Megnéztük milyen a #Holnaptali sorozat

A Holnap tali egy az MTVA által gyártott ifjúsági sorozat, amely egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a sorozat főszereplői. A cselekmény tele van szerelemmel, izgalmakkal, versengésekkel, ármánykodással és mai tinédzser problémákat is bemutat. A sorozat koncepciója korunk technikai újításaiba lett belehelyezve, szinte már új műfajt teremtve ezzel. A sorozat rendezője Radnai Márk, producere Kirády Attila.

holnaptali1

A célközönség a tinédzser középiskolás korosztály. Az alap ötlet nem rossz, egy olyan sorozatot létrehozni ami a mai fiatalság életével, mindennapjaival, örömével, bánatával és problémáival foglalkozik. A szereplők szerethetőek viccesek és próbálják a valóságot tükrözni, az osztályon belül, a menő srácok, menő lányok, a stréber, és a rossz akaró lány figuráit hozva.

A mai technika vívmányaihoz tökéletesen értő és azokat használó diákok mindennapjait követhetjük végig, az iskolában és azon kívül.

Az alap probléma, hogy két osztályt egyesítenek, ami máris elindítja a bonyodalmakat. A nyelvezet abszolút a mai fiatalság szlengjén alapszik, a címben a hashtag már alapból erre utal.

holnap-tali-12-epizod_image_468ad48173a9c459ddf74e770e9d_16-9

 

 

A sorozatban felbukkannak híres magyar szereplők is mint: Szabó Győző, Trokán Nóra, Zséda

image_66006556fd03f4e5c994db4c879e

A sorozat pozitívuma, hogy mivel elég közvetlen és modern, tökéletesen azonosulhat vele a mai tinédzser korosztály, példát tud belőle meríteni, valamit talán megoldás találni a saját problémáira. Alapvetően egy jó ötletnek indult, a kivitelezés is jó, a zenék modernnek, a történet abszolút követhető és izgalmas.

 

Persze a sorozat korántsem mentes a hibáktól, melynek egy része talán betudható gyermekbetegségnek, amelyet majd kinő, de azért akad egy-két igen zavaró homokszem is a gépezetben. A sok jó példa mellett sok rossz is van természetesen, és olyan néhol érthetetlen és végig nem vezetett szálak akadnak, amelyek félreértésre adhatnak okot. A szereplők túlkorossága, néhol kifejezetten zavaró. A közmédia reklámozását pedig nem biztos, hogy így kellene kivitelezni.

 

Szóval akit érdekel egy modern, fiatalos eseménydús magyar sorozat, az ne hagyja ki. Az epizódok maximum 20 percesek, szóval elég gyorsan lehet haladni vele. Mind a tv képernyőn mind a neten lehet követni, és már a második évad pörög. Aki még mindig nem kapott volna kedvet hozzá annak itt egy kis ízelítő:

Mutatjuk az idei fesztivál-kör(kor)képet Hamarosan vége az érettséginek, a vizsgák is lassan elfogynak és kezdetét veszi a fesztiválszezon!
Aranyélet-sorozatajánló Végre egy magyar sorozat ami nemcsak nézhető, de élvezhető is. Sőt, ha ettől nem dobod el az agyad, akkor semmitől!
DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
A jó smink már félsiker egy fesztiválon Bátran elő a festékekkel, itt vannak a fesztiválok! Mutatjuk, hogy lesz szuper és tartós a sminked a bulikon!
Készíts egyedi telefontokot, mutatjuk hogyan Uncsi a telód? Dobd fel egy kicsit és tedd egyedivé. Itt van pár ötlet hogyan!
Ezekkel a hajviseletekkel tuti nem égsz be a fesztiválon A fesztiválszezonban szeretnél olyan frizurát, ami tartós és nem melegít? Íme pár tipp, amiket könnyedén elkészíthetsz.
Valóra válik a rémálom, életre kelnek a kóborlók Ha szereted a The Walking Dead-et, akkor most nagyon fogod sajnálni, hogy nem vagy közelebb a hollywoodi stúdióhoz.
Itt a 2016-os tavaszi divattrend Jó hírem van csajok! Újabb ok a vásárlásra! Mutatjuk az idei tavasz divatját!