DIY karácsonyfa díszek

A karácsonyban az a jó, hogy ilyenkor ünnepibe öltözik minden. Az utcák, a boltok, a házak, lakások mind, mind fényekben és díszekben pompáznak. Persze néha át lehet esni a ló túloldalára, úgyhogy csak óvatosan a díszítéssel, a kevesebb néha több! Ez a mondás a karácsonyfa díszítésére is igaz. Mivel a lakásunk éke lesz egy kis időre, úgy díszítsük fel, hogy öröm legyen ránézni. Ha meguntuk már a csillámosabbnál csillámosabb és giccsesebbnél giccsesebb nagy áruházi dísz felhozatalt, akkor vegyük elő a kreativitásunkat és készítsünk saját ízlésünk szerint díszeket otthon egyszerűen. Mutatjuk hogyan.

 

Dísz villanykörtéből

Ennek a dísznek az elkészítéséhez nem kell más csak annyi villanykörte, ahány díszt szeretnénk. Rengetegféle módon elkészíthetjük a körtéket, festhetünk rá hóembert vagy pingvint, bekenhetjük ragasztóval és megforgathatjuk csillámporban, vagy akár egy masnival átkötve is szuperül mutat a fán.

 

1425362_447439322045392_1399818899_o

 

Gömbök

Ehhez az ötlethez nem kell más, mint rajzszögek, és hungarocellgömbök, ezeket beszerezhetjük bármelyik hobbiboltban vagy írószerben. A technika nagyon egyszerű, szurkáljuk a rajzszögeket a hungarocellgömbbe úgy, hogy a rajzszögek egy kicsit fedjék egymást, és borítsuk be velük az egész gömböt. Akár gombokat és gombostűket is használhatunk. 

 

3

 

Korcsolyák

Ez a dísz is nagyon egyszerű, és cuki. Nem kell hozzá más, mint filc anyag, vagy dekorgumi és gémkapocs. A filcből vagy dekorgumiból vágjunk ki kis csizma alakokat, majd ragasszuk a talpukra a gémkapcsokat, ezeket díszíthetjük még kedvünk szerint, rajzolhatunk rá fűzőt stb.

 

korcsolya-diszek

 

__

 

Ehető vagy nem ehető díszek

Ez a dísz is nagyon egyszerű. süssünk mézeskalácsokat, és lyukasszuk ki őket, hogy fel lehessen akasztani. Ezeket kedvünk szerint dekorálhatjuk cukormázzal. Szuper jól néz ki, persze csak addig, amíg el nem fogy. Ha viszonyt nem ehető változatot szeretnénk, ennek mintájára gipszből, vagy sólisztgyurmából, vagy süthető gyurmából készítsük el a díszeket.

__

751

 

__

 

Díszek fából

Ez a dísz némi időt és kézügyességet igényel. Nem bonyolult, de nem baj ha nem a gyerekkel készítjük el. Szükségünk lesz kb. 5-6cm átmérőjű faágakra, fűrészre, fúróra és egy alkoholos filcre. A faágból vágjunk le 1 cm vastag faszeleteket.  A faszeletek tetejéhez vékony fúróval fúrjunk lyukakat, és a felületüket csiszoljuk át. Rajzoljunk rá tetszőleges mintát a filctoll segítségével, készítsünk rá akasztót és kész is.

 

karacsonyfadisz_faszeletbol_elsokep

 

A rommá játszott karácsonyi dalok helyett válaszd ezeket! Az ,,All I want for christmas is you" és a ,,Last christmas" hallatán kitépnéd a hajad? Akkor ez Neked szól!
Egyedi DIY farsangi gyerek jelmezek Nincs ötletetek a farsangi jelmezre? Segítünk!
Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.
Élő vs. műfenyő Választhatunk mű vagy élő karácsonyfát, de melyik a környezetbarátabb?
Luca napi hagyományok December 13 Luca napja, ám ez nem csak egy egyszerű névnap, számtalan hagyomány, és babona kapcsolódik hozzá.
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
Ilyen télikabátot vegyetek, ha trendy darabot szeretnétek! Téli bundában. Mutatjuk az idei kabát trendeket.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!