Kedvenc illatok nyomában

Azt, hogy milyen illatot érzünk kiválónak, az változó, mert mint mindenben, ebben is mindenkinek megvan a saját ízlésvilága. Mégis vannak parfümök, amelyek kiemelkedő népszerűségnek örvendenek és sokak kedvenceiként vezetik az eladási listákat.

 

Emlékeztek még a férfiak kedvencére a Best of Chevignonra, vagy a ,,fehér Dieselre”? A csajok pedig kettesével vették a Naomi Campbell illatokat, és a Calvin Klein: Eternityt, na meg a Dolce: Light Bluet!

 

 

landscape-1450470504-best-perfume

 

Illatkavalkád

 

Többféle illat kedvelő ember létezik, van aki egy parfümbe szeret bele, és azt használja hosszú évekig, ők megtalálták az igazit és eszük ágában sincs váltani. Akad olyan is, aki sok fajtát összevásárol és váltogatja őket, esetleg gyűjti a parfümöket. Napjainkban változatos illatcsaládokból válogathatunk. Szerethetjük az édes illatokat vagy a fásat, gyümölcsöset, fűszereset, virágosat, semmi sem akadály, minden beszerezhető. Rengeteg fajtájú illat létezik, a lehetőségek tárháza pedig folyamatosan bővül. A nagy parfümmárkák majdnem minden évben dobnak piacra új illatokat, ám nem minden széria ér el szárnyaló sikereket. Lássuk hát mit vásárolnak a nők, és mit a férfiak, ha parfümvásárlásra adják a fejüket!

 

A nők kedvencei

 

Biztosan senki nem száll vitába, ha a sort a két legsikeresebb Chanel illattal kezdjük. Ők a Coco Mademoiselle és a  Chanel 5. A sikereik vitathatatlanok, a mai napig rengeteget fogy belőlük, igazi legendák.

scents

A 2016-os abszolút kedvenc a csajok között a Lancôme : La Vie Est Belle, igaz már régebben piacra dobták, de a tavalyi évben volt az tapasztalható, hogy nagyobb tömegrendezvényeken tuti többször is érezted valakin ezt az illatot. A reklámját pedig egyenesen imádjuk!

 

 

Sokak favoritja lett az utóbbi években Yves Saint Laurent: Manifesto nevű darabja is. Az illat nagyon különleges, várható volt, hogy nagyot fog szólni. A megjelenését követően annyit eladtak, hogy hamarosan egy egész sorozat kijött a Manifesto családból és már alig követhetőek a variációk belőle.

 

versiones-manifesto-ysl

 

Szintén hosszú évek óta töretlenül imádják a hölgyek a Bvlgari: Omnia sorozatát, minden szín nagyon népszerű, de a legtöbben mégis a Coralt azaz a pirosat, illetve az ezüst színűt azaz a Crystallinet választják.

bvlgari-omnia-collection-set--0

Az utolsó női toplistásaink pedig Paco Rabanne: Lady million és Olympea nevű darabjai holtversenyben Armani: Acqua di Gioia nevű parfümjével. Természetesen a sort folytathatnánk a végtelenségig, de a legnépszerűbb illatok közé ők tartoznak jelenleg.

 

Férfiak kedvencei

 

Lássuk mit választanak az urak. A férfiak nem fektetnek nagy hangsúlyt az illat kiválasztására, nem szimatolnak órákig a drogériákban persze tisztelet a kivételnek! Rászagolnak kettőre – háromra a polcon, és már viszik is egy ,,na ez jó lesz” – felkiáltás kíséretében a kasszához. A legnépszerűbb természetesen mi más is lehetne, mint a Paco Rabanne: One Million. Egy időben azt hittük, csak ezt az egy illatot árulják, mert mindenki ezt használta és mindenhol ezt lehetett érezni.

 

Presse-ONE-MILLION-INTENSE-V3-A3-GB

 

A következő delikvens szintén a Paco Rabanne családot erősíti, ő pedig az Invictus, az illat sikere felfelé ível folyamatosan a megjelenése óta, de közel sem akkora a sikere mint a Millionnak. Holtversenyben következik a Giorgio Armani : Acqua di Gio Pour Homme, és a szintén nagy kedvenc, a Gucci: Guilty sorozata.

 

gucci-guilty-intense-in-pakistan-15

 

A felsorolásból nem hiányozhat a jellegzetes illat az Azzaro: Chrome sem. Ha valaki leveszi a drogéria polcáról, és megszagolja biztos, hogy legalább egy ismerőse eszébe jut, aki köthető az illathoz.

 

94m

 

 

Ők lennének tehát a toplistásaink, ezeket a parfümöket választják mostanában a legtöbben. Ha a tiéd nincs köztük, az nem feltétlenül baj. Sőt! Legalább nem jön veled szembe egyhamar az utcán.

 

24 óra teljesen internet mentesen Négy tesztalanyunknak 24 órát kellett kibírnia teljes internetmegvonásban! Nem volt egyszerű menet...
Egyedi DIY farsangi gyerek jelmezek Nincs ötletetek a farsangi jelmezre? Segítünk!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Mobilokat a táskába, kezdődik az óra! Megnéztük milyen szabályok vonatkoznak az iskolai mobilhasználatra.
Nem kell többé otthon hagynod a kutyádat! Új együttműködés született a kutyabarát turizmus népszerűsítésére.
Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.
Élő vs. műfenyő Választhatunk mű vagy élő karácsonyfát, de melyik a környezetbarátabb?
DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!