Gyertek ki a bajai mentőállomás nyílt napjára!

Május 12-én  ismét szeretettel várnak mindenkit  az országos mentőszolgálat, Bajai Mentőállomásának nyílt napjára. A rendezvényt hagyományosan minden évben megrendezik és egyre többen  kíváncsiak rá. 

A programok szinesnek igékeznek, és a rendezvény ingyenesen látogatható.

 

Be lehet ülni a mentőautókba, és a műszereket is meg lehet nézni közelebbről. Nem fognak unatkozni a gyermekek sem, hiszen várja őket többek között az ugrálóvár, és a testfestés.  Lesznek továbbá – a teljesség igénye nélkül- : baleseti szimulációk, szűrővizsgálatok, látványos bemutatók, kóstolók. A nyílt nap remek alkalom arra, hogy megismerjük a mentősök munkáját, és felhívjuk a figyelmet a véradás fontosságára. Itt az idő arra is, hogy felfrissítsük elsősegélynyújtási ismereteinket, hiszen attól, hogy a jogsihoz megszereztük az elsősegélynyújtó vizsgát, még nem biztos, hogy emlékeznénk az ott tanultakra, ha arra ténylegesen szükség lenne egy balesetnél. 

A sport szerelmesei is találnak maguknak programot, kajak és  kenu ergométer verseny is lesz.

orszagos_mentoszolgalat

Ez a nap remek programokkal kecsegtet, és ha kilátogatunk rá, nagy esélyünk van arra, hogy jó hangulatban eltöltsenek a családok egy napot az egészség jegyében, és betekintét nyerhessünk a mentősök hétköznapjaiba. 





Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Kiadni a lakást? – Na még mit nem! Minden, amit a bajai albérletpiacról tudni akarsz. Azt is kinyomoztuk, miért nehéz albérletet találni manapság Baján.
Indul a tanév, megkérdeztük mennyi az annyi? Nem olcsó az iskolakezdés. Utánanéztünk mennyit költenek a bajai szülők az iskolás gyermekeikre.
Azok a bajai kerékpárutak A kerékpáros és gyalogos közlekedés megkönnyítésének érdekében változások várhatóak a jövőben.
Online világom – Interjú Patuskával A bajai Patuska Youtube csatornája több, mint 24000 feliratkozóval, az egyik legnézetebb hazai videós csatorna.
5 rejtett ékszer Baján Összegyűjtöttünk öt bajai helyszínt, amelyek megbújnak a nyilvánvaló szépségű helyek mellett.
Nagy bajai kávézóteszt 2.0 2016-ban ismét bevállaltuk! Beültünk a bajai kávézókba, pontoztunk és rangsoroltunk. Mutatjuk Nektek az eredményt.