Újabb zöld-találmány, a lábbal hajtható lift! (videóval)

Mindenkiben él a rémálom szerű kép, mely szerint egy liftbe szorulunk, mert áramkimaradás van. Erre a problémára is megoldást jelenthetne ez az új fejlesztés. Ezúttal nem a Brit tudósok remekeltek. Ez a találmány holland felfedezők munkáját dicséri. Ez a Vertical Walking nevű eszköz (lift) saját energiánk használatával juttat el minket az első emeletről a tizedikre akár. Tized annyi energiát használ fel, amelyet mi magunk termelünk, hiszen nem igényel mesterséges energiát. 

 

 

Fel fog épülni a világ legnagyobb naperőműtornya Hamarosan megépül a világ legmagasabb, 250 méteres naperőműtornya, a Negev-sivatagban, Izraelben.
324 milliárd forint jut a klímaváltozáshoz való alkalmazkodásra Magyarország is kiemelten kezeli a klímaváltozás problémáját.
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2016 Ötödik alkalommal vesz részt Magyarország az Európai Hulladékcsökkentési Hét kampányban.
90 % az esély rá, hogy az idei év lesz az eddigi legmelegebb év Az Északi-sarkvidék térségében 6-7 Celsius-fokkal mértek melegebbet idén a hosszú távú átlagnál.
Bemutatták az új Nokia 3310-et Az ára 49 euró lesz. Itthon húszezer Ft. körül vásárolhatjuk meg.
Magyar Oscar nyertes és minden idők legnagyobb bakija (+videók) Örülhetünk az újabb magyar Oscar-díjasunknak, és pironkodhatunk a díjátadó történetének legnagyobb égésén.
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
Ez lehetett a veronai buszbaleset oka Egy elemzést készítettek a tragikus balesetről.