Rekordot döntött az EFOTT pénteken, Sean Paul tarolt!

Dübörög az EFOTT, máris rekordot döntöttek!

 

A Velencei-tó partján megrendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT.

 

Legtöbben természetesen a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.

 

EFOTT_Sean Paul
 

 

„Péntek délután úgy tűnt, még az este folyamán megtörténhet, hogy le kell zárnunk a helyszíni jegyértékesítést is, de szerencsére végül mindenki bejutott a fesztiválra, aki szeretett volna – nyilatkozta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. – Sean Paul aztán nem okozott csalódást, hihetetlen energikus óriáskoncertet adott. De ugyanezen a napon lépett színpadra a Wellhello, akikhez Palvin Barbi is becsatlakozott egy rögtönzött szám erejéig, valamint a Margaret Island, a Magashegyi Underground,
a Mary PopKids, és az izraeli sztár DJ, Borgore is, akik szintén tömegeket vonzottak.”

 

 EFOTT_lanykeres

 
A Mary PopKids koncerten lánykérés is történt, amitől nemcsak az érintettek, hanem maga a zenekar is meghatódott. Hogy a fesztivál kinek milyen mérföldkövet hozhat az életébe, arra jó példa a rendezvény Facebook oldalán található egyik bejegyzés, amelyből kiderül, nemrégiben megszületett az első hivatalos EFOTT-baby. A szülők 2300 like-ot elérő posztjukban arról számolnak be, hogy életük első és közös fesztiválja egybeesik gyermekük útjára indulásának időpontjával.

EFOTT_koncertkep

 

Hétvégén természetesen tovább folytatódik a rendezvény, amely idén egészen hétfő délelőttig kínál különböző programokat. A jó idő legyen a fesztiválozókkal!

 

A zenei rendezvények közül szombaton minden valószínűség szerint a Hurts koncertjére lesznek a legtöbben kíváncsiak, de bizonyára tömegeket fog mozgatni a Cloud 9+, a Road, a Halott Pénz, a Belga, az Alvin és a Mókusok és Péterfy Bori is. Vasárnap a brit Tinie Tempah lép színpadra, a hazai zenekarok közül pedig többek között a Tankcsapda, Majka&Curtis, az Anna & the Barbies és az Irie Maffia koncertjeit élvezhetjük. Mindemellett vízi és vízparti sportlehetőségek, bajnokságok és több tucat szabadidős program várja a látogatókat.

Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Nagy Réka elveszti fesztiválszüzességét az Efotton Együtt wakeboardozott Nagy Réka és Jabin Peti, a buliba Metzker Viki is beszállt.
Programínyencségek az EFOTT palettájáról ,,Az idei EFOTT akár a karrierindítás első lépcsője is lehet."
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.
Party Time: Indul az EFOTT Hatalmas kaland vár arra, aki idén az Efottra látogat. A fesztivál ma nyitja kapuit a nagyérdemű előtt.
Velencén duplázik az EFOTT Egy év szünet következik a vándorlásban, hiszen 2016. július 12-17. között ismét Velencén ver tábort az EFOTT.
Gyertek ki a bajai mentőállomás nyílt napjára! A legjobb rendezvény a hétvégére, kicsiknek nagyoknak egyaránt!
Az ide EFOTT újra kitesz magáért! VILÁGSZTÁR VELENCÉN! Az idei EFOTT Fesztivál újra egy világsztárral teszi felejthetetlenné a nyarat! Az aranyhangú srác hazánkba látogat!