Gyertek ki a bajai mentőállomás nyílt napjára!

Május 12-én  ismét szeretettel várnak mindenkit  az országos mentőszolgálat, Bajai Mentőállomásának nyílt napjára. A rendezvényt hagyományosan minden évben megrendezik és egyre többen  kíváncsiak rá. 

A programok szinesnek igékeznek, és a rendezvény ingyenesen látogatható.

 

Be lehet ülni a mentőautókba, és a műszereket is meg lehet nézni közelebbről. Nem fognak unatkozni a gyermekek sem, hiszen várja őket többek között az ugrálóvár, és a testfestés.  Lesznek továbbá – a teljesség igénye nélkül- : baleseti szimulációk, szűrővizsgálatok, látványos bemutatók, kóstolók. A nyílt nap remek alkalom arra, hogy megismerjük a mentősök munkáját, és felhívjuk a figyelmet a véradás fontosságára. Itt az idő arra is, hogy felfrissítsük elsősegélynyújtási ismereteinket, hiszen attól, hogy a jogsihoz megszereztük az elsősegélynyújtó vizsgát, még nem biztos, hogy emlékeznénk az ott tanultakra, ha arra ténylegesen szükség lenne egy balesetnél. 

A sport szerelmesei is találnak maguknak programot, kajak és  kenu ergométer verseny is lesz.

orszagos_mentoszolgalat

Ez a nap remek programokkal kecsegtet, és ha kilátogatunk rá, nagy esélyünk van arra, hogy jó hangulatban eltöltsenek a családok egy napot az egészség jegyében, és betekintét nyerhessünk a mentősök hétköznapjaiba. 

Baja ökölvívói nem pihennek! Gálos Tamás számolt be a Mogyi Felsővarosi Ökölvívó Se Baja újabb sikereiről.
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.
Nagyon akarják Baján a mozit! Jelenleg a legtöbben mozit szeretnének Bajára, az egyik bank internetes felmérése alapján.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Nullkalóriás csoda termékek Laktóz, cukor, és glutén mentes, plusz extra csökkentett kalóriás. Mit eszünk, ha ilyen csomagolású terméket veszünk?
Kiadni a lakást? – Na még mit nem! Minden, amit a bajai albérletpiacról tudni akarsz. Azt is kinyomoztuk, miért nehéz albérletet találni manapság Baján.
,, Appolj Bajára! – Fedezd fel a várost az okostelefonod segítségével!” Először csodálkoztunk, miért van 5 db alkalmazás. Aztán letöltöttük, és teszteltük az öt bajai turista appot.