2017-ben jönnek a legjobban várt filmek!

Kétség sem fér hozzá, hogy a 2017-es év nemcsak az újévi fogadalmaktól lesz hangos. Számtalan olyan film érkezik a mozikba, amely már régóta borzolja a rajongók kíváncsiságát.
Bár lehetetlen lenne az összes produkciót egy kalap alá venni, mi mégis összegyűjtöttük azokat a sztorikat, amelyeket talán a legnagyobb várakozás előz meg. Nézzük meg, mit tartogat nekünk 2017-ben, a „jó öreg” Hollywood!

 

 

A múmia

 

Ki ne emlékezne a Brendan Fraser főszereplésével készült 1999-es múmia filmre, ahol Imhotep főpap tartotta rettegésben egész Egyiptomot. A korábbi történettel ellentétben, a mostani egy igazi akció-horrorra hajaz, ahol rengeteg misztikus elemmel találkozhatunk majd. Az alapsztori szerint Tom Cruise-nak egy ókori királynővel kell felvennie a kesztyűt és nem mellesleg megmentenie a világot. 

 

A Universal Picture számára mindenképpen megéri újra feldolgozni a sztorit, hiszen az első múmia film is világszerte 415 millió dolláros bevételt hozott a konyhára.
Russel Crowe szerint, (aki a rosszfiú szerepében tündököl) ez a film valóban halálra rémiszti a közönséget. Kíváncsian várjuk a jövő júniust, hogy mit tartogat nekünk Egyiptom, na meg persze Tom Cruise!

 

x

 

 

A sötét ötven árnyalata 

 

Annak ellenére, hogy az első részként jól ismert A szürke ötven árnyalata, nem aratott osztatlan sikert, mégis milliók várják tűkön ülve, hogy Mr. Grey újra visszatérjen a mozikba. A második rész minden bizonnyal az E. L. James által írt eredeti könyv másolata lesz, hiszen a készítők ezzel szeretnének a rajongók kedvébe járni.  A főszerepben az első részhez hasonlóan Dakota Johnsont és Jamie Dornant láthatjuk, a rendezői székben pedig James Foley foglal majd helyet. 

 

A jövő februárban, stílusosan Valentin napon érkező folytatás szerint Christian mindent megtesz, hogy visszahódítsa Anastasiat, de Mr. Grey korábbi szeretőjének, Elenanak (Kim Basinger) illetve egy titokzatos lánynak (Bella Heathcote) a felbukkanásával természetesen minden a feje tetejére áll.
Bár a kritikusok tavaly lehúzták a filmet, mégis rekordot döntött a magyar mozikban, ezért minden bizonnyal hihetünk a pozitív visszatérésben. Az viszont egészen biztos, hogy 2017-ben minden gátlás felszabadul! 

 

x

 

 

A Karib-tenger kalózai 5: Salazar bosszúja

 

Nincs oka panaszkodnia a Jack Sparrow fanatikusoknak sem, hiszen vadonatúj, izgalmas résszel tér vissza a Karib-tenger kalózai.
A misztikumokkal átszőtt történet szerint Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) régi ellenfelével, Salazar kapitánnyal (Javier Bardem) kénytelen szembenézni, aki a Bermuda háromszögből visszatérve minden egyes kalózzal le akar számolni, a változatosság kedvéért főleg vele. Kedvencünk egyetlen esélye, ha megszerzi Poszeidón legendás szigonyát.

 

Az új kaland cselekménye egyelőre még kérdőjeles, de az már biztos, hogy a produkció 2017. májusában fog debütálni az amerikai mozikban, így nekünk sem kell már sokat várni a folytatásra!

 

x

 

 

Valerian és az ezer bolygó városa

 

A mára már klasszikussá vált Valerian és Laureline képregénysorozatot a neves író-rendező Luc Besson gondolta tovább, és egy modern, egyedi sci-fi sagát álmodott meg belőle.
A történet szerint Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító városba, Alphába vezet, ahol sajnos nem mindenki a jó érdek szolgálatában áll.
A Valerian és az ezer bolygó városa előre láthatólag 2017 nyarán érkezik a mozikba.  

 

x

 

 

A szépség és a szörnyeteg

 

A Disney egész estés varázslatra invitálja azokat, akik még hisznek a mese visszavonhatatlan erejében. Az Emma Watson főszereplésével készült hagyománytisztelő adaptáció, biztosan milliókat fog a filmvászon elé ültetni.
A rövid előzetes alapján már most fantáziadús képi világot figyelhetünk meg, ahol az Oscar-díjas rendező, Bill Condon valóban minden részletre odafigyelt, hogy az eredeti mesevilág hangulata 2017-ben is visszatérjen. A várva várt sztori jövő márciusban érkezik, és addig már valóban csak egy kicsit kell türelemmel lennünk!

 

x

 

 

Arthur király – A kard legendája

 

Nem maradunk Arthur király nélkül a következő évben sem, hiszen nyáron érkezik a legújabb kerekasztal-sztori, ahol a rendezői pozícióban ezúttal Guy Ritchie foglal majd helyet. A tőle megszokott stílusban és eleganciában lehetünk majd tanúi a vérszomjas óriáskígyók, mágusok és harci elefántok tömkelegének.
A főszerepben Charlie Hunnam tűnik fel, míg a varázslat kedvéért a Trónok harcából ismert Aiden Gillen is felbukkan. A történet igazán korhű díszletekkel lepi majd meg a közönséget, ahol biztosan hősi harcoknak leszünk majd szem-és fültanúi.

 

x

Legendák: Ezek a legmenőbb filmes verdák Van az úgy, amikor egy filmben az autó lejátssza a színészt. Ikonokat mutatunk, itt az ideje a gázra taposni!
Fel az álarcotl! – Megnéztük A sötét ötven árnyalatát (+18) SPOILER LIGHT: Idén sem tudtunk ellenállni Mr. Greynek! De vajon megérte?
Karácsonyi nyomozás: Hol lehetnek most kedvenc ünnepi hőseink? Van, aki elzüllött, van, aki politizál, de senki se fér a bőrébe! Mi lett kedvenc karácsonyi filmhőseinkből?
„Felvétel indul!” – 5 kiváló film, amit Magyarországon forgattak Nézzünk be együtt a kulisszák mögé, hogy kiderüljön, milyen filmekben tűnik fel a szépséges Budapest!
Anyádnak nem kell látnia – #sohavégetnemérős Premier előtt néztük meg a Wellhello filmjét. Ez a mozi sokkal több, mint aminek elsőre látszik.
Szerelem számkorlátok nélkül Az Egy őrült pillanat című film már látható a mozikban.
LogIn: Veszedelmes webes viszonyok A LogIn című magyar film október végétől látható a mozikban, melyet Barnóczky Ákos rendezett.
Telik az idő: Délután érkezik Marty McFly 30 éves a Vissza a jövőbe. Összeszedtünk néhány érdekességet, hogy gyorsabban teljen az idő, míg Marty megérkezik.
Na de ki adta ezt a hülye címet? Megnéztük az év egyik legjobban várt filmjét. Ridley Scott THE MARTIAN című műve nem okozott csalódást! Spoilermentes!