Aranyélet-sorozatajánló

Egy hiteles és ismerős családi dráma, amely azt a témát boncolgatja, hogy meglehet-e tisztességesen élni ma Magyarországon, és ebben a romlott világban ahol minden a pénz körül forog. A zseniális, görbetükröt mutató magyar sorozat, ami semmit sem rejt véka alá, az Aranyélet nevet viseli. Az  Aranyélet 2015-ös magyar televíziós sorozat.  A könnyű élet című finn sorozat magyar változata a magyar HBO harmadik saját gyártású remake-sorozata a Társas játék és a Terápia után. Már két fantasztikus évadot izgulhattunk végig, és már alig várjuk a folytatást.

 

maxresdefault

 

A sorozatnak 5 főszereplője van:  Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó, Anger Zsolt. A színészeink remek alakítás amellett minden elismerésünk a forgatókönyvíróknak és a rendezőknek akik ezt a remeket összehozták. Tasnádi István vezető forgatókönyvíró, Zomborácz Virág és Bárány Márton forgatókönyvírók, valamint Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezők.

 

aranyelet_2_werk-e1464873098343-1024x576

 

Az Aranyélet nagyon magyar sorozat, és most nem rossz értelemben értendő a “magyar” szó, hanem úgy, hogy nagyon ismerős karakterek, nagyon ismerős problémákat boncolnak.  A Miklósi család idilli mindennapjaiból kiinduló akció-dráma. A családjáért a lelkét is kidolgozó családapa egy gyönyörű feleséggel, és két kamasz gyerekkel. A nagyobbik fiú gyerek, a fekete bárány, a nagyon lázadó, épp érettségi előtt álló, minden mással kivéve a tanulással foglalkozó karakter. A kisebbik gyerek a kitűnő tanuló, visszahúzódó jó kislány. A feleség nem éppen a tipikus családanya szerepet viseli, elég magas életszínvonalat állított fel magának és ezekből a luxusokból nem enged, sőt el is várja férjétől, hogy ezt a színvonalat fent tartsa, mindegy hogy milyen áron. A család ötödik tagja, az apa régi jó barátja, aki a keresztapa is, sikeres, gazdag, fehérgalléros bűnöző, aki tulajdonképen eltartja a családot. Idilli, környezetben élnek kertvárosi környezetben. Szép lassan, lehull a lepel és kiderül hogy nem minden arany ami fénylik.

 

Aranyélet-1x05-05

 

A sorozat, korántsem szappanopera. Egy szuper izgalmas, és elképesztően élethű és átélhető történet, persze néhol némi túlzással. Aki nem látta az minél hamarabb kezdjen neki, mert nem egy mindennapi élményt nyújtó sorozat. A filmes dolgokról nem is beszélve. Elképesztően alapos, precíz, minőségi és profi munka. Akinek még mindig nem hoztuk meg a kedvét, annak itt az előzetes: ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

#Elnöki ügy – a drazsén múlhat a Wellhello jövője Az Elnöki Tour szegedi állomásán adtak exkluzív interjút a hetven9.hu-nak a WELLHELLO elnökei, Fluor és Diaz.
Jóga jótékony hatásai Nem csak a testnek, de a léleknek is jó! Meg még sok minden másra is. Mutatjuk mire még!
Népharag: Ezektől a posztoktól kapunk agyfrászt Cuppanós szelfi és a Ceolhoi "nagyon igaz". Összegyűjtöttük a legidegesítőbb Facebook lakókat és posztjaikat.
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Nyári szőrháború Le a téli bundával! Utána jártunk a szőrtelenítő eljárások előnyeinek és hátrányainak.
Megnéztük milyen a #Holnaptali sorozat Egy magyar sorozat, ami a fiatalokhoz szól, a saját nyelvükön.
Petőfi Kulturális Fesztivál Kiskőrösön Mindenki megtalá az érdeklődésének megfelelő programokat a kiskőrösi Petőfi Kulturális Fesztiválon.
Kitűnő hangulatú fesztivál Kiskőrösön Kisgyermekkel, barátokkal, családdal, vagy csak egyedül? Íme egy jó program!
Javában tart a készülődés Kiskőrösön Megkezdődtek az előkészületek a vasárnapi Petőfi Kulturális Fesztivál rendezvényeire. 2017. április 30-án rendezi meg a Kiskőrösön a Petőfi téren.