Egyedi DIY farsangi gyerek jelmezek

A gyerekeknek a farsang egy olyan esemény, amelyet alig tudnak kivárni, számolják mennyit kell aludni még, hogy a kedvenceik bőrébe tudjanak bújni, ha csak egy pár órára is! Nagyon fontos persze, hogy a választott jelmez menő legyen, egyedi és mindenki irigykedjen rájuk. Akadnak olyan gyerekek is ,akik nem tudják kitalálni, mik is szeretnének lenni az ovis farsangi bulin. Ha nem akartok kikölcsönözni egy újabb Pókember jelmezt és nyitottak vagytok az otthon elkészíthető variációkra, akkor talán tudunk adni pár tippet.

 

Szőlő

 

Az olyan gyerekeknek javasoljuk, akik imádják a léggömböket és az olyan szülőknek, akik nem akarnak sokat bíbelődni a csemetéjük farsangi szettjével. Az összkép fantasztikus, a zsenialitása az egyszerűségében rejlik.

 

f89dd955abd0f0222e0320ad7a2e05d5

 

A lego

 

A következő jelmez elkészítéséhez szükségünk lesz egy nagy karton dobozra, színes papírra, azonos színű  műanyag eldobható pohárra, és egy kis kézügyességre. A videó mutatja pontosan a lépéseket! 

 

 

A csiga

 

Fiúnak és lánynak egyaránt elkészíthető. Miután kiválasztottuk az alap öltözéket, karton papírt tekerjünk fel ház gyanánt, de használhatunk valamilyen ruha anyagot is hozzá, rögzítsük a csemete hátára és készen is vagyunk. A szemek úgy készülnek, hogy hajpántra ragasztjuk a kartonpapírból kifaragott csiga szem formát.

 

4b0b93ce39fd2781e795cb4e1b1dbf8a

 

Minnie

 

Mickey egér asszonykája igen népszerű volt, és lesz is a lányok körében, ezért kerítettünk egy alternatívabb Minnie jelmez variációt. Szükségünk van hozzá hajpántra, ragasztóra, fekete anyagra, fekete cicanacira, ha van otthon akkor tüll szoknyára, ha nincs akkor a videó mutatja, hogyan készítsük el azt.

 

 

SpongyaBob

 

Szintén kartondobozból, egy kis festék és ragasztó felhasználásával elkészíthetjük a gyerekek kedvenc szivacsát is. Arra azért figyeljünk, hogy hagyjunk ki helyet valahol, ahol ki lehet látni.

 

c7c37f4d00e46b217c76e2d7cea4bf0b

 

R2d2

 

DIY R2d2 jelmez mi másból, mint fehér műanyag szemétkosárból. Felturbózott verzió, második azaz haladó szint.

 

r2d2-kid

 

Amint látjuk nem feltétlenül kell megrohamozni a jelmezkölcsönzőket. Megoldható otthon található alapanyagokból is az elkészítésük, ha egy kicsit elővesszük a kreativitásunkat és garantáltan kitűnik a gyermek a farsangi forgatagban.

DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
24 óra teljesen internet mentesen Négy tesztalanyunknak 24 órát kellett kibírnia teljes internetmegvonásban! Nem volt egyszerű menet...
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Kedvenc illatok nyomában Összegyűjtöttük, hogy mely illatokat választjátok a legtöbben, miket vesznek a hölgyek és mit preferálnak az urak.
Mobilokat a táskába, kezdődik az óra! Megnéztük milyen szabályok vonatkoznak az iskolai mobilhasználatra.
Nem kell többé otthon hagynod a kutyádat! Új együttműködés született a kutyabarát turizmus népszerűsítésére.
Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Dobd ki a fát, ma vízkereszt van! A legtöbben csak annyit tudunk a mai napról, hogy le kell bontani a karácsonyfát, pedig jóval többről van szó.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.