Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt

A keresési toplisták a keresőbe világszerte beírt több trillió kifejezést összesítik.  A népszerű kereséseket a Google egy összetett statisztikai módszerrel méri, mellyel az év új kedvenceit, érdekességeit és feltörekvő sztárjait azonosítja be. Ehhez az év azon “felkapott” kereséseit szűri ki, melyeknél az előző évhez képest a legnagyobb mértékben ugrott meg a keresések száma úgy, hogy ez a fokozott érdeklődés huzamosabb ideig fent is maradt. A keresési toplisták elkészítéséhez anonim, statisztikailag összesített keresési információkat használ. A globális lista mellett idén több, mint 70 országos lista is készült.

 

Untitled2-821x462

 

2016-ben felkapott keresések Magyarországon:

  1. EB 2016
  2. Rió 2016
  3. Pokemon GO
  4. X- Faktor
  5. iPhone 7
  6. Pixwords megoldások
  7. Donald Trump
  8. Bud Spencer
  9. Való Világ
  10. Slither.io

 

Bevalljuk, hogy a szerkesztőség egy része a 10-ik helyen álló kígyós játékra csak most lelt rá, viszont a cikk olvasása óta folyamatosan nyomjuk, ami igen veszélyes lesz a munkaidő hasznos eltöltésére. Szóval vigyázz, ne kattints a ide! Mondjuk ne! Oké, Te akartad!

 

slither 

7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Ennyit költünk átlagosan karácsonyra A három leginkább vágyott ajándék a készpénz, a kézzel készített személyes ajándék és az élményajándék.
Elfogták a Teréz körúti robbantót! (VIDEÓ) Klasszikus felderítő munka során jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a gyanúsítotthoz.
Élő Counter Strike: Terrorelhárítók a metroban A valóságban nincs restart, sem cheat code.
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Az igazság a bevándorlásról (+videó) Az újságíróból lett politikai elemző, Roy H. Beck tartott egy hatásos előadást a tömeges bevándorlás hatásáról.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.