A szépség és Lord Voldemort

Mindenki tűkön ülve várja a Disney új megfilmesített legendás meséjét a Szépség és a Szörnyeteget. Sokunk gyermekkorát végigkísérte, az alkotás a sikere pedig mai napig töretlen. Készült az új trailerből  egy zseniális paródia, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Egy egyszerű ötleten  alapul a tréfa :

 

A Szörny szerepében Lord Voldemort.

 

 

A kedvenc részünk, amikor Voldi csábos mosolyt küld, majd a pálcáján ártatlan madárkák pihentetik a testüket. Nem is szaporítjuk tovább a szót, jó szórakozást mindenkinek!

 

Ice Cube lesz Fagin az új Twist Olivér musicalben A Disney musicalt feldolgozást készít a Twist Olivérből, melyben nem más alakítja Fagint, mint a rapper Ice Cube.
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
A dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes lett a közönségdíjas Több mint 100.000 szavazatot és kétmillió forint nyereményt táncoltak össze a táncoslábú Dusnokiak!
Barney után szabadon: nemzetközi “öltönyt fel” nap! Öltönyt fel! - Ma van a Nemzetközi Suit Up! Day
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.
Riasztották a vadászgépeinket Rendet tettek a Magyar Honvédség Gripenjei.