Baja ökölvívói nem pihennek!

Jó híreket kaptunk! Ismét sikerekben gazdag versenyeket tudhatnak maguk mögött Baja bokszolói. Ahogy azt tőlük megszokhattuk, nincs pihenés! Debrecenben került megrendezésre a diák olimpia, ahol a Mogyi Felsővarosi Ökölvívó Se Baja sportolói taroltak. Gálos Tamás büszkén számolt be a hetven9-nek a csapat eredményeiről.

 

Serdülő korcsoportban, Rácz Patrik ötödik helyezést ért el, Zarándó Péter harmadik lett Junior csoportban, Kornóczi Sándor és Balogh Ádám szintén az ötödik helyen végeztek a négy napos viadalon.

18110558_1450112615040949_1763214614_n

 

A debreceni sikereket nem láblógatás követte.  Algyőn megrendezték meg a Régiós nagy verseny, ahol tíz fővel vett részt a Bajai csapat !

 

Öten képviselték a gyengébbik nemet:  Moldovan Annabella, Szerletics Dézi,Szabó Vanessza,Fekete Bernadett és végül, de nem utolsó sorban Konyhás Noémi. Szintén öten voltak a fiúkm név szerint : Szabó Bence,Rácz Bence, Zarándó Péter,Puskás Gergő , és Balogh Ádám, aki a legjobbat hozta ki magából és egyhangú pontozással nyert.

A Bajai Ökölvívó egyesület örömmel tájékoztatja a Box rajongóit, hogy egyre több hölgy van jelen sportolóik között, aminek nagyon örülnek, és remélik, hogy a jövőben még többen kedvet kapnak a sporthoz, továbbra is szeretettel várják fiúk mellett lányok jelentkezését is!

Nagyon akarják Baján a mozit! Jelenleg a legtöbben mozit szeretnének Bajára, az egyik bank internetes felmérése alapján.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
A legendás vicces-videó gyűjteményünk Ezt a kis csokorba kötött jókedvet- kacagást küldjük nektek szeretettel!
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
,, Appolj Bajára! – Fedezd fel a várost az okostelefonod segítségével!” Először csodálkoztunk, miért van 5 db alkalmazás. Aztán letöltöttük, és teszteltük az öt bajai turista appot.