Tuti ajándékötletek általános iskolai ballagásra

Elballagtak a gimisek, most pedig nyakunkon a június, és az általános iskolai ballagások. Ha hivatalosak vagytok egy ballagásra, már törhetitek is a fejeteket valami kreatív ajándékon. Na, nem kell túl sokat agyalnotok, segítünk kitalálni!

Ha tanácstalan vagy, neked szól a cikkünk, íme pár egyedi ötlet, hogy mit illik egy fiatal ballagónak ajándékozni!

A legtöbben már pár héttel a jeles esemény előtt megkapták a ballagási meghívókat, mégis mindig akad pár olyan meghívás is, amelyik az utolsó pillanatban jön. A ballagás pedig komoly előkészületeket  igényel és itt nem csak a szép elegáns szettünkre gondolunk. A jeles napra virágcsokrot szoktak készíttetni, és ajándékot is adunk a ballagóknak. De mit?

ajandek-otletek-e4e4579f434991c83a12720f78006455

Természetesen ez az az ajándék, amit a legtöbb ballagó szeretne látni.

 

Pénzkérdés: adjam, ne adjam, ciki vagy nem ciki?

 

Manapság a legtöbben pénzt adnak a fiataloknak. Azért az illem itt is közbeszól kicsit. Közeli családtagnak, rokonnak persze zokszó nélkül adhatunk egy tetszőleges összeget, de mi a helyzet a barátok gyerekeivel, vagy ismerős ballagókkal? 

 

Több, megkérdezett olvasónk is azt a választ adta, hogy cikinek tartja, ha távoli ismerősöknek pénzt ajándékoz valaki erre az alkalomra. Azt javasoljuk tehát, hogy vegyük elő a kreativitásunkat, és adjunk valami egyedi, maradandó ajándékot!

 

Karóra

 

Maradandó, stílusos, ajándékozható fiúnak lánynak egyaránt. Árban is nagyon széles skálán lehet válogatni. Ha jól ismerjük a ballagónk stílusát könnyű dolgunk lehet, ha nem akkor javasoljuk, hogy kérjük ki egy családtag segítségét a választásnál.

main-qimg-8b4c1fb30b7512cd7ee083b705a1b44b-c

 

Elektromos kütyük

 

Itt is nagy teret kapunk, hogy árban a megfelelőt válasszunk ki. A következő elektromos kütyükre van szüksége mindenkinek, nemtől függetlenül : hordozható mobiltöltő, minél nagyobb teljesítményű annál jobb. Külső merevlemez vagy “mobil vinyó”, ami mindig jól jön. Ebookreader, mert a legtöbben már elektronikusan olvasnak. Fej vagy fülhallgató, ezekből sosem elég. Hordozható bluetooth hangszóró, ezt magyarázni sem kell. Magyarországra is megérkezett már a hordozható polaroid, mobiltelóhoz való képnyomtató, a selfie királynők és királyok kötelező tartozéka! (Bár nálunk még elég borsos az ára.)

219b21f1-ee0c-4c0e-a710-3805aa78e7a4

 

Utalványok

 

Szintén egy kis nyomozást igényel. Meg kell tudnunk, mi a diákunk hobbija, vagy mit sportol, esetleg mi a kedvenc boltja, hol szeret szórakozni, vagy hová jár fodrászhoz. Már szinte minden üzletben, konditeremben, vagy étteremben lehet ajándékutalványt venni, amit aztán az alany úgy használ fel, ahogy akar. Ha tudjuk mit szeret, ezzel nem lőhetünk mellé!

 

Belépő, koncertjegy 

Ha egy eseményre feljogosító belépőt veszünk, akkor figyeljünk arra, hogy olyan időpontra szóljon, amikor nagy valószínűséggel ráér a delikvens, nincs kisérettségi vagy más vizsgája. A stand up comedy jegyek most nagyon népszerűek. Befutó lehet a szoli vagy kondibérlet is.  Ha kedvenc zenekarának a koncertjére, kedvenc csapatának foci /kosár meccsére, vagy egy fesztiválra veszünk jegyet, tutira nyertünk! 

 

Ékszer

Egy fülbevaló, karkötő, vagy nyaklánc a hölgyeknél mindig telitalálat. Természetesen ezeket megvehetjük szettben is, de külön-külön is megállják a helyüket.

 

Egyéb ötletkavalkád

 

Kreatív fotóalbum. Közös emlékekből összeállított fotókkal, egy szép könyvszerű borításban kinyomtatva. Ebben segítségünkre lehetnek a papír- írószerekben, a neten is számtalan online megszerkeszthető album áll rendelkezésünkre. Parfüm. Az örök és megunhatatlan! Itt is többféle árkategóriában választhatunk, persze ez is utánajárást igényel. Lányoknak bármilyen smink termék befutó tipp, a fiúknak pedig számítógépes vagy gamer kütyük, mikrofon, fejhallgatós mikrofon, gamer egér. Napszemüvegre is mindenkinek szüksége lesz, elvégre jön a nyár. Igen, tudjuk, hogy mindenkinek más áll jól, más tetszik. Ezért egy napszemüveg vásárlásra jogosító névre szóló utalványt javaslunk, egy tetszőlegesen kiválasztott optikába. Ha valami fiatalos laza dologra gondoltunk, fizessünk elő a kedvenc magazinjára, és ezzel még olvasásra is buzdítottuk!

 

Reméljük, hogy tudtunk pár használható ötlettel szolgálni még az utolsó pillanatosoknak is. Ha megvan a tuti ajándék, nincs más hátra, mint degeszre enni magatokat a ballagási kaján.

 

A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
Múlt idéző Pc játékok Ezzel játszottunk régen: A számítógépes játékok útja, a Commodore 64-fől a Windows 98-ig.
A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
Strand kiegészítő front: támadnak a flamingók! Lebegő kaják, és felfújható állatok világába invitálunk!
Különcség mesterfokon, avagy furcsa sportok a nagyvilágban Van, aki forrón szereti. Vagy inkább extrémen? Mutatjuk a legfurcsább sportokat!
Bohócok a neten, avagy humort a hétköznapokba! Megnéztük kik most a legnépszerűbb poéngyárosok a neten.
Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
Magyar lagzi vs. külföldi esküvő Ha unod a magyar lagzikat, ez a cikk neked szól! Így néz ki egy külföldi esküvő!