c8d_mv2

A színeket tekintve nincs kikötés, de jobb lenne az egyszínü darabok helyett, valamilyen mintásat beszerezni. Bármilyen mintásat. A férfiaknál is menő már az ananász minta, a flamingó, kókusz, virág, pálmafák, halak. Akármelyik fürdőgatya fazont, színt is választjátok, ne feledjétek : a lényeg a hossz. Hülyén néznétek ki térdig, vagy térd alá érő gatyákban a nyári fecskerengetegben.

Ha mindenki megtalálta a számára ideális strandviseletet, akkor nincs más hátra, mint élvezni a napsugarakat és a vizet, na meg az elismerő pillantásokat.

Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
Mutatjuk az idei ruhatárad musthave darabjait Üdvözlünk a fodrok, és a szabad vállak világában! Frissítsd a ruhatárad!
A naptejem nélkül sehova! Nyaralásunk legfontosabb kelléke a nekünk megfelelő naptej, hiszen senki nem akar rákvörösen sétálni a nyári éjszakában.
A szexisség nem a kilóktól függ Irány a strand! Mutatjuk 2016 fürdőruha divatját a teltebb idomokkal rendelkező hölgyeknek.
Őszi divatszínek Az idei őszi divat egyáltalán nem lesz olyan szürke, mint az időjárás. Elő a színekkel!
2015 nyári körömtrendjei A mostani nyáron kissé visszafogottabb körmökkel leszünk igazán divatosak. Nézzük, mik a nyerő színek, és minták!
Idei Bikini trend Végre itt a várva várt strandszezon! Fürdőruhákat és naptejet elő! Mutatjuk az idei bikini trendeket.
Telefon, tablet, gyerek kezébe igenis való! Engedjék, vagy ne engedjék a szülők a gyerkőcöt a telefont használni? Örök vitatéma nyomába eredtünk.
Kár lenne kidobni! – 10 dolog, amelyre a kávézacc képes Nem tudod, mit kezdj a felesleges kávézaccal? Ezeket a praktikákat te is szeretni fogod!