Nagyon akarják Baján a mozit!

Az egyik bank egy kreatív kezdeményezés keretein belül, létrehozott egy internetes oldalt, egy térképpel, amelyen megjelölhetjük, hogy milyen üzletet szeretnénk a környékünkre, magyarul mi az, amit hiányolunk.  Azzal tisztában vagyunk, hogy a dolog jelzés értékű, és senki nem fog erre hagyatkozva vállalkozást indítani, de azért ez egy jó kis igényfelmérés.

 

THEATERF1ONRF-00006562-0011

 

Természetesen a legtöbb szavazat a mozira érkezett. Gondolom ezen senki nem lepődött meg különösebben. Eddig 5 helyszínt javasoltak a lelkes kattintgatók: a Bartók Béla utca 29 szavazattal vezet, de a helyszín javaslatok közt szerepel még a Keleti körút, a Határ, a Széchenyi, és a Katona József utca. Érkeztek szavazatok még éttermekre, illetve vegyesboltokra a város különböző pontjait megjelölve helyszínül. Ezeket megtekinthetitek az www.uzletetide.hu oldalon. Ami meglepő, hogy eddig még senki nem szavazott élményfürdőre, wellness centrumra, de ami késik nem múlik.

Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.
Kiadni a lakást? – Na még mit nem! Minden, amit a bajai albérletpiacról tudni akarsz. Azt is kinyomoztuk, miért nehéz albérletet találni manapság Baján.
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Bajai jelölt az év divattervezője kategóriában! A Glamour magazin Women of the Year Gáláján jelölt lett László Bea!
A kanapé kutya a múlté, íme Loki a szobaróka Egy hiperaktív rombológépet a lakásba? Így néznek ki Loki a róka mindennapjai!
Bajáról indult a két jégtörő Szerbiába A jégzajlás a Dunán amellett, hogy szép, sajnos jelentős károkat is okoz. Magyarországról 2 jégtörő hajót küld Szerbiába.
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
Bajai Sportuszoda jelene és jövője Megnéztük mi a helyzet az uszoda háza táján. Lakatos Árpád az uszodavezetője válaszolt a kérdéseinkre.
Egy uszály süllyed a bajai Duna-hídnál Valószínűleg a híd lábának ütközhetett a hajó.