Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt”

Nincs új a nap alatt, szokták mondani és ez a szextingre is elmondható. Régen titkos módon, klasszikus fényképezőgéppel készítettünk fotókat saját magunkról, vagy huncutabb esetekben a párunkkal örökítettük meg, fiatal és hamvas testünket. Miután úgy véltük, hogy komplett kiállítást lehetne a képekből prezentálni, elvittük előhívatni a kis tekercseket. Reméltük, hogy nem az az illető adja majd kezünkbe a mesterműveket, aki papír formátumúvá tette. Alig vártuk, hogy hazaérve, a szobánk titkos szegletében bepillantást kaphassunk a kis tasakba, mely a bujaság tárházát foglalta magába. Megállapítottuk, hogy ejha, ez a test maga a megtestesült Pamela Anderson, vagy a hajunkat téptük, hogy micsoda rinocérosz vicsorog ránk a képről. A mai világban már nem ennyire körülményes erotikus képeket készíteni és rögtön szemügyre venni az Amazon királynőjét is megszégyenítő alakunkat.

 

 

A szexting kifejezés az angol „szex” és „texting” szavak összevonásából jött létre. Gyakorlatilag erotikus, meztelen vagy félmeztelen képek küldése mobiltelefonról egy másik személy mobiljára. Kedves Olvasóink válaszai alapján szemezgetünk, hogy mennyire népszerű ez a tevékenység, és vajon a fiatalabb korosztályra jellemző , avagy sem. A tesztet 191 fő töltötte ki, mely felmérés nem reprezentatív, ám jól tükrözi, hogy titkon mennyire pajzánok az Olvasóink.

 

1. Kis hamis pasik

Először is nézzük meg a nemek eloszlását. Sokan arra gondoltok a hölgyek a szemérmetlenek, hiszen a sminkelési tippek, a folyamatos fogyókúrák arra buzdítanak bennünket, hogy non-stop szexis képeket küldözgessünk. Lerántjuk a leplet, ugyanis a válaszadók több, mint fele férfi, és, ha ez nem lenne elég, a 18-25 éves korosztály a leginkább aktív az arcpirító fotográfiák közkinccsé tételében. 

 

sexting7

 

Mivel a hímek a technika ördögei, szinte egybehangzóan, 98 %-ban, kifejezetten erre a mókára fejlesztett programot használtak a képek továbbítására. Ami érdekes, hogy a szextingelést siker koronázta, mert találkára is sor került, amennyiben az ismerkedés ( mindenféle hátsó szándékkal együtt) arra hegyeződött ki. Ezzel ellentétben a nőknél, azonos korosztályban (18-25 éves) nem lett egyéb foganatja a dolognak, csupán 10 % bólintott rá egy randira. Ez hihetetlen, hogy a hölgyek a pózolást tökélyre fejlesztették, de mégis a férfiak a vadállati testükkel többre mentek. Tanítsatok!  Nagyon hűségesek (ebben a tekintetben) a férfi válaszadóink, mert akik párkapcsolatban élnek, nagyobb arányban ( 90 %) csak a párjukkal szextingelnek és ez magában hordozza azt is, hogy bizony megcsalásnak számít, ha a párjuk másnak küld izgató képeket.

 

sexting6

 

Azonban arra a többség, azaz a válaszadók 80 %-a mindig kínosan ügyelt, hogy az arcuk ne legyen felismerhető a felvételeken, nem bízták a véletlenre. Bele se merünk gondolni, hogy vajon melyik nemes testrészüket helyezték ily módon előtérbe. Amennyiben párkapcsolatban élt, az illető vállalta teljes testét, arcostól, hiszen megbízott a másikban. A felmérésből az is kiderült, hogy nem okozott számukra akadályt, hogy olyan személlyel szextingeljenek, akivel még nem találkoztak, ez elmondható az összes válaszadó hímre, 100 %-ban,  korosztálytól függetlenül.

 

2.Nők és a visszafogottság. Vagy mégsem?

A hölgyek több mint fele ( 75 % ), akik párkapcsolatban élnek, küldtek már az éppen aktuális választottjuknak szexis képet. Ebben az esetben is a 18-25 évesek az inkább aktívabbak, szívesebb kísérleteznek a feltüzelés eme alternatív módjával. Szinte mindegyikük ( 96 %) csak a párjuknak küldött felvételt, nem jött közbe más illető, mint a férfiak esetében. Merészebbek a módot illetően, mivel nem a speciálisan erre létrehozott applikációt használva ( 81 % ) bombázták az áldozatukat, vagányabban módokon is tudtára adták a pasinak, hogy mit nem viselnek abban a pillanatban. Szó volt arról, hogy a férfiak bizony párkapcsolat ide vagy oda, visszafogottabban mutatták meg az arcukat ( 74 % ). Ellentétben a nőkkel, akik inkább vállalván az esetleges következményeket, bőszen csücsőritettek a képeken, nem rejtették el angyali pofijukat ( 84 % ). Ha már annyit költenek sminkre, akkor igenis azt is meg kell mutatni.

Az is kiderült, hogy szingliként elenyésző azok száma, aki szexis képeket küldözgetnek magukról ismerkedés céljából, tehát a párkapcsolatban élőkre jellemzőbb ez a tevékenység.

A nők szintén hűségesnek bizonyultak, hiszen a válaszadók döntő többsége ( 98 % ) szerint igenis megcsalásnak számít a szextingelés, és csak a párjának küldözgetett felvételeket. A 26-35 éves korosztály alig szextingel (12 %) , azonban, ha mégis rávetemedik, akkor csak a pasijával, de mindent felvállalva, külön applikáció segítségével. 

 

sexting2

 

Összességében kiderült a tesztünkből,  hogy a fiatalabb korosztály a bevállalósabb és főként a férfiak nem riadnak vissza egy kis huncutkodástól. Inkább a párkapcsolatban élők élvezik ezt a fajta erotikus incselkedést, a parazsat nem engedik szunnyadni. Mindkét csapat szerint megcsalásnak számít, de nem egyformán bíznak meg az ellenkező nemben, a felismerhetőséget illetően. A férfiak óvatos duhajok, bár őszintén szólva azt hittem, hogy ők lesznek a macsók, akik mindent bevállalnak. Mind a férfiak, mind pedig a nők esetében a 36-45 évesek minimálisan szextingelnek, alig 10 %-an. Nem látják sok értelmét, vagy esetleg még a klasszikus ismerkedés hívei, és másféle módokon is kész szexbarlanggá tudják változtatni a hálószobát. Nincs szükségük mobilos alkalmazásokra, sem digitális képekre. El tudják képzelni a párjukat ruha nélkül, és már az is elég ahhoz, hogy hazaérve letépjék róluk a textilt. Ezzel pedig olyan élményképeket adnak/kapnak, melyek beleégnek a retinájukba, és nincs szükségük virtuális, post-it féle emlékeztetőkre a barátnőjükről/barátjukról.

 

Nagyon mókás dolog az erotikus képek küldözgetése, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy veszélyt is rejt magában. Egy szakítás vagy harag utánfutójaként felkerülhet pornó vagy közösségi oldalakra is,  mely komoly lelki sérülést okozhat az áldozatnak. 

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
Love me Tinder: a virtuális pasi-selejtező Kíváncsiság, végső kétségbe esés, vagy csupán kaland? Szex és ismerkedés? A Tinder minden igényünket ki tudja elégíteni.
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!
Népharag: Ezektől a posztoktól kapunk agyfrászt Cuppanós szelfi és a Ceolhoi "nagyon igaz". Összegyűjtöttük a legidegesítőbb Facebook lakókat és posztjaikat.