Bemutatták az új Nokia 3310-et

Kezdetét vette Barcelonában a világ legnagyobb mobiltávközlési konferenciája, a Mobile World Congress (MWC). A visszatérő Nokia leginkább az androidos új mobiljaival szeretne újra vevőkre találni, a figyelmet mégis az irányította rájuk, hogy elkészítették a 3310-es modernizált változatát.

 

nokia-3310-1

 

A Nokia S30 operációs rendszerét futtató készülék kinézete jelentősen eltér a 126 millió példányban eladott nagy elődjétől. A készülék kijelzője az eredetinél nagyobb, 2,4 hüvelykes és színes. A 2017-esítés jegyében egy kamera is került bele, de azért a gyártó nagyon helyesen nem vitte ezt túlzásba: a mindössze 2 megapixeles kamera nagyon retro életérzést ígér.

 

Az igazi okostelefonoktól természetesen messze elmarad, de van benne FM-rádió, microSD foglalat, microUSB-vel tölthető, több program feltelepítésre került, adott a két SIM támogatás, és elmaradhatatlan a Snake, amely felújított formában került a mobilra.

Áruló a mobilod! Nem is gondolnád, mennyi mindet elárul rólad a legjobb barátod, a mobil.
Várlátogatás virtuális valósággal, avagy átélhetjük a történelmet Megelevenedik a történelem a várpalotai Thury-várban egy új magyar mobilalkalmazásnak köszönhetően.
Magyar Oscar nyertes és minden idők legnagyobb bakija (+videók) Örülhetünk az újabb magyar Oscar-díjasunknak, és pironkodhatunk a díjátadó történetének legnagyobb égésén.
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
Ez lehetett a veronai buszbaleset oka Egy elemzést készítettek a tragikus balesetről.
Több száz delfint vetett partra a víz Nagyjából háromnegyedük elpusztult.
Féláron látogathatunk bizonyos fürdőket Vidd el a családodat kikapcsolódni, ha február 28-án mentek fürdőbe, sokat spórolhattok!
Már nem Dzsudzsák a legjobban fizetett magyar sportoló A válogatott csapatkapitánya 3 millió euró körüli összeget kap évente az Egyesült Arab Emírségek-beli al-Wahdában.