Programínyencségek az EFOTT palettájáról

 

 

Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna?

 

Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit. Ezenkívül megnézhetjük közelről, amint kedvenc énekeseink hagymát aprítanak, de azt is, hogy a csodagyereknek számító Wesser Patrik miként pergeti a dobverőt együtt a nagyokkal. Július 11-17. között az EFOTT-on a zenei, sport, turisztikai és gasztroprogramokon túl további lehetőségekből szemezgethetnek a fesztiválozók.

 

 

EFOTT Challenge

 

efott_challenge

A fesztivál a közös játékok összekovácsoló erejének hirdetőjeként idén a házigazda Pécsi Tudományegyetemmel új aktivitást szervez. A vállalkozó kedvűek 4-6 fős csapatokat alakítva versenyezhetnek egymással sportos, funky és kocsma témakörű játékokban értékes nyereményekért. Jelentkezés és részletek a honlapon.

 

Crockodile Rock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

12 évesen már túl van 250 fellépésen, bejárta a világot Amerikától Japánig, és fiatal kora ellenére több formáció tagjaként is helytállt már. Wesser Patrik 4 évesen kezdett dobleckéket venni, ma pedig a világ egyik legfiatalabb dobosaként, szólóban és csapatban egyaránt tevékenykedik. Zenekarával, a Crockodile Rockkal július 13-án vélhetően az EFOTT közönségét is meghódítja, így érdemes lesz már délután a színpad elé sietni.

 

Kommunikáló robotok

tj-bot

 

Igazi kuriózumnak számító technikai eszközök debütálnak idén a fesztiválon.

A helyszíni tájékozódásban és a leggyakoribb kérdések megválaszolásában az EFOTT chatbotja, egy okos webes szolgáltatás segít majd. A fesztiválozók pedig az apró, de annál okosabb TJbottal is találkozhatnak, amely az IBM open source oktatási projektjeként a mesterséges intelligencia alapjaival ismerteti meg az érdeklődőket.

 

Ének és főzés egy látványkonyhában

 

Hogyan mozognak kedvenc énekeseink a konyhában? A fesztiválon ez is kiderül! A Lidl látványkonyhájában csütörtöktől vasárnapig minden délután egy-egy ismert zenekar bizonyítja: tud egyszerre főzni és énekelni. Hogy a végén mi sül ki a Cloud 9+, a Margaret Island, a The Biebers és az Ivan and the Parazol konyhai ámokfutásából, azt bárki megnézheti, sőt a bátrabbak meg is kóstolhatják majd. 

 

Fesztiválozóból műsorvezető

 

Az idei EFOTT akár a karrierindítás első lépcsője is lehet. Nagy Réka, a TV2 fiatal műsorvezetője ugyanis a fesztiválon keresi majd a jövő képernyős arcait, a castingon legjobban teljesítők közül pedig valaki akár médiaösztöndíjat is nyerhet.

Stílusikonok az EFOTT-on „Bátorság kell manapság középszerűnek lenni”
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Party Time: Indul az EFOTT Hatalmas kaland vár arra, aki idén az Efottra látogat. A fesztivál ma nyitja kapuit a nagyérdemű előtt.
Rekordot döntött az EFOTT pénteken, Sean Paul tarolt! Hatalmas méretű tömeg tombolt tegnap az EFOTT koncertjein.
Nagy Réka elveszti fesztiválszüzességét az Efotton Együtt wakeboardozott Nagy Réka és Jabin Peti, a buliba Metzker Viki is beszállt.
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.
Kiürült a SZIN, vége a nyárnak Együtt zárt a nyár és a SZIN.
Külföldi dj sztárok is fellépnek az idei EFOTT-on A fesztiválon idén teljesen elkülönülnek a stílusok. Te melyik előadót hallgatnád meg élőben?
Több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség az idei EFOTT-on A fesztivál erősebb lineuppal készül, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak a majd 20 hektáron.