A Beango új víziója, a AW2016 kollekció

Az erdélyi születésű divattervező, László Bea, a Beango márka megálmodója Kolozsváron és Budapesten, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanult. Márkája a városi, sportluxe, hanyag elegancia, szelíd-avantgárd stílusok közt táncol: a formabontás és formaépítés során, a különleges, néhol meglepő szabásvonalak miatt más értelmet kap a nőiesség. A Beango nő megszűnik törékeny lenni, ehelyett határozottságot és erőt sugároz, pszichikai és fizikai komfortérzetben éli mindennapjait. Ezeket a ruhákat viselve egy világváros divatszférájában érezhetjük magunkat, mintha egy metropolisz utcáit rónánk.

 

AW16_1

Bíborka zenéjének szellemiségéből merítve, ebben a szezonban, közvetlen környezeted saját képedre való formálására biztatunk. Egy olyan víziót jelenítünk meg, melyben a természet úrrá lesz a mesterséges közegen, ezzel hatalmába kerítve azt. A fák és levelek közül előbújó mitikus madár, disszonáns érzéseink egyesítésével, egy utópia szereplője. Ez a szellemi lény, ismét a tervező múltjából való, ahogy a munkásságában előforduló printek szereplőinek többsége. 
 
AW16_7
Mély erdő színvilága jellemzi a ruhákat, melyek egy karakteres, de hordható formavilággal párosulnak. 
A kollekció jellegét mégis a printek és a feliratok adják, melyek a Do it yourself @unnatural nature üzenetét erősítik. A kollekcióról további infókat itt találtok.
__
 
AW16_2

24 óra teljesen internet mentesen Négy tesztalanyunknak 24 órát kellett kibírnia teljes internetmegvonásban! Nem volt egyszerű menet...
Bajai jelölt az év divattervezője kategóriában! A Glamour magazin Women of the Year Gáláján jelölt lett László Bea!
Egyedi DIY farsangi gyerek jelmezek Nincs ötletetek a farsangi jelmezre? Segítünk!
2017-ben is megéri Efottra menni! A Hurts mellett Sean Paul is headliner az EFOTTON!
Kedvenc illatok nyomában Összegyűjtöttük, hogy mely illatokat választjátok a legtöbben, miket vesznek a hölgyek és mit preferálnak az urak.
Mobilokat a táskába, kezdődik az óra! Megnéztük milyen szabályok vonatkoznak az iskolai mobilhasználatra.
Nem kell többé otthon hagynod a kutyádat! Új együttműködés született a kutyabarát turizmus népszerűsítésére.
Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.