Van élet az állati tej után (+videó)

Aki elkötelezett híve az egészséges életmódnak, annak mára már nagy valószínűséggel likvidálva lett az étrendjéből az állati eredetű tej. Azért nem kell teljesen lemondani róla, mert a fehér nedűt helyettesíteni is tudjuk különböző növényi (tej) italokkal. Például : kókusztejjel vagy rizstejjel, mandulatejjel, zabtejjel és még sorolhatnám. Azért azt senki ne várja el, hogy olyan vagy hasonló íze legyen ezeknek a termékeknek, mint egy állati eredetű tejnek, mert az esélytelen, de a lehetőség adott, ezekből is készíthetünk tejberizst vagy grízt esetleg pudingot, sőt még a reggeli kávénkba is tehetünk belőle.

 

plantmilksUPp

 

Tejjel iszom a kávémat!

 

A tesztünk apropója az, hogy milyenek ezek a tejek a kedvenc reggeli feketénkben.

 

Vásároltunk tehát kókusztejet, mandula és mogyorótejet, vaníliás rizstejet, zabtejet főztünk hozzá kávét és nekiestünk a jó hangulatú kóstolásnak. Mindegyik készítményt natúr és kávéval kevert állapotában is fogyasztottuk, változatos volt a sikerük, volt amit vizes- lisztes furcsaságnak éreztünk volt amit folyékony csokinak.  Csekkoljátok a tesztről készült videónkat!

 

 

Ne féljetek a tejhelyettesítőktől, használjátok bátran a kávétokban ti is, bár azt a videóban is láthatjátok, hogy más az ízük natúran és más a kávéban, továbbá egyénileg is eltér az ízlésvilágunk ezért különböző rangsorokat kaptunk. Hajrá reggeli kávé!

Kár lenne kidobni! – 10 dolog, amelyre a kávézacc képes Nem tudod, mit kezdj a felesleges kávézaccal? Ezeket a praktikákat te is szeretni fogod!
DiCaprio a környezetvédelem élharcosa (teljes film) DiCaprio a NatGeoval karöltve ingyenesen bárkinek elérhető filmet tett közzé, melynek címe: Özönvíz előtt.
Melyik oldalunkon érdemes aludni? Neked is sokat fáj a hátad vagy a nyakad? Gondold csak végig milyen pózban szoktál aludni!
Mutáns szuperbacik Ha nem megfelelően adagoljuk a gyógyszereket ebeinknek, mutálódhatnak a baktériumok, és immunisak lesznek a készítményre.
Dobd ki a chipset! Itt vannak az egészséges nasik Egy kis különleges rágcsálni valóra vágysz, vagy csak le szeretnéd nyűgözni a barátaidat? Itt van pár szuper ötlet!
A nagy salátateszt Saláta és saláta között is van különbség. Mutatjuk, mi a helyzet saláta fronton.
Strandviselet mindenkinek, avagy ezt vedd fel idén a vízpartra! Becserkésztük az idei bikini és fürdőnadrág trendeket, csekkold le !
Telefon, tablet, gyerek kezébe igenis való! Engedjék, vagy ne engedjék a szülők a gyerkőcöt a telefont használni? Örök vitatéma nyomába eredtünk.
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?