Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában!

Makulátlan a mérlege Gálos Rolandnak a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolójának, az első osztályú német Bundesligában. Ötödik mérkőzését is fölényes győzelemmel aratta, Gvido Beluns lett származású ökölvívó ellen. – A németországi eseményekről Gálos Tamás tudósított minket.

 

17274772_1404026009649610_1254714952_n

 

Már az első menetben, egy test ütéssel a padlóra kényszerítette ellenfelét melyből nem tudott felállni, és KO-val nyert Roland!

 

A paletta széles a nemzetközi mezőnyben. Két német Andreass Leitz, Alexander Fengler korosztályos válogatottak után egyhangú pontozással verte az iraki Ameer Khadim Chanim versenyzőt aki Irak és Ázsia Bajnoka is egyben, a sort követte a török Mert Yilkimazm, és most az ötödik mérkőzésen a lett származású Gvido Beluns folytatta, akit ahogy említettük, KO-val győzött le Roland!

17270956_1404025992982945_1924465924_n

Gratulálunk Roland!

 

Roland következő mérkőzése Március 18 – 19-én Nagyberkiben lesz, egy nemzetközi tornán, ahol már nemcsak ő,  hanem a klub feltörekvő tehetségei is ringbe szállnak, ők pedig név szerint: Rácz Patrik, Zarándó Péter serdülők, Kornóczi Sándor, Balogh Ádám junior, Romsics Roland ifjúsági versenyző is.
Gálos Roland következő Németországi versenye előre láthatólag Április 22 .-én Berlinben, 29 .-én pedig Nordhausenben lesz .

Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .
Bajaiak az EB-n: Az éjjel soha nem érhet véget "Ilyen messze otthontól, ennyi magyart látni, és közösen drukkolni, óriási élmény volt."- Bajaiak meséltek élményeikről.
Gyertek ki a bajai mentőállomás nyílt napjára! A legjobb rendezvény a hétvégére, kicsiknek nagyoknak egyaránt!
A szépség és Lord Voldemort Mi lenne ha a Szörnyet Lord Voldemort alakítaná? Nézd meg, a trailer paródiájából kiderül!
Bajai jelölt az év divattervezője kategóriában! A Glamour magazin Women of the Year Gáláján jelölt lett László Bea!
A dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes lett a közönségdíjas Több mint 100.000 szavazatot és kétmillió forint nyereményt táncoltak össze a táncoslábú Dusnokiak!
Egy uszály süllyed a bajai Duna-hídnál Valószínűleg a híd lábának ütközhetett a hajó.
Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.