Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással)

Minden nőnek megvan a maga férfi ideálja, jelen esetben a külsőségek szempontjából. Valószínűleg számtalanszor feltették nekünk azt a kérdést, hogy miért egy bizonyos típust tartunk szexisnek. A válasz: nem tudjuk. Szimplán az a zsánerünk, ha macis, vagy nádszál királyfi. Biztos van tudományos magyarázat is, például édesapáink mintájára választunk kedvünkre való pasit. Bekategorizálni a férfiakat igencsak nehéz, de talán ez néhány alap típussal megvilágosodhatunk. Egy kis mixelés pedig maga a mámor. Egyértelmű, hogy a kedvenc féle-fajtánk nem minden esetben áll egyenes arányosságban a párunk külsejével. Sőt néha szöges ellentéte az elképzelt pasinak. Minden férfi különleges, kategória ide vagy oda, mi pedig úgy szeretjük őket, ahogy vannak. 

Nőnap alkalmából szeretnénk kedveskedni Drága Hölgy Olvasóinknak egy kis optikai nyalánksággal!

bugyi3

 

 

 

 

 

_

 

 

 

 

 

1. Mr. Szuper test

 

bugyi2

Igen, Ő a hab, a Thor-tán! (rossz az irány haver! )

_

Szinte mindenkinek elsőre a mesterien kidolgozott,szoborszerű vagy túlfújtatott, izzadt pasik ugranak be. Szép látványt nyújtanak még ruhában is, de amikor letépik magukról a dresszt ( esetleg a mi segítségünkkel ), bőszen keresgetni kezdjük a papírpénzt. Az addig rendben van, hogy megdolgozik a duzzadó izmokért, csak legtöbbször itt ki is merül a férfi. Nagyon szexi, pajzán gondolatokat ébresztő, de csak mosolyogjon. Jó tanács, ne csak felső testre gyúrjanak, mert a giga-izmot, a lábon is prezentálni kellene. Mókás látvány, amikor a felső teste sikítást idéz elő, a lábain pedig fogpiszkálóként egyensúlyoz. Dekoráció funkcióját töltik be, mint a szilikon túltengésben szenvedő, kacsaszájat villantó cicamicák. Tisztelet a kivételnek.

_

2.Az átlagos az arany középút?

bugyi11

Rázd meg baby, te Vagy a nyerő!

Nos igen, az átlagos nem minden esetben jelent unalmasat. Elvégre az is homályos, hogy mit jelent az átlagos pali. Nem reped szét a hátán az ing egy kis feszítéstől, nem reggelizik-vacsizik diszperzites vödörből, valami általa abszolút egészségesnek ítélt trutymót. Nem tölt több időt a tükör előtt, mint mi, nők és a frizurája sem olyan, mint egy kakadunak. Megnyugtató látványt nyújtanak, nem botránkoztatják meg a nagyérdeműt a külsejükkel. Szimplán gusztusosak, és imádnivalóak, de számunkra tartogatnak különlegességeket, melyekről csak mi tudunk, és ez az igazi szexepil.

_

3. Macikám, brummogj valami huncutot a fülembe!

 

bugyi7

Le a textilt, és irány a málnás!

_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én nagyon is preferálom ezt a kategóriát. A vadkan és a férfi száz kilónál kezdődik ugyebár. Nem arra gondolok én sem, hogy három helyre legyen szüksége egy moziban, de legyen jókora mamut. Én egy alacsony nőci vagyok, ezért valódi büszkeséggel töltött el mindig is, ha valami monstrum oldalán tipeghettem. Jól kitűnnek a tömegből, igaz sokszor magát a tömeget is letarolva! A csordavezér nem vallhat kudarcot. Ha rám fekszik, érezni akarom a testét, ha hozzábújok, ha rácsimpaszkodok, mint egy makimajom, az végtelenül boldogító érzés. Természetesen egyfajta erős biztonságérzetet is sugároz ez a típus, hiszen megvéd a gonosz lényektől, a gigászi testével. Lehet a fehér lován a nyerget acéllal kell megerősíteni, vagy magát a paripát is, de pont ettől szép a történet.

_

4. A Csontrakéta vonzásában

bugyi10

Kilövésre készen áll!

Ezekkel a pasikkal gondban voltam, ugyanis nekem nem a szívem csücskei. Barátnőm azonban a  kulcscsontjukat mutogató, bordáikat egy kilométerről is megszámlálható, girnyó fickókra indul be. Különlegesek számára ezek a srácok, mert nem tucatok, kicsit különcek is. Pont ebben rejlik az erotikus kisugárzásuk. Arra a hülye kérdésemre, mely szerint nem félelmetes-e egy vékony sráccal együtt lenni (arra gondolok, hogy laza mozdulattal kárt tehetek benne, mert nem nagy csomó ), nevetve válaszolta, hogy ez benne fel sem merült. Ami érdekes volt, hogy elmondása szerint, ez a típus is ugyanolyan megvadult őshím, mint egy óriás példány. A legtöbb hipszter srác vékony, sok nő örömest belekapaszkodna a szakállukba. Sudár jegenyefa termetük, mely univerzumi magasságokba szökött, igen izgalmas összképet alkot. Olyanok mint egy rejtvény, a fene megesz bennünket, hogy végre meg tudjuk fejteni, hogy mi a titkuk.

_

5. Feminin body tulajdonosa

bugyi5

Szép, szép, de ennyire?

Cukik, babapofival rendelkeznek, az outfit-jüket a tegnapi Armani bemutatón láttuk utoljára. A hajukra több pakolást, balzsamot, lakkot tesznek, mint mi egész évben. Nem mindegy, hogy úgy néz ki mint a barátnőm, vagy a barátom. Mert oké, ne lógjon ki az orr- szőre, amit mi kényszeresen lefűnyíróznánk, ha az egy millimétert eléri. A borotvát ismerje, legalább karbantartás végett. A dezodor legyen a legjobb barátja, de azért ez a túlzott beauty kimaxolása már-már furcsa. Léteznek metroszexuális kandúrok, akiknek nagyon fontos a külcsín, de van egy egészséges határ, amit nem ildomos átlépniük. Régen én is Nick Carter-be voltam szerelmes (Backstreet Boys szöszi szépfiúja. Volt. ), aki szintén nem egy macsó bikaként tetszelgett. De ahogy telt-múlt az idő, átváltottam a férfias férfiakra. Azonban kinek milyen a gusztusa, aszerint fog választani.

_

+1.Az összefirkált vadállat

bugyi

Adam (Levine), sokan jelentkezünk Évádnak!

Régen az volt az érdekes, ha egy pasin volt tetoválás. Mára eljutottunk arra pontra, hogy az a furcsa, ha az adonisz testét nem díszíti valamilyen motívum. A hideg kiráz, ha látok régi idők béli, non-figuratív krix-kraxot, aminek nincs sok értelme. Egy ízléses tetkó, egy szép szimbólum azonban dögös látványt nyújt. Barátnőm, akik imádja a kidekorált hímeket, azt mondta, hogy a lényeg az összhatás. A festmények és a pasik között. Nem az a fontos, hogy milyen a testalkata, hanem legyen meg a harmónia a tetkó és a személyiség között. Egy Hello Kitty irtó erotikus látványt nyújthat egy 150 kilós, kopasz monstrumon, akárcsak egy teljes hátas rajz egy akkora pasin, mint egy hobbit. Izgató számunkra, ha életünk párján jó közelről be tudjuk vizsgálni az alkotásokat. Totálisan közelről.

bugyi9

Boldog Nőnapot Kívánunk! 

Akárcsak a férfiak, mi nők is más-más kategóriától gerjedünk be. Legyen a illető Hulk Hogan vagy Justin Bieber külső jegyekkel megáldva.

Megmagyarázni képtelenség, de nincs is rá szükségünk.

Ez és ez tetszik, pont. A hímeknek pedig néha nem árt elhinniük, hogy nem a chippendale karakterektől harapdáljuk sűrűbben a szánkat. Mi is megnézzük a csinos pasikat, hiszen ők is megfordulnak egy domborodó dudapár után. Az igazi értékeket keressük egy férfiban. Az egyéniség, egyediség, humor, kedves szokás, egy jól megválasztott parfüm, a másik nem lenézése és még sorolhatnám. Lehet valaki külsőleg Adonisz, ha belülről a Rémálom az Elm utcában Freddy Krueger-je. A dögösség mulandó, de az emberi értékek örökre végigkísérnek minket, ha megtaláljuk abban, aki igazán hozzánk való.

bugyi6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és most lássuk Te melyik kategóriára voksolsz! 

_

[wpdevart_poll id=”4″ theme=”1″]

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
PMÖ: Csajoknak oázis, pasiknak sivatag: a női sorozatok. Pasikat gyalázó, nőket félrevezető, felesleges, idegesítő. Ehhez hasonló vélemények a férfiaktól. De mit gondolnak a nők?
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?