Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18)

Amikor egy férfi úgy dönt, hogy igába hajtja a fejét, akkor papírforma szerint képzeli el a házasságát. Megértő feleség, meleg étel, tiszta ruha, gyerkőcök, és szexitájm, amikor csak úgy adódik. Meg van arról győződve, hogy majd ő másként fogja terelgetni a házas életet, nem úgy mint a haverjai, akik csak panaszkodnak az asszony-pajtásról. Ám idővel bekövetkezik minden hím rémálma, ugyanis a nő alakot vált, és olyan rémületes mesebeli lénnyé transzformálódik, hogy az urak büszke hajszálai egyre sűrűbben döntenek úgy, hogy világgá mennek.

dragon

A legtöbb nőknek szóló cikkben állandóan azt olvashatjuk, hogy minden férfi disznó. Ez eddig rendben is van, csupán azt felejtjük el, hogy a Szépség Földi Helytartóit sem kell félteni, és bizony mi is teszünk olyanokat, melyek nyomdafestéket nem tűrő sziporkákat eredményeznek a hímeknél. Gyakorta lehet hallani, hogy egy feleség tűzokádó, barlangjából árgus szemekkel kukkoló, szárnyas fenevaddá vedlik át. Természetesen legyintünk, mondván, nem csoda, biztos meg van rá a magyarázat, hiszen a hapsik így és úgy viselkednek. Sajnos egyre több házas pasi ismerősömtől hallom a félelmetes sztorikat házi kedvenceikről. Ezért laza beszélgetésre invitáltam az egyik ilyen kan áldozatot, hogy ugyan meséljen egy kicsit erről az egészről, mit is jelent pontosan a sárkányosodás, miként éli meg, milyen tanácsokat adna a jövőbeli tulajdonosoknak.

dragon2

Emberünkről dióhéjban annyit, hogy 38 éves, hat éve nős és három tündéri poronty édesapja. Számára a karmokkal rendelkező, orrából a füstöt non-stop az univerzumba engedő, pikkelyes lény azt jelenti, hogy a korábbi, tökéletesnek hitt nő olyan borzalommá alakult át, akit addig nem ismert. Miután kimondták a boldogító “Igen” szócskát, napról napra körvonalazódott előtte, hogy nem biztos, hogy jó vásárt csinált. A számonkérések megsokasodtak, az addigi pitiáner dolgok előtérbe kerültek, mindennek a felnagyítása, a pukkadások és az átértelmezések szépen bekúsztak a napi rutin közé. Senki sem tökéletes, ismerősöm is bővelkedik hibákban, de elmondása szerint ezek a gyakorlatok már-már az őrületbe kergetik. Nem igazán érti a legtöbbjét, hiszen viszonylag jól keres, és rengeteget dolgozik. 

dragon3

Úgy érzi, hogy régen a kevés is megfelelt, most pedig semmi sem elégíti ki az asszony igényeit, egyre többet és többet akar. De meddig? Gyakorlatilag a szociális élete egyenlő lett a nullával. Bulizni nem jár, hobbija nincs, és a barátaival is elvétve találkozik. Ugyanis a dragon szerint, csak a feleség lehet fáradt, ő foglalkozik a kicsikkel, a férjének csupán el kell végeznie a munkáját. Még mit nem, majd az ura partizni jár! Tény, hogy a gyereknevelés igen kimerítő tud lenni, csak sajnos ez az oldalborda főzni nem főz, takarítani is csak elvétve. Segítséget pedig kap, nem is keveset a rokonoktól. Az a probléma, hogy esze ágában nincs megosztani urával, hogy mit is szeretne. A férfiak egyszerű gondolatmenetébe meg se próbáljuk átültetni a mi szövevényes agymenéseinket, mert az maga lehetetlenség. Marad a duzzogás.

Az átbeszélt problémák csöndje, csak ideig-óráig tart, utána minden kezdődik előröl.

Az átbeszélt problémák csöndje, csak ideig-óráig tart, utána minden kezdődik előröl. A családja, ismerősei előtt pedig rendszeresen megalázza, a ranglétra legalsó fokára visszatuszkolva a férjét. Kérdésemre, mely szerint megkaphatja-e azt a bizonyos lábbeli címet, csupán mosolygott. Azért nem vág vissza a tüzes lehelettel hadakozó jószágnak, mert fél, hogy elveszíti a gyermekeit. Hiszen sok nő a veszekedéseket használja fel egy későbbi válóper során, ami igencsak elkeserítő.

 

Az a fránya szexualizálás!

Sarkalatos pont egy vadállatias hímegyed életében az ágytorna. Beléjük van kódolva, hogy kell és kész, mint a nőknek  a vásárlás. Mindennap, az óra bármelyik percében, de a lényeg, hogy rendszeresen be tudják főként maguknak bizonyítani, hogy ellenállhatatlan szex-gépek, akik hamisíthatatlan dúvadok a paplanok tengerében. A fogcsattogtató, vörösen izzó szemekben azonban nem a kéjt látják, hanem a kényszert. Régen heti 4-5 alkalommal is sort kerítettek egy kiadós, izzadásos lihegésnek, ám a házasság éveiben ez leredukálódott havi 1, ünnepnapokkal együtt 2 alkalomra! Ez a férfiúi önbecsülés totális sárba tiprása, esetleges következtetés arra, hogy már nem találja őket macsónak a nejük. Változatosság nulla, az orális tevékenység, mint olyan már csak a Káma Szutrában létezik. Három gyerkőc mellett senki sem várja el, hogy mindennap tárt lábakkal várja urát, mint egy kiéhezett démon, de ez a fóka-szex borzalmas. Hímjeink vizuális típusúak, egy pici tangától rögtön készen állnak meghódítani a csúcsokat. A literes bugyi állandó vendég, ami valljuk be nem igazán ínycsiklandozó hosszú távon. Az időtartamot tekintve 10-20 perc és teljesítve van a havi kvóta. A legiszonytatóbb mondat, amitől tényleg elment egy jó időre a kedve a gyakorlattól: “Essünk már túl rajta !”. Különösebb magyarázatot nem igényel.

dragon6

Jó tanács “büszke” tulajdonosoknak:

Muszáj rávenni az oldalbordát arra, hogy többet beszélgessenek. Mindenre van megoldás, de a ” Nincs semmi. ” mondattal nem tudnak mit tenni. A házasság egy kompromisszum-halmaz. Egyetértés és a kölcsönös tisztelet hiánya következtében lefelé fog ívelni az út. Amennyiben a szerelem gyümölcsei is a megérkeztek a családba, akkor az ő érdekeiket kell szem előtt tartani. Nem szabad elhanyagolni őket, semmiféle úton-módon se érezzék azt, hogy a szüleik ádáz harcot vívnak egymással. Hiszen, amikor felnőnek, ők fognak idősek otthonát választani nekünk. 

dragon5

Jó tanács sárkányosodás előtt álló nőknek:

Drága hímem azzal engedett utamra, hogy mi nők, néha napján hallgassuk meg a párunkat, vagy legalább arra a fél órára tegyünk úgy, mintha érdekelne a kis lelki világuk. Nekik is vannak rossz napjaik, igénylik a törődést, a kedves szavakat, egy ölelést. Nem utolsó sorban éreztessük velük, hogy csődörök, mindenféle értelemben véve. 

dragon9

 

Love me Tinder: a virtuális pasi-selejtező Kíváncsiság, végső kétségbe esés, vagy csupán kaland? Szex és ismerkedés? A Tinder minden igényünket ki tudja elégíteni.
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
PMÖ: Csajoknak oázis, pasiknak sivatag: a női sorozatok. Pasikat gyalázó, nőket félrevezető, felesleges, idegesítő. Ehhez hasonló vélemények a férfiaktól. De mit gondolnak a nők?
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?