Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó

Ha definiálni kellene a tökéletes autót az átlag női sofőrnek, akkor valahogy így nézne ki a leírás : kicsi, fürge, szép, elég hely legyen a csomagtartóban.  A többi dolog már csak hab a tortán. Természetesen ez nem törvényszerű, van aki a nagy kocsikra esküszik. Az egyik barátnőm például nem boldogult a Matizzal, nem érezte a verdát, rendesen parkolni sem tudott vele. Nyúzta és gyapálta a kiskocsit, majd megérett a cserére és egy hatalmas családi egyterűt hajt azóta, amit bármilyen parkolóhelyre berak, és szerelem van köztük. Azért a legtöbb hölgy, ha választhat az alább felsorolt gépjárművekből szemezget.

 

Nissan Micra

Nagyon népszerű lett manapság, tele vannak vele az utak. A hölgy ismerőseim között is tarol a kicsi. Minden korosztály felfedezhető a volánja mögött. A Micra tulajdonosok boldog emberek. Ez az autó városi használatra tökéletes, stílusos, szép, pici, és megbízható. Nem véletlen azért, hogy több országban is nők reklámozták az autót a megjelenéskor.

 

Nissan-Micra-2007

 

Citroen C3

A következő delikvens több verzióban létezik. Formára hasonlít a Micrára és szintén rengeteg szeli az utakat manapság. Ezt az autót inkább a fiatalabb korosztály kedveli, de nem egy gyereküléses ,,anya” autót is láttunk már. Kicsi termete ellenére meglepően nagy a hely benne.

 

172548_k1

 

 

Smart

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor boldogan megpillantasz egy szabad helyet a bevásárló központ parkolójában, aztán ahogy közelebb érsz megpillantod a Smartot, aki már ott pihen.

 

Egy időben boldog boldogtalan Smarttal mászkált. Megmondom őszintén, ki nem állhattam őket. Ez tartott addig, amíg nem ültem benne. Gyakorlatilag egy fél parkolóhely elég neki. Nagyon fura, nagyon kicsi, de stílusos. Erre az autóra mégsem mondanám, hogy tipikusan női autó, őt a férfiak is szeretik. Na azért még mindig többen vannak a Smartos csajok, mint a Smartos pasik.

 

7488aa264c5d13c5c15570534f5db0b1

 

Fiat 500

Nagyon szép, egyedi kis verda. Vagány külső és belső, az egész olyan mókás. Szintén töretlen a népszerűsége, egy régi modell újraalkotása, modern köntösben. A reklámja pedig minden országban mókásra sikeredett. A kedvencünk a sok közül ez volt:

 

 

Ford Ka

Régebbi modelljei is igen népszerűek, jó sok cirkál köztünk még mindig. Belűről nincs annyi hely benne, mint a fentebb felsorolt autókban, de ez nem töri meg a sikerszériáját. A Ford Ka él, és élni fog. A legnépszerűbbek még mindig a 90-es évek végén kiadott modellek. Szintén inkább fiatalok kedvelik, és sokan választják első autónak.

 

ford-ka-1997-11

 

Természetesen nem állítjuk, hogy minden nő csak ilyen kocsikat vezet, vagy csak a kicsi autókat szereti, ez nyilván nincs így, ám valamiért még mindig ezeket az autókat választja a legtöbb hölgy és  tökéletes boldogságban szelik az utakat választottjukkal.

Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.
Élő vs. műfenyő Választhatunk mű vagy élő karácsonyfát, de melyik a környezetbarátabb?
DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
Na jó, ez a játék nagy királyság (+videó) Paintballozni ment a szerkesztőség és annyira jók voltunk, mint Jack Reacher bármikor. Csak az a makacs izomláz ne volna.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Csajok, akik kimaradtak a háziasszonyképzőből Nem tudunk pacalt főzni, és a tökéletes húslevesről sincs lövésünk, mégis köztetek járunk nap mint nap.
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!