Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN!

Igaz, hogy még csak február hónapban járunk, de már most hiányzik a nyár. A madarak csicsergése, a strandok különleges feelingje, napozó lányok és srácok. Mindezek vonzzák magukkal a fesztiválokra való felkészülést is. Az országban számtalan bulizásra invitálnak minket, az összes zenei stílusnak saját fesztivállal csábítja a kikapcsolódni vágyókat. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója szintén nagy csapatásra készül az idei nyáron. Ugyanis a fellépőik között világsztárokat vonultat fel, köztük John Newman énekest is. 

A 27 éves brit srác milliók kedvencévé vált rövid idő alatt. A tehetségét pedig hazánkban is megcsillogtatja. Az első nagy slágere, mely Rudimental-lal készült, óriási sikert aratott. Azonban a slágerek gyártásával mai napig nem áll le, több díjat is bezsebelt, közülük kiemelkedik a UK Music Video Awards, amelyek legjobb brit dance videó kategóriájának első helyét nyerte el a Not giving in-nel. Külön érdekesség, hogy a klippjeit saját maga rendezi. 

A legnagyobb slágere a Love me again, már több, mint 500 millió megtekintést ért el a legközkedveltebb videós oldalon. Elképesztő hangja, kifogástalan megjelenése egy hatalmas bulit ígér az idei EFOTT-on.

2018. júliusában az egyetemisták és főiskolások, na és persze mindenki, aki egy hatalmas tombolásra epekedik, felejthetetlen buliban részesülhet az ifjú titán prezentálásában. A Velence-Sukoró térségében megrendezendő fesztiválon örök emlékekkel gazdagodhat mindenki. Partyzásra fel!

 

Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
A rockereknek is kedvez az idei Efott Nem bírta visszafogni magát a fesztiválra látogató VOLBEAT
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Mutatjuk az idei fesztivál-kör(kor)képet Hamarosan vége az érettséginek, a vizsgák is lassan elfogynak és kezdetét veszi a fesztiválszezon!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
Ex-elni vagy nem ex-elni, avagy a volt pasi újra színre lép Szakítás után a nők vagy felírják a veszteség listájukra a pasit, vagy tovább barátkoznak vele. Ami nem mindig jó ötlet.