Nagyon akarják Baján a mozit!

Az egyik bank egy kreatív kezdeményezés keretein belül, létrehozott egy internetes oldalt, egy térképpel, amelyen megjelölhetjük, hogy milyen üzletet szeretnénk a környékünkre, magyarul mi az, amit hiányolunk.  Azzal tisztában vagyunk, hogy a dolog jelzés értékű, és senki nem fog erre hagyatkozva vállalkozást indítani, de azért ez egy jó kis igényfelmérés.

 

THEATERF1ONRF-00006562-0011

 

Természetesen a legtöbb szavazat a mozira érkezett. Gondolom ezen senki nem lepődött meg különösebben. Eddig 5 helyszínt javasoltak a lelkes kattintgatók: a Bartók Béla utca 29 szavazattal vezet, de a helyszín javaslatok közt szerepel még a Keleti körút, a Határ, a Széchenyi, és a Katona József utca. Érkeztek szavazatok még éttermekre, illetve vegyesboltokra a város különböző pontjait megjelölve helyszínül. Ezeket megtekinthetitek az www.uzletetide.hu oldalon. Ami meglepő, hogy eddig még senki nem szavazott élményfürdőre, wellness centrumra, de ami késik nem múlik.

Baja ökölvívói nem pihennek! Gálos Tamás számolt be a Mogyi Felsővarosi Ökölvívó Se Baja újabb sikereiről.
Az alkohol és a nők barátsága A nők alkoholfogyasztási kultúrája manapság már egyáltalán nem tér el a férfiakétól.
Fel az álarcotl! – Megnéztük A sötét ötven árnyalatát (+18) SPOILER LIGHT: Idén sem tudtunk ellenállni Mr. Greynek! De vajon megérte?
A legendás vicces-videó gyűjteményünk Ezt a kis csokorba kötött jókedvet- kacagást küldjük nektek szeretettel!
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?