A legendás vicces-videó gyűjteményünk

Amikor beköltözött az internet minden háztartásba, akkor kezdtünk el vicces telefonos hangfelvételeket, szívatásokat hallgatni. Aztán ezek a felvételek, terjedtek mint a pestis. Ki ne ismerné ,,De a Kórház? ” vagy akár a ,, Hanyas vagy te disznó?” című hanganyagokat? Mindenki ezeket a felvételeket idézte. A technika azonban továbbfejlődött, napjainkban inkább videókat nézünk és azokon derülünk. Akad is közülük pár emlékezetes felejthetetlen darab. A teljesség igénye nélkül megpróbáltuk összegyűjteni a legikonikusabb ,,alkotásokat”.

 

Vízbűl veszi ki az oxigént

 

Egy az elsők közül, egy a felejthetetlenek közül. Az öreg Szalacsi Sanyi bácsi jókor volt jó helyen, és legendává lett. 

 

 

A Polgár Jenő hivatalba

Mai napig Classic. Ha bárki polgármesteri hivatalba készül, akkor nemes egyszerűséggel azt mondja, hogy a Jenőhoz megy. Mindenki ismeri, egyszerűen zseniális. Szegény emberek ebből a nyomorúságos sztoriból is egy vidám videót kerekítettek, amelyen már hosszú évek óta röhögünk. Kizárt dolog mert nem tudták.

 

 

Marsi Kriszti 4 éves lett

Ennyi. Mama nem bírt magával bizonyára a többi szülinapon sem és eszeveszett módon tombolhatott a kamera előtt, ezért fegyelmezésre szorult.

 

 

Donga lába van a kisfiamnak!

Ez személyes kedvencünk. Mi folyik itt Gyöngyösön? Az emberünk elmondta a lelkének a gondját. A városnak ez kellett, kiterített.

 

 

Ez a szeretet ünnepe, ez a majális

Sok mindent megtudhattunk ebből a videóból, többek között, hogy milyen infláció folyik a világban. A legfontosabb pedig, hogy a rosszakat el kell ítélni, akik bűnösek szenvedjenek. Pedig a programok jók…

 

 

Legyen tánc!

A csávó odatette magát. Nem akármilyen szempontok alapján szavaztak Füzesabonyban, de döntöttek! 

 

 

A szállító

Bözsinéni a pézt nem adta oda még. Szegény gyerek a két kakassal a kezében elég tehetetlen volt a trollkodó kamerázó haverja ellen, de ezúttal is köszönjük a srácnak!

 

 

Embejméjetűt

Almási Kristóf videóját ezerszer megnéztük. Verhetetlen a srác. Ő kapta a legtöbb mémet a neten, óriásit futott a videója.

 

 

Jani bá esete az árvízzel

.

Jani bá-t elvitte kompostól az jeges ár. Helikopterrel kellett menteni szegényt, de ahogy hajdanán Willit, őt is kiszabadították.

 

Reméljük a kis múlt idéző, és a jelenlegi klasszikusok mindenkinek mosolyt csaltak az arcára.  Nem jön rosszul egy kis vidámság a tél utolsó napjaira, nézzétek meg néha ezeket a videókat, ha rossz kedvetek van, garantáltan elmúlik!

 

Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
Baja ökölvívói nem pihennek! Gálos Tamás számolt be a Mogyi Felsővarosi Ökölvívó Se Baja újabb sikereiről.
Nagyon akarják Baján a mozit! Jelenleg a legtöbben mozit szeretnének Bajára, az egyik bank internetes felmérése alapján.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
A hordozható zeneszerszámaink evolúciója Nosztalgiázz velünk! A hordozható zene-kütyüjeink történetét idéztük fel, a Sokol rádiótól egészen az okostelóig.
Múlt idéző Pc játékok Ezzel játszottunk régen: A számítógépes játékok útja, a Commodore 64-fől a Windows 98-ig.