Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó!

Rendőr, tűzoltó, katona. Amikor ezeket meghalljuk, rögtön a magas, jó kiállású, sármos férfiakra gondolunk. Ők szolgálnak és védenek, halált megvető bátorsággal életeket mentenek a lángok közül, valamint hazájukat és a dolgozó nőket szolgálják. Van valamiféle elképesztően és vadítóan szexis a megjelenésükben, erőt sugároznak és arra gondolunk, hogy na, ezek aztán tudhatnak valamit! Igazi kanok, akik egy szemvillantás alatt leaplikálják rólunk a textilt, és teszik a dolgukat.  Ahogy az uniformisukban megjelennek, az orcánk vörös színben kezd pompázni, egy halk “Oh…” sóhaj hagyja el ajkainkat, az ocsmányságok pedig máris kavarogni kezdenek a fejecskénkben. Kedves ismerősömet és barátnőjét vettem górcső alá, hogy legyen valamiféle rálátásom, hogy vajon miben rejlik az egyenruhák csábereje. 

rendőr5

_

Azon szerencsés hölgyek körébe tartozom, akinek volt már dolga egyenruhás példánnyal. Az én szívem csücske a honvéd szerelés tulajdonosaként tetszelgett. Első látásra végem volt, hiszen tipikus álom-kategória, magas, helyes, cuki kutyus szemekkel. Mindenki mással hódít, ebben az esetben az egyenruha volt az ő fegyvere.

Az egyenruha mindent visz!

 

Interjú alanyaim egy ifjú rendőr és kedvese, akik immáron három éve élnek rendkívül boldog párkapcsolatban. Ám ez nem volt mindig így, és furdalt a kíváncsiság kis állatkája, hogy előtte vajon a srác bevetette-e az uniformist csajozás céljából. Köztünk szólva kizártnak tartom, hogy bármelyik dögös szerkós alfahím ne játszotta volna ki ezt a kártyát. Nőknél ez az adu ász, mindent visz, még akkor is, ha a benne rejlő egyed civilben egy Grimm horrormese főszereplője, a külcsínt tekintve. Ez kicsit felszínesnek tűnik a férfiak számára, hogy a nők ennyire csak az egyenruhára gerjednek, és nem arra, aki benne tartózkodik. Nem csupán attól esik le a bugyink, de őszintén szólva akkor és ott, fel is gyorsítja ezt a műveletet. Visszatérve a cuki szerelmesekre, megismerkedésükben nem volt semmi extra, egy házibuli alkalmával tettek szert egymásra, randizgatás, mozi, vacsi és kialakult a szingli nőcik által vágyott szerelem és minden ami azzal jár. Magukat unalmas párocskának tartják, nem vadulnak állandóan, nem hódolnak extrém sportoknak. Szimplán rózsaszín felhőcskéken bukfenceznek, egymás kezét fogva, cuppanós puszikat dobálva. 

rendőr7

Anyám, ne sirass……..

A férfi

 

A rend őre azt vallotta, hogy korábban nem igazán kérkedett a szexi, formális ruházatával, sőt néha be sem merte vallani a hölgyeknek, hogy mivel foglalkozik valójában. Kis szerény fiúcska, nem akarta, hogy a bevadult nőstények kárt tegyenek benne, és az uniformisában. Azonban mesélte, hogy több társa buzgón el szokta hinteni a csajsziknak, hogy ők bizony a nők perverz álmainak élő kivetülései, csak várják meg amíg szolgálatba állnak. Egyszer történt egy kellemetlen eset…, természetesen a haverjával történt meg, nem vele. Igen, ez így szokott lenni. Az illető éppen a szájharapásra késztető öltözékében parádézott, és sikeresen előállított egy hölgyeményt. A leányzón látszott, hogy vége van, jöhet a bilincs, a gumibot, bármi, amit a srác akar. Egyeztettek egy találkát, de a srác mezei ruhában jelent meg, és a lány elment mellette. Nem ismerte meg, pedig ránézett, végigmérte és a megbeszélt helyszínen várakozott. A szerencsétlen pasi kisebb sokkot kapott, de csúnya lett volna nem megjelenni a tett helyszínén. Újabb randi. A csajszi le volt döbbenve, néma csönd, majd kérdőre vonta Mr. Bilincs-tulajdonost, hogy miért nem egyenruhában jött, nem is biztos , hogy ő az, akivel pár napja még a totális motozást is vállalta volna. Természetesen a pasi néhány keresetlen szó kíséretében faképnél hagyta a csodálatos némbert.

rendőr3

A nő

 

Kíváncsi voltam, hogy a barátnője miként is vélekedik párja munkájáról. Egyértelműen dagad a push-up melltartó, amikor barátnőinek meséli, hogy micsoda csődör-tulajdonos. Pikánssá teszik a párkapcsolatukat az bizonyos. Már megszokta, hogy a csajok buknak az uniformisra, de csak mosolyog rajtuk. A zöld szemű szörny likvidálva van az életéből, hiszen régóta szereti a barátját, teljes mértékben megbízik benne. Néhány alkalommal benne is felmerül, hogy vajon hány nő akarja letépni a hapsija ruháját, de mondhatni ez ezzel jár. Azért bevallotta, hogy igazán ínycsiklandó látvány tárul a szeme elé, amikor a bikája hazaviszi kimosni a szerelését. Kihagyhatatlan olyankor, hogy a drágája belebújjon a ruhájába, és fel-le vonuljon előtte a szobában, miközben ő tapsikol, és elképesztően kiéhezett, nősténycsordát is lealázóan méregeti a szerencsétlent.

Sikamlósabb vizekre evezünk, elő a mocskos hálószobai titkokkal!

 

Bizony, a bilincs és egyéb eszközök is felvonulnak hébe-hóba, hiszen csak neki jár az, amiről mi csak álmodozhatunk. Leginkább a középkorban érzi magát az ifjú titán, ugyanis egész nap a számára borzalomban kell feszítenie. Azt hiszi a kis naiv, hogy hazatérhet a nyugodt otthonába, ahol szerelme várja, és megszabadulhat, a nadrágjától, az ingtől, és a többitől. Erre föl asszonykája könyörög, hogy még ne vetkőzzön le, mert szeretné jobban szemügyre venni abban az állapotban. A kis telhetetlen, csillogó szemekkel áhítozik egy kis házi készítésű sztriptízre. Ő pedig eleget tesz az óhajának, de folytatásba már ő is aktívan beleszól, a többit pedig a fantáziátokra bízom.

rendőr2

 

Az egyenruha a nők végzete. Nem számít, hogy magas, alacsony, vékony, vagy brumis a srác. A lényeg, hogy tetőtől talpig be legyen öltözve, csillogjanak a jelvényei, és feszüljön a nadrág a formás hátsóján. Igazából megmagyarázhatatlan ez a fajta aberrációnk, megpillantjuk és abban a szent minutumban másik dimenzióba kerülünk. Imádjuk az uniformist, bármilyen rendhez is tartozik, a lényeg, hogy még különlegesebbé teszi a viselőjét, legalábbis számunkra.

 

Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
PMÖ: Csajoknak oázis, pasiknak sivatag: a női sorozatok. Pasikat gyalázó, nőket félrevezető, felesleges, idegesítő. Ehhez hasonló vélemények a férfiaktól. De mit gondolnak a nők?
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
Love me Tinder: a virtuális pasi-selejtező Kíváncsiság, végső kétségbe esés, vagy csupán kaland? Szex és ismerkedés? A Tinder minden igényünket ki tudja elégíteni.
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?