Bohócok a neten, avagy humort a hétköznapokba!

A szürke hétköznapjainkba felüdülést hoz egy jóízű nevetés. A social média segítségünkre van abban, hogy bele is fussunk ezekbe a kis humor morzsákba. Akár az ebédszünetben, akár csak lopva a telefonunkra pillantva is elkaphatunk egy jól irányzott poént Tibi atyától, vagy Vágvölgyi Noémitől, hogy a manapság legnépszerűbb humor gurukat említsük első körben.

 

78-nyomat

Dicsértessék!

 

Amióta van internet, a poén gyártás is nagyüzemben terjed. Kedvenc hangfelvételeink, telefonos bakijaink, videóink már nem mindig férnek bele a rohanó napjainkba, de egy jól irányzott mém, vagy feliratos kép bármikor belefér. Persze ha már egy ilyet találunk, azonnal továbbdobjuk a haveroknak, és indul a lavina. Első ilyen mindenki által követett, és talán még ma is népszerű oldal, a külföldi 9Gag volt. Utánuk sorra jelentek meg a fotós humor oldalak. és persze a magyarok sem tétlenkedtek, megszületett Tibi Atya, Erzsébet fenevadova, Nagy Maja Noja, Vágvölgyi Noémi, és Rigóbácsi, hogy csak a krémet említsük.

 

Erzsebet fenevadova, puszi, Erzsi!

18645368_794298124068537_1752463488468385792_n

Erzsi egy szókimondó macskalány, aki elnök asszony szeretne lenni.  A cica gazdája Gergely, aki egy könyvet is írt a drága hölgyről. Hatalmas követő/rajongótábora van, az instagramon több mint 11 ezren követik!

Bárki joggal kérdezhetné, miért olyan nagy szám ez a macska?

 

Kérem szépen, beszéljenek a posztok! Aki teheti nézzen rá az oldalakra. Erzsit nem akármilyen mimikával – igen, van neki mimikája! – áldotta meg a sors, a gazdiját pedig nem akármilyen humorérzékkel, és stílussal. A kettő együtt megalkotta az atombombát, amitől könnyesre röhögjük magunkat. Azért nem csak a bolondozásról szólnak a macska mindennapjai, a maga humoros módján hívja fel a figyelmet az olyan fontos kérdésekre is, mint például  az állatok ivartalanítása.

 

Tibi Atya

profile_crop_400x400

Na, ő az akit senkinek nem kell bemutatni: a fiktív, alkoholista, züllött pap. Mindent csinál tehát, amit egy papnak nem lenne szabad.

 

Tibi atya személye köré mára már valóságos kultusz épült.  Humbákfalvi italozók, mozgó bárok, fröccsözők nyílnak egyre több helyen. Mint az köztudott atyánk imádja a bort, de nem vet meg semmilyen más alkoholt sem. Népszerűségének oka, főleg alkohol köré épített humor, inni és bulizni mindenki szeret ugyanis. Az egyetemista életmód is gyakran célpontja Tibi atya posztjainak, amit a diákok nem bánnak, sőt! Szinte minden buliban felbukkan egy-két delikvens, aki Tibi atyás pólóban vagy napszemüvegben feszeleg, évek óta töretlen a siker, és Atyánk népszerűbb, mint valaha!

 

Vágvölgyi Noémi és Rigóbácsi

18920440_1978572712362088_7666806625376691569_n

Ők most újkeletűnek számítanak. Egyik napról a másikra tele lett a hírfolyam Vágvölgyi Noémi és Rigóbácsi posztjaival. A kedves ismerősök és barátok szórták az igét ezerrel, eleinte átpörgettem rajtuk, a kibírhatatlan helyesírás miatt, majd egy két elolvasott poszt után beláttam: ez zseniális!

A két karakter fő célpontja a Svájcban takarítás címszó alatt testüket áruló hölgyek, és persze nagyon sokat tanulhatunk az élet nagy dolgairól is ,, mijenigaztöllük”.

 

19225252_1596975317001859_898607189012484981_n

Az élet nagy dolgai alatt azt értjük, hogy hogyan érvényesüljenek a nők a világban, és járjatok a koróba (Coronita). Párválasztási tippeket is kapunk! Szerintük aki teheti, olyanokra vessen szemet, akik biztos anyagi háttérrel rendelkeznek, legalább egy Bmw- van a hátsó fertályuk alatt, vagy egyszerűen csak annyi pénzük van, hogy szépnek lássuk őket, és máris elérkeztünk Vajna Timihez. Timike aki ráakadt az igaz szerelemre egy Hód alakú Atm személyébe, követendő példának számít, kapja is az ívet rendesen. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, elszabadult a Mém gyár.

A két nagy tanító kapcsán nem mehetünk el amellett, hogy helyesírási normák teljes mértékben likvidálva lettek náluk.

 

Tény és való, hogy a neten borzalmas helyesírási hibákba, vagy rövidítésekbe botlunk, ezt nagyítja fel Noémi és Rigóbácsi. A posztok eleinte emiatt rendkívül idegesítőek voltak, majd ha az ember átküzdi magát a förmedvényes hibákon, igen jókat tud derülni rajtuk. Az ő esetükben is visszaigazolás a rengeteg facebook követő. Nem ők voltak az elsők, akik ebben a stílusban tartanak tükröt az anyagiaskodó fiataloknak. Azért reméljük, hogy aki sokat olvassa őket nem fog elfelejteni helyesen írni, és beszélni.

 

Nagy Noja Maja – nagymosoly!

Noja volt az első, aki a fiatalokat vette célba.  Ő első sorban a youtubeon kezdett el ténykedni, és a videóit látva eleinte mindenkiben felmerül a kérdés, hogy ő valóban ilyen. Pedig csak nagyon jól nyomja a kretént. Az ő világa az agyon photosoppolt képekről, Dubairól, a pénzről, az állandó pozitív gondolkodásról, és a kötelező jókedvről szól. Természetesen mint első ilyen stílusban ténykedő karakter, porrá-rommá lett otlva, de aztán átfordult a dolog. A fiatalok egy része nem érti mi ebben a vicc, (mivel róluk szól a vicc, nem velük, hanem rajtuk nevetünk), az idősebb korosztály pedig szakad rajta. Noja sajnos mostanában kevesebbet posztol, de aki teheti pörgesse le az oldalait, megéri!

noja

Szerencsére amíg van internet, és jó humorú emberek, addig el vagyunk látva a napi humoradaggal. Nagyon jól tud esni egy stresszes napon, ha az ember egy pillanatra is, de tud egy igazán jót nevetni.

 

A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
Múlt idéző Pc játékok Ezzel játszottunk régen: A számítógépes játékok útja, a Commodore 64-fől a Windows 98-ig.
A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
Strand kiegészítő front: támadnak a flamingók! Lebegő kaják, és felfújható állatok világába invitálunk!
Különcség mesterfokon, avagy furcsa sportok a nagyvilágban Van, aki forrón szereti. Vagy inkább extrémen? Mutatjuk a legfurcsább sportokat!
Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
Magyar lagzi vs. külföldi esküvő Ha unod a magyar lagzikat, ez a cikk neked szól! Így néz ki egy külföldi esküvő!
Tuti ajándékötletek általános iskolai ballagásra Nem tudod mit adj a ballagó ismerősödnek ajándékba? Összeszedtük a legkreatívabb ötleteket!