Kint voltunk a Járműfeszten

 

 

A rendezvény már a reggeli órákban elindult, folyamatosan érkeztek a szebbnél szebb járgányok, és ezzel egy időben  zajlottak a színpadi produkciók.

A re-

DSC_0005

Ilyen és ehhez hasonló csodákkal találkozhattak a rendezvényre kilátogatók. Egyébként a járgányt díjazták is a szépségversenyen, második helyezést ért el az autók kategóriájában.

DSC_0003

Természetesen motorosok is akadtak szép számmal!

DSC_0012

A gyerekek is találtak maguknak elfoglaltságot! Ugrálóvár, arcfestés, vattacukor árus várta a kicsiket.

DSC_0013

Mint azt korábban említettük, zsűrizték a legszebb járműveket. Autó, motor és egyéb kategóriában indultak a nevezők. A fotón a legfiatalabb tulajdonost láthatjuk.

DSC_0034

Együtt a nagy csapat! A kategória nyertesek a Bajai Motoros Egyesület tagjaival.

DSC_0042

A díjátadó után az összes résztvevő motoros, és veterán autós Sükösd felé vette az irányt, és kezdetét vette a felvonulás. Miután visszaérkezett a menet,  a Tres Hombres zenekar szórakoztatta a közönséget. 

 

IV. Veterán autó kiállítás és Motoros találkozó A hétvége eseményei részletesen. Ha jártál kint azért olvasd, ha nem azért.
III. Veterán jármű Találkozó – Baja Élőben tudósítottunk. Események, interjúk, hangulat jelentés a Szentháromság térről.
Ismét Veterán Jármű Találkozó, két napon át, a Petőfi-szigeten Közeleg a benzingőzös hétvége! A veterán járművek és a motorosok is találkoznak a Bajai Motoros Egyesület szervezésében.
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Ennyit költünk átlagosan karácsonyra A három leginkább vágyott ajándék a készpénz, a kézzel készített személyes ajándék és az élményajándék.
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.