A polaroid telefontok a kezedbe adja a képeket

Újabb király találmány a mobilfotósok szerelmeseinek,  a nyomtatós telefontok. Az egész úgy néz ki, mint egy polaroid fényképező, amelyet a telódra pattinthatsz. Iphonokkal kompatibilis főleg, de van egy adaptere, amivel pár Samsung szériára is felcsatlakoztatható.

 

81jocGxSYOL._SX522_

 

A tokhoz tartozik egy app, amellyel üzemeltethető a kis kütyü. Állítólag nem kell bele tinta, nem kell hozzá se bluetooth se wifi., de lássuk, hogyan működik.

 

 

Dolgoznak rajta, hogy több telóval is kompatibilis  legyen a szupertok. Egyenlőre külföldi oldalakról tudjátok beszerezni.

 

Bemutatták az új Nokia 3310-et Az ára 49 euró lesz. Itthon húszezer Ft. körül vásárolhatjuk meg.
Magyar Oscar nyertes és minden idők legnagyobb bakija (+videók) Örülhetünk az újabb magyar Oscar-díjasunknak, és pironkodhatunk a díjátadó történetének legnagyobb égésén.
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
Ez lehetett a veronai buszbaleset oka Egy elemzést készítettek a tragikus balesetről.
Több száz delfint vetett partra a víz Nagyjából háromnegyedük elpusztult.
Féláron látogathatunk bizonyos fürdőket Vidd el a családodat kikapcsolódni, ha február 28-án mentek fürdőbe, sokat spórolhattok!
Már nem Dzsudzsák a legjobban fizetett magyar sportoló A válogatott csapatkapitánya 3 millió euró körüli összeget kap évente az Egyesült Arab Emírségek-beli al-Wahdában.
Bajai jelölt az év divattervezője kategóriában! A Glamour magazin Women of the Year Gáláján jelölt lett László Bea!