DJ felhozatal az EFOTT-on

A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

 

Az izraeli DJ, Borgore már szerepelt az EFOTT színpadán, amikor egy izgalmas kívánsággal lepte meg a szervezőket: egy élő majmot kért a backstage-be. Vajon idén mivel készül?

 

 

Borgore

 

Az egyik legtehetségesebbnek tartott holland DJ, Dyro először lép majd az EFOTT közönsége elé. 2011-ben robbant be a köztudatba, majd olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Tiesto, Hardwell és a Bright Lights. 

 

Joshua Steele, vagy ahogy a rajongók ismerik, Flux Pavilion lassan tíz éve, hogy beírta magát az EDM közösség nagykönyvébe. Az angol DJ, producer, énekes-dalszerző koncertjei mellett szokatlan ötletek kivitelezésében is szívesen vesz részt, mint például a Walt Disney cég kérésére újramixelte a Star Wars Rebels animációs sorozat főcímdalát. 

 

Vinai is hazánkba látogat idén nyáron. Az olasz testvérpár szintén az újabb DJ generációhoz tartozik. Olyanokkal zenélhettek együtt, mint Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS, R3hab, TJR, SCNDL, Harrison és Olly James.

 

Vinai

 

A külföldi sztár DJ-k mellett a magyar elektronikus zene olyan neves képviselői is ott lesznek a fesztiválon, mint Metzker Viktória, Andro, JumoDaddy és Pixa. De a szervezők ígérete szerint minden létező és közkedvelt zenei stílus hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen, ahol többek között Sean Paul, a Hurts, a Punnany Massif, a Brains, a Kiscsillag és a Vad Fruttik is színpadra lép.

Bemutatták az új Nokia 3310-et Az ára 49 euró lesz. Itthon húszezer Ft. körül vásárolhatjuk meg.
Magyar Oscar nyertes és minden idők legnagyobb bakija (+videók) Örülhetünk az újabb magyar Oscar-díjasunknak, és pironkodhatunk a díjátadó történetének legnagyobb égésén.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
Ez lehetett a veronai buszbaleset oka Egy elemzést készítettek a tragikus balesetről.
Több száz delfint vetett partra a víz Nagyjából háromnegyedük elpusztult.
Féláron látogathatunk bizonyos fürdőket Vidd el a családodat kikapcsolódni, ha február 28-án mentek fürdőbe, sokat spórolhattok!
Már nem Dzsudzsák a legjobban fizetett magyar sportoló A válogatott csapatkapitánya 3 millió euró körüli összeget kap évente az Egyesült Arab Emírségek-beli al-Wahdában.
A polaroid telefontok a kezedbe adja a képeket Nyomtasd ki a legjobb selfiedet a telóddal!
Bajai jelölt az év divattervezője kategóriában! A Glamour magazin Women of the Year Gáláján jelölt lett László Bea!