Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is.

Talán most már fellélegezhetünk, és nem fog több hó esni az idén. Sőt a napokban már majdnem az álom 30°C-ot is eléri a hőmérséklet. Most, hogy egyre nagyobb dózisban kapjuk a napot, a legtöbben gondolatban már a vízparton vagyunk, és ha már gondolatban ott vagyunk, tűnődhetünk is, hogy mi az idei fürdőruha és fürdőgatya divat. Összegyűjtöttük a legmenőbb darabokat, és nem hagytuk ki az urakat sem!

share

Az utóbbi években sokat változott a strandviselet, női és férfi vonalon egyaránt. A férfiaknál egyre rövidülnek a fürdőgatyák, és újra megjelent a “fecske gatyó”, a nőknél pedig újra divatba jött az egybe részes fürdőruha. 

Tudjuk, uraim, ahogy ti sírtok az egybe részes divat miatt, mi úgy sírunk a fecskék miatt.

 

Mit hordjanak a strandon a férfiak

egykész

 

Ha valaki igazán divatos szeretne lenni, akkor elég megnézni a tavalyi nagy külföldi fesztiválok medencés bulijainak fotóit, és máris lesz pár támpontja a fürdőnadrág divatot illetően, ugyanis ott mindig egy lépéssel előrébb járnak a trendek tekintetében, mint mi.

Viszont ziher, hogy el kell felejtenetek a piros kockás és hawaii piros-fehér virágmintás térd alatt érő förtelmeket.

Azt persze nem feltételezzük senkiről, hogy él még a sztereotípia, amely szerint ,, Ne dobd ki! Ez a gatya még jó lesz a strandra”, és a leggázabb shortotokat veszitek fel, ilyen már tuti nincs köztetek. Elvégre a strand is nyilvános hely, ott is meg kell jelenni.

kész2

Ha a shortok mellett döntötök, válasszatok valamilyen egyedi mintát, vagy nem megszokott szín összeállítást. Ha van kedvenc márkátok akkor könnyebb dolgotok van, csak a megfelelő designt kell meglelnetek.

Figyelem srácok, amint látjátok a  hosszra is figyelnetek kell!

A friss divatfotók is mutatják, hogy rövidülnek azok a fürdőgatyák, a tökéletes hossz a combközépig érő verzió, de amint a felső sorban látjátok ettől rövidebbek is vannak már. Ha mégis ragaszkodnátok a szörfgatyához, semmi gond, akkor érdemes beruházni egy 2017-es modellre, nem mindenki szeretné barnítani a combjait.

készférfi2

Ha már a comboknál tartunk, ahogy fentebb írtuk, újra fénykorát éli a fecske.

Szerencsére nem a régi fazonú papimodell! Újraálmodott designokat kapott, de határozottan fecske. Szinte mindenféle mintával, minden márka dobott ki idén is kollekciót. Tehát választék bőven lesz. Van egy keresztgyermek is, valahol félúton a boxer és a fecske között, egy hasonló darabot láthattok a második sorban balról.

 

Hölgyek a parton

biggest-swimsuit-trends-juniors-women-teens-1

A csajok az idén is rengeteg fajta bikini vagy fürdőruha közül választhatnak. Mint tudjuk a nőknél nem egyszerű ez a tortúra.

Minden évben újat kell venni, legalább kettőt.

 

Miután eldöntöttétek, hogy egyberészes vagy bikini, esetleg tankini mellett döntötök, vagy magas derekú netán brazil alsós az igazi, akkor nincs más hátra, mint meglelni a tökéletes darabot. Ahogy mindenütt, a vízparton is hódítanak a virágos minták illetve a fodrok. Ha egyberészes fürdőruhában gondolkoztok, választhattok félvállasat, vagy úgynevezett ,, halter” bikiniket. Ha definiálnunk kellene a halter felsővel megáldott bikiniket azt mondanánk, hogy a felsője nem kifejezetten az a klasszikus melltartó fazon.

1

Hódítanak az itt-ott átlátszó darabok is. Legyen az megkötős, hálószerű áttetsző rész, vagy ahogy a képen is, alakzatban áttetsző. Mondjuk az első gondolatunk ezek a darabok kapcsán az, hogy

az illető hogyan fog lebarnulni?!

 

Egyébként nagyon szépek, ám, mint tudjuk, kinek a pap kinek a papné. Szintén nagy divat, az oldalt ráncolt megoldás is. Némelyik bikininél az az érzése az embernek, hogy mutatós darab, de nem igazán praktikus.

capture-116_c7e3cc5b-7d40-4092-810c-2d306aa1fbdd_500x

A magas derekú alsók is hódítanak.

Ha az egyberészes szekció érdekel akkor jó hírünk van! Elengedték a tervezők a mami fazont! Mami fazon alatt a merevítő nélküli, nyakig takaró, úszódressz szerű förmedvényeket értjük, amelyeknek semmi fazonja nincs, és ember nincs a Földön akinek jól állna. Megjelentek a kivágott, szexy sejtelmes darabok. Millió új fazon van már a piacon, és a tervezők egymással versengenek, mert az idei nyár őrülete vitathatatlanul az egybefürdőruha lesz. Bármelyiket választjátok is, sikeretek lesz! 

női

Jó hír a férfiaknak, hogy a klasszikus bikini design mellé megjelent a brazil féltanagás alsó, illetve a francia bugyis verzió  amelyek nagyon népszerűek lesznek az idén. Természetesen itt is ajánlatos valamilyen púder színű pasztell árnyalatot, vagy sárgás darabot beszerezni. Az idei nyár színeivel nem tévedhetsz!

maky-ppr-front-rocco-pdr-back_5

A fürdőruhánk kiválasztását persze a testalkatunk befolyásolja a legjobban, vannak akik nem vehetnek vagy vesznek fel akármilyen fazonú darabot. Klasszikus példák lehetnek erre a kismamák. Nem kell aggódni, titeket sem felejtettünk ki a sorból, mutatjuk, hogy idén milyen darabokkal álltak elő a tervezők!

mama

A legtöbb kismama  persze nem csinál ügyet a dologból, és felkap egy normál bikinit, és irány a strand. Vannak azért olyanok is akik kicsit szemérmesebbek, nekik ezek a darabok tökéletes választásnak tűnhetnek. Mint látjuk főleg a tankiniket (uraim, a tankini: két részes fürdőruha, de egyberészesnek tűnik) javasolják, laza vagy ráncolt anyagból. A ráncolt részeken vékonyabb könnyebben nyúló részekkel, így nem szorítja vagy nyomja a hasat, és a későbbiekben belefér még egy két méretnövekedés.  Sok sikert mindenkinek, az igazi darabok megleléséhez! 

Strandviselet mindenkinek, avagy ezt vedd fel idén a vízpartra! Becserkésztük az idei bikini és fürdőnadrág trendeket, csekkold le !
Férfidivat női szemmel: tiltó-listás és “kell” darabok A férfiak kevésbé követik a divatot, mint a nők. Titokban mégis figyelik az aktuális trendeket, hogy mi a menő és mi nem.
Strand kiegészítő front: támadnak a flamingók! Lebegő kaják, és felfújható állatok világába invitálunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
A naptejem nélkül sehova! Nyaralásunk legfontosabb kelléke a nekünk megfelelő naptej, hiszen senki nem akar rákvörösen sétálni a nyári éjszakában.
A szexisség nem a kilóktól függ Irány a strand! Mutatjuk 2016 fürdőruha divatját a teltebb idomokkal rendelkező hölgyeknek.
Itt a 2016-os tavaszi divattrend Jó hírem van csajok! Újabb ok a vásárlásra! Mutatjuk az idei tavasz divatját!
Őszi divatszínek Az idei őszi divat egyáltalán nem lesz olyan szürke, mint az időjárás. Elő a színekkel!
10 dolog amit ne felejts otthon, ha nyaralni mész Már pakolod a bőröndödet? Mielőtt becipzárazod, kukkants bele ebbe a listába! Ugye, semmit nem felejtettél el?