A kanapé kutya a múlté, íme Loki a szobaróka

Bármennyire is aranyosak, a rókák a vadonba tartoznak, nem sétáltatni való kanapé kedvencek, hogy miért, az az alábbi videóból is kiderül.

 

Az állat gazdája, készített egy vlogot a youtube-on, amelyen nyomon követhetjük Loki, a róka nem egyszerű mindennapjait.  Gazdája állítása szerint Loki nem áll le egy percre sem, ha valamit elcsen ott azonnal jelölni is fog, pedig elméletileg alomra van szoktatva, a zsákmányt elvenni sem egy könnyű menet.  Amint azt láthatjuk, fittyet hány mindenféle fegyelmezésre, és szétbarmol mindent, de mint tudjuk ő nem kutya, kívülről nézve ez rendkívül szórakoztató! Az állat a videó készítésekor 6 éves volt és 5 hetesen már a vlogger gazdájánál élt. A tulajdonos állítása szerint 6 hónapos korában kezdődött igazán az elmebaj, amikor is Loki a mostani viselkedéséhez képest egy terroristának számított. Rengetegen követik őket, hatalmas a táboruk, lássuk, hogy mit művel a kis bajkeverő az első epizódban és miért NE tartsunk otthon rókát.

 

Bajai Sportuszoda jelene és jövője Megnéztük mi a helyzet az uszoda háza táján. Lakatos Árpád az uszodavezetője válaszolt a kérdéseinkre.
Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.
Hosszú Katinka háborút indított (frissítve) "Számomra elfogadhatatlan, hogy az eredményeinkkel, keserves, mindennapi munkánkkal a Szövetség sajátjaként dicsekszik."
Egy újabb vírus bukkant fel, ami lopja a bankok ügyfeleinek pénzét A Tesco Bank több ezer ügyfele esett nemrégiben a kiberbűnözők áldozatául.
Aztán az “öreg hölgy” lassan letérdelt Avagy hogyan nyomták le az Európai Unió torkán a szabadkereskedelmi megállapodásnak nevezett CETA-t.
Taroltak a magyar filmesek a hétvégén Díjátadókon jutalmazták a magyar filmeket.
Folytatás a Star Academy után – Interjú Ossó Balázzsal Balázs a Star Academyben aktív munkával töltött napok után sem pihen. Elmesélte nekünk, hogy mivel telnek napjai.
Keresik az év legjobb kutyabarát innovációját! Cél, a felelős állattartás népszerűsítése és az, hogy egy új ötlettel segítsük a kutyások és kutyák hétköznapi életét.
Fesztivál karszalag a csuklódon: van egy rossz hírünk Ha még rajtad van a tavaly nyári karszalagod, akkor nagy veszélyeknek lehetsz kitéve.