Nem kell többé otthon hagynod a kutyádat!

Manapság már nem tűnik olyan elérhetetlennek a dolog, hogy nyaralásokra síelésekre elvigyük magunkkal a kutyánkat. Korábban szinte esélytelen volt, hogy szállást találjunk, ahol szívesen látják az ebet, vagy egyáltalán ne utáljanak ki a tömegközlekedési eszközökről. Ilyenkor általában izzítottunk egy rokont, vagy családtagot, aki magához vette a család kedvenceit, szerencsére ez a múlté. A kutyatartási kultúra hatalmasat változott az utóbbi években, szerencsére pozitív irányba.

 

ready_to_rescue_beaver_creek_dogs

 

             
A kutyával utazni vágyók legnagyobb örömére megállapodást kötött az ismert kutyás szállásközvetítő portál, az utazzkutyáddal.hu és a kutyabarát életmódot népszerűsítő kutyabarát.hu csapata. A közös munka célja, hogy a kutyás társadalom minél szélesebb körben tudjon a két weboldalon tájékozódni az őket érintő kérdésekről, eseményekről, program- és utazási lehetőségekről.

 

„Négylábú társainknak is jár a kikapcsolódás, az új helyek felfedezése, a kirándulások, a tavakban pancsolás vagy télen épp a hóban hempergés. Minket is feltölt, amikor azt látjuk: mennyire önfeledten élvezik az életet. Ezt a boldog kutyás életérzést képviselem.” – mondta Hosszú Noémi, az utazzkutyáddal.hu megálmodója és üzemeltetője.

 

Print

Print

A kutyabarát.hu ötödik éve dolgozik azért, hogy Magyarországon közelebb hozza egymáshoz a felelős állattartókat és az innovatív vállalkozásokat, akik szívesen fogadják az embereket kedvenceikkel együtt. Az utazzkutyáddal.hu ugyanezt teszi, ezért adta magát a közös munka.
 „Mivel egyre több hely szavazza meg nekik a bizalmat, a kutyatartók az utóbbi években változtattak kutyatartási szokásaikon, és ennek megfelelően fejlődött a hazai kutyatartás kultúrája is. Egyre több kutyatartó ügyel arra, hogy kedvence a többi ember és a társadalom által elvárt igényeknek megfelelően, kulturáltan viselkedjen minden helyzetben. Legyen az egy közös séta, kávézás vagy utazás.”- vallja Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarát.hu egyik alapítója.

__kutyabarat

 

__

Az új megállapodás azt mutatja, hogy két hasonló területen működő vállalkozásnak nem szükséges konkurenciaként felfognia egymást: a jó cél érdekében érdemes együtt dolgozni, hogy egy elfogadhatóbb és elfogadóbb kutyabarát közösséget építsünk, akik megszámlálhatatlan élményt gyűjthetnek, cserébe pedig mindenhol a felelős, tudatos kutyatartást népszerűsítik.

3736577359_321650b56f_b-1024x683

Kiosztották az Év Kutyabarát Helye pályázat díjait Nov. 4-én zajlott a díjátadó, új kategóriákkal kiegészülve: az Év Kutyabarát boltja; az Év Kutyabarát Innovációja.
Keresik az év legjobb kutyabarát innovációját! Cél, a felelős állattartás népszerűsítése és az, hogy egy új ötlettel segítsük a kutyások és kutyák hétköznapi életét.
Külföldi nyaralás – Listáztuk a folyamatot: Eu kártya, biztosítás Hello Világ, jövök! - majd ha már elintéztem mindent. Ha külföldre utazol nyaralni, van pár feladatod előtte!
Mutatjuk a 2017-es fürdőruhatrendet. Igen, a férfit is. Hölgyek és urak! Ha még nem vettétek meg az ideit, nektek szól a cikkünk!
24 óra teljesen internet mentesen Négy tesztalanyunknak 24 órát kellett kibírnia teljes internetmegvonásban! Nem volt egyszerű menet...
Egyedi DIY farsangi gyerek jelmezek Nincs ötletetek a farsangi jelmezre? Segítünk!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
A veronai buszbaleset szigorításokat vonhat maga után Palkovics László, oktatási államtitkár arról beszélt, hogy felül kell vizsgálni a buszos utaztatások rendjét.
Kedvenc illatok nyomában Összegyűjtöttük, hogy mely illatokat választjátok a legtöbben, miket vesznek a hölgyek és mit preferálnak az urak.