Strand kiegészítő front: támadnak a flamingók!

A stílus, és az egyediség már a vízpartokra is beférkőzött. Na, itt nem a fürdőruha és fürdőnadrág viseletre gondolunk, mint ahogy azt egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük nektek, hanem jelen esetben a strand kiegészítőkre vetettünk szemet. Idén ejtőzhetünk pizzaszeleten, vagy akár kaki-alakú matracon is!

Vége a pokróc, és a retró gumimatrac korszaknak! 2017-ben egészen új holmikat kell magunkkal vinnünk a Balaton partra.

spartan-retro-gumimatrac-piros_p50447

Hát igen, ő az, aki 3 generációt végigszolgált, úgy bírta a gyűrődést! Rég nem látott rokonok esetében még vendégágyként is használható volt. Ha mégis volt olyan elvetemült haladó pályán játszó strandoló gyerek, aki egy ilyen matracot kitudott szakítani, – ebbe még belegondolni is erős – akkor csak befoltozták bringa kerék ragasztóval. Kiskoromban azt hittem, hogy ezt a matracot adják a Balatoni strandbelépő mellé, mert mindenkinek ilyen volt.

 

Matrac háború

Mint azt fent említettük, a klasszikus matracok kora lejárt. Megérkeztek a felfújható állatok és felfújható kaják! Vannak hatalmas gumi-unikornisok, flamingók, ananászok vagy padlizsán alakú úszó alkalmatosságok is.

phao-bơi-khổng-lồ

Az első ilyen vizi- lényeket pár éve fedeztük fel, egy külföldi fesztivál medencés live videójában. Azóta már hozzánk is egyre nagyobb számban megérkeznek. Lássuk be, nincs menőbb dolog, mint egy unikornis hátán érkezni a siófoki plázsra. Azt halkan megjegyeznénk, hogy a felhőtlen boldogságnak – igen borsos – ára van, és nem egy egyszerű menet megmaradni egy ilyen gumi állat hátán sem.

 

Úszó pizza-erőd

rBVaI1i_fE2AY_GcAAOGqvVD4l4500

Hát igen, ez már egy egészen más szint. Aki egy ilyenre beruház, nem árt, ha sok barátja van. Azért azok se csüggedjenek akik egyedül szeretnének egy ilyen matracon ejtőzni, mert akár az igazi pizza : SZELETENKÉNT IS KAPHATÓ. Ezekkel kapcsolatban olyan érzésünk lenne, hogy egy szelet feltét vagyunk egy óriás pizzáján. Egyébként idén nem csak a pizza a menő, kapható még ananász, dinnye, perec, fánk, fagyi és jégkrém is. Bármelyiket is szerzitek be, imádni fogjátok! 

 

Lazy bag

Többé nem kell nyitásra menned a strandra, ha napozó ágyat szeretnél, vegyél egy Lazy baget! Imádjuk! A légkanapé mindent lefed amit csak egy matracféleségnek tudnia kell. Idén biztosan be fogunk szerezni egyet belőle. Pár éve jelent meg a köztudatban, egy olyan remek találmány, amit Lazy bagnek hívnak, vagy Air Sofa-nak. Ha szó szerinti fordításban akarjuk fordítani, lusta zsáknak vagy légszófának lehetne hívni, de nem nagyon szokták magyarul emlegetni.

Ez a kütyü egy olyan felfújható kanapé amit a vízben is használhatunk,de a parton is lazulhatunk rajta.

 

Felfújni pedig úgy kell, hogy párszor széllel szemben meglóbáljuk. Általában 150 kg-ig vannak szabva. Remek pótágy sátrazásakhoz vagy vendégeket is altathatunk rajta. Több színben is kapható, és az ára is változó, 3-8 ezer Ft-ig, így reálisnak mondható a biznisz. Arra figyeljünk a vásárláskor, hogy az olcsóbb verziók nem vízállók. Lássuk hogyan is működik:

 

A strand plédnek is leáldozóban van

 

Pár éve kikoptak a strandokról a plédek és a gyékények. Azért a polifoamot még nem hagytuk otthon, nagyon helyes! Aki nem tudná, a polifoam remek matrac helyettesítő, 20 cm-el a vízfelszín alatt lehet vele lebegni. Visszatérve a fekvő alkalmatosságokra, pár éve megjelentek a trendi strand törölközők, de mára már ezeknek is van továbbfejlesztett verziója: a strandkendő!

23-types-150cm-round-beach-towel-bohemian

Praktikus, mert vékonyabb anyagból készül, így értelem szerűen könnyebb cipelni, és gyorsan szárad. Méreteit tekintve szinte csak nagy kapható belőle, így mindenünk elfér rajta. Mindenféle mintával rendelhető a netről, fillérekért.

 

Egyéb holmik a strandról

Ha már strandkütyük, nem feledkeztünk meg a hűtőtáskákról sem. A klasszikus hűtőtáska sem menő már, továbbfejlesztett verziója a bevásárló kosárra emlékeztető hűtőalkalmatosság. A nyakba akasztós pénztárca sajnos vagy nem sajnos, de újra fénykorát éli, de már modernebb kiadásban.

170067

Hát igen, vannak kiirthatatlan klasszikusok. Ez a kütyü olyan mint a Crocs papucsok, rondák, mindenki utálja őket, de állítólag nagyon hasznosak. Hát embere válogatja, inkább a strandszekrények, ha választani kell, mint a vizi pénztárcára barnulás, de van aki szereti testével védeni az értékeit. Ha nem jött össze a beach-body, akkor sincs ok az aggodalomra, ezekkel a cuccokkal a strand császárai vagy császárnői lehettek! 

 

 

Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
Múlt idéző Pc játékok Ezzel játszottunk régen: A számítógépes játékok útja, a Commodore 64-fől a Windows 98-ig.
A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
Különcség mesterfokon, avagy furcsa sportok a nagyvilágban Van, aki forrón szereti. Vagy inkább extrémen? Mutatjuk a legfurcsább sportokat!
Bohócok a neten, avagy humort a hétköznapokba! Megnéztük kik most a legnépszerűbb poéngyárosok a neten.
Magyar lagzi vs. külföldi esküvő Ha unod a magyar lagzikat, ez a cikk neked szól! Így néz ki egy külföldi esküvő!
Tuti ajándékötletek általános iskolai ballagásra Nem tudod mit adj a ballagó ismerősödnek ajándékba? Összeszedtük a legkreatívabb ötleteket!