A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket!

Sok jó karácsonyi dal van, de sajnos túl hamar elkezdik őket játszani a bevárásló központok, vagy a karácsonyi vásárok. Ha november eleje óta tolják az arcodba a Jingle bells-t akkor lehet, hogy Szenteste már nem lesz őszinte a mosolyod. Nyugalom, összeszedtünk pár alternatívát nektek!

 

Ez a két órás válogatás, ideális aláfestő zene a fa feldíszítéséhez, vagy az ünnepi vacsorához. Egyszerű és nagyszerű.

Hát igen, ,,Billy bácsi”, a popsztár. Az Igazából szerelem című film betétdala vicces, vagány és mégis karácsonyi. Tipikusan az ,, annyira rossz, hogy már jó” kategóriájú dal.

 

Ez a Nat King Cole válogatás album tartalmazza az összes régi karácsonyi dalt. Oldschool, klasszikus hangzásban előadva, nagyon klassz kis egyveleg.

A jazz szerelmeseinek pedig ezt ajánljuk, egy énekhang sem fog elhangozni benne! Új köntösbe öltöztetett, vagy rég elfeledett dalok jazz-csokra.

 

Azért nem telhet el karácsony magyar dalok nélkül sem! Az egyik legszebb szerintünk :

 

 

 

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

 

 

DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
Luca napi hagyományok December 13 Luca napja, ám ez nem csak egy egyszerű névnap, számtalan hagyomány, és babona kapcsolódik hozzá.
Anyádnak nem kell látnia – #sohavégetnemérős Premier előtt néztük meg a Wellhello filmjét. Ez a mozi sokkal több, mint aminek elsőre látszik.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Nagyszínpados lett a Blahalouisiana A bajai Schoblocher Barbi zenekara egyre népszerűbb. Nagy bulit csaptak a SZIN-en!
Szarvaslesen A szarvasbőgés témakörét boncolgattuk, mi az, amit laikusként tudnunk kell, mielőtt az erdőbe rohanunk szarvast lesni.
Vasárnapi kávézó: A 10 millió fotós országa Előbb utóbb az összes helyet elfoglalják a neten, ahonnan tanulni lehetne. Igen, ők a "photografis" lájkhuszárok.
Augusztus 8.: az ökológiai “túllövés” napja Újra többet fogyasztottunk mint szabadna, így a tavalyihoz képest még korábban jött el az ökológiai „túllövés napja”.
A tatyóm nélkül soha! Mi mindent vagyunk képesek magunkkal cipelni a kényelmünk érdekében? Gyakorlatilag bármit, ami belefér.