Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza.

Az idő múlásával már egyre inkább arra vágyunk, hogy a Gucci topánunkban az elkötelezettség rögös útjára léphessünk. Mindehhez azonban nem árt megismerkedni a Hercegünkkel. Én őslelet csajszi vagyok, azaz úgy vélem igenis a srác kezdeményezzen, Ő jöjjön oda hozzám és legyen a hódítás nagy mestere. Tudom, hogy napjainkban egyre népszerűbb, hogy a csajok udvarolnak. Úgy tartják a srácok, hogy a sok visszautasítás miatt már nem mernek fogsort villogtatva elkápráztatni a kiválasztott királylányokat. Mégis miféle hapi az, aki egy ilyen akadálytól visszatáncol? Ha ezt az egyszerű lépést nem meri megtenni, akkor urambocsá’ nem is férfi. Vállalniuk kell a kockázatot, nem harapunk, főleg, ha folyamatosan adjuk a jeleket.

 

randi4

 

Úgymint huncut mosolygás, melyet órákig próbálgattunk a tükör előtt, hogy ne legyen tokánk, az alapozónk ne ráncolódjon, és még véletlenül se tűnjünk bandzsinak. Has be, mell ki klasszikus pózfelvevés, igaz, hogy a levegővétel ilyesfajta szabályozása azt eredményezi, hogy öt perc után maxi sebességgel robogunk a mosdó felé, ahol laza mozdulattal kieresztjük a hasunkat és úgy nézünk ki, mint egy kilenc hónapos, várandós anyuci. Barátnőinkkel az áldozatunk felé mutogatunk, majd pusmogunk róla hajunkat dobálva, hogy érezze a törődést. Mi mindent megteszünk, hogy azt sugározzuk, igenis tetszik nekünk és akarjuk a testét. Rajta áll, hogy leveti a gátlásait, és belevág a talán életre szóló mókába, avagy sem.

 

randi9

 

Csoda történt, megtört a jég és az Éjszaka Császára meg mert minket szólítani, persze olyan vörös ábrázattal, hogy egy udvari festőnek az egész élete nem lenne elég ezt az árnyalatot kikevernie. No, de ne kukacoskodjunk annyit szegénnyel. Minden simán megy, a kölcsönös szimpátia kialakult és még a fülcimpáinkat is kényezteti azzal a bizonyos mondattal: „ Szeretnélek elhívni egy randira. „ Néma csönd, és legmélyebb döbbenet: „ Tényleg? Ez most komoly? „ választ adjuk, közben cunami módjára árasztja el agyunkat a kérdések tömkelege. Nem tudjuk mit is feleljünk erre az invitálásra. Ekkor jön a gond, mármint beindul a női agy szürreális működésének egyik tipikus formája. Mi a manóra várunk, miért nem adunk „ Igen.” választ, hiszen erre vágytunk az összes idegszálunkkal. A kombinálás kifejezés verhetetlen szinonimájaként nem okozunk csalódást magunknak. Nem vagyunk biztosak abban, hogy jó ötlet találkára menni a férfival, mert hátha rosszul sül el. Vagy napfényben csúnyának lát minket, nincs mit felvennünk a randira, pedig egy évig, mindennap más-más outfit-et ölthetnénk magunkra, annyi ruhánk van. Mi nem látjuk majd szexisnek a klubok csillogó fényei nélkül, a borzközi állapot hiányában egy komplett hibahalmazként tekintenénk rá.

 

randi5

__

Az a probléma, hogy megint túlagyaljuk az egész szituációt. Képtelenek vagyunk elengedni a furmányos teóriáinkat. A szelektálás mély vermébe huppantunk bele, pedig még nem is találkoztunk az illetővel. Máris azokat a kifogásokat keresgéljük, hogy miért ne randevúzzunk, pedig epekedve vártunk erre. Azt tudjuk, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk, megspékelve némi térden-csúszós lánykéréssel és habos-babos esküvővel. Mondhatni nem teszünk semmit az ügy érdekében, mert ez nem jó vagy az nem jó. Rendben, Nostradamus megjósolta a jövőt, itt-ott némi nyomdai hibával, de mi, tudomásunk szerint, semmiféle rokoni kapcsolatban nem állunk a Májsztróval. Akkor pedig nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Elképzelhetetlenül nevetséges és már-már idegesítően viselkedünk, arra hivatkozunk, hogy túl alacsony, vagy túl magas a srác. Nem jön be a szeme színe, vagy össze van kócolva a foga. Láttuk a pénztárcáját, és a lélek tartja össze, milyen igénytelen, hogy nem képes egy rendeset venni. Korcsoportban sem passzolunk, mert vagy egy zigóta vagy egy vénember, mármint szerintünk. Ezeket a kifogásokat kéne a szőnyeg alá söpörnünk, és belevágnunk a kalandba. Elképzelhető, hogy saját magunkban nem bízunk, mi nem találjunk önmagunkat dögös amazonnak, ellenállhatatlan núbiai párducnak. A srácokat birizgáljuk, hogy nem merik megtenni az első lépést, ám mi is vacillálunk, hogy elmerészkedjünk-e a hőn áhított randira.

 

randi6

 

Mindenkinél léteznek olyan jellemzők, hogy tuti fix, a nullával egyenlő az esély egy második találkára. Sőt, amint meghalljuk a rémisztő mondatot, már rögtön valamiféle halaszthatatlan ügyre hivatkozva szublimálnánk a tett helyszínéről. Többet hallani sem akarunk az úriemberről, kezdetben úgy gondoljuk, hogy csak az időnket vesztegettük. Azonban, ha nem is Mr. Minden pontban megfelelt hímmel hozott minket össze a sors, mert olyan nem létezik, gondoljuk végig az egészet. Lehet, hogy rengeteg olyan jellemzővel bír a srác, amely gombócba gyűri a kis post-it cetlinket, és Michael Jordan mozdulattal a kukába repíti azt.

 

randi7

 

Mindenből tanulunk, ezért a rossz randit se úgy fogjuk föl, hogy „Ah ehelyett a nyomoronc helyett, online shoppingolhattam volna!” , hanem rágjuk át a történteket, mert nem minden esetben a sráccal van a probléma. Igenis mozduljunk ki a komfort zónánkból, legyünk bátrak és csapjunk a lovak közé. Az otthon ülős, popcorn rágós, bőgős filmet nézős és önsajnálkozós estéinket pedig cseréljük le randikra, ki tudja mikor csap be a villám.

 

randi8

Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Egy nős férfi őszinte vallomása az elsárkányosodásról (+18) Csupán legenda vagy valóban minden nő elsárkányosodik? Most kiderül, hogy miként látják a férjek ezt a folyamatot.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
Múltunk pasijai, akik örökké az életünk részévé váltak. Képben maradt ex- pasik. Vajon a régi szerelmeket száműzzük az életünkből vagy inkább masírozzanak velünk tovább?