Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó)

A Motoros Mikulás érkezése a Szentháromság térre már hagyománynak számít. A hideg ellenére nagyon sokan kilátogattak a főtérre és ünnepélyes hangulatban várták a Mikulás érkezését.A Bajai Motoros Egyesület szervezte a rendezvényt, amelyen a Bajai Szent Rókus Kórház gyermekosztályának gyűjtöttek adományokat.

 

DSC_0025

 

A rendezvényt a Golden Dance tánccsoport nyitotta, majd természetesen, ahogy az egy valamire való mikulásbulin lenni szokott, a gyerekek énekeltek a Télapónak.

 

Zéti a szüleivel érkezett a térre. A kisfiú érdeklődve figyelte az eseményeket a színpadon, néha még táncolt is, ez egészen addig tartott, amíg bele nem szeretett a hetven9 fotómasinájába.

 

DSC_0012

Zéti koncentrál.  (Itt még nem vetett szemet a fényképezőnkre)

 

Rita és kislánya, Nelli is részt vettek a jótékonysági motoros Télapó partyn.

Jól éreztük magunkat, csak nagyon-nagyon hideg volt. Nellinek a műsor tetszett a legjobban, még táncolt is. Nagyon élvezte, hogy  felmehetett a színpadra! Egyébként most voltunk kint a rendezvényen először.

 

Anita és két kislánya, Viki és Eszter szintén először jöttek ki a Mikuláshoz.  A nagy hideg ellenére a kislányok izgatottan várták a Télapót, és még fotózkodni is hajlandóak voltak. Igaz, nem szívesen másztak le a kép miatt a padról.

 

DSC_0009

Anita és két kislánya Viki és Eszter

 

Levi és Anna már otthon megkapták a mikulás csomagot, de azért szerették volna látni a motoron érkező Télapót is. A műsor nekik is nagyon tetszett!

Nagyon várták a Mikulást, persze amikor megérkezett megijedtek a krampuszoktól. A kislány egyébként is meg volt szeppenve a tömegben, de le sem vette a szemét a színpadról. Levit pedig jobban érdekelte a Télapó motorja, mint maga a Télapó. A rénszarvasok voltak az abszolút kedvencek, hajkurásztuk őket a tömegben.

__

annáék

Levi és Anna, végre megkaparintották a rénszarvast.


Szerencsére folyamatosan érkeztek az adományok, a rendezvénnyel párhuzamosan. Miután végre megérkezett a Mikulás, a Krampuszok segítségével szétosztották az ajándékokat a téren. Ezután a kis csapat elindult a kórházba, a gyermekosztályra, az adomány gyűjtő dobozzal és persze ajándékokkal felvértezve. A gyerekek megszeppenve vették át a csomagokat, de nagyon örültek a Télapónak. Reméljük, hogy a kórház kis betegei mihamarabb hazamehetnek, és a Jézuskát már otthon várhatják. A rendezvény sikerét pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint a sok boldog, mosolygós arc. Reméljük jövőre még többen eljönnek!

 

mmm

Végre itt a Mikulás!

 

Frissítés:

Elkészült a videó is, íme:

,, Appolj Bajára! – Fedezd fel a várost az okostelefonod segítségével!” Először csodálkoztunk, miért van 5 db alkalmazás. Aztán letöltöttük, és teszteltük az öt bajai turista appot.
Baja ökölvívói nem pihennek! Gálos Tamás számolt be a Mogyi Felsővarosi Ökölvívó Se Baja újabb sikereiről.
Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.
Élő vs. műfenyő Választhatunk mű vagy élő karácsonyfát, de melyik a környezetbarátabb?
DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
A Mikulás legendája A keleti egyházak egyik legtiszteltebb szentjéről a tizedik század óta emlékeznek meg minden esztendőben.
Baja tehetségei: Ambrus Réka, a Szervető megálmodója Egy különleges ötlet, majd hosszas munkálatok után egy megvalósult álom.
Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.