Na jó, ez a játék nagy királyság (+videó)

Már jó ideje kering a szerkesztőségben, hogy ki kellene próbálnunk a paintball nevű játékot. A kollégák egyik része már játszott ilyet, de olyan is akadt, aki még paintball szűznek számított. Egészen hétvégéig amikor is – kiegészülve néhány baráttal és ismerőssel – bejelentkeztünk a játékra. 

 

Aki esetleg még nem mélyedt volna el az ilyen jellegű játékok anatómiájában, arról van szó, hogy egy kezeslábasban és maszkkal a fejünkön, egy széndioxiddal töltött fegyverrel a kezünkben festékgolyókkal próbáljuk az ellenfél csapatát megtizedelni. 

 

A pálya izgalmasnak látszott, lepukkant gyárépület, ideális fedezékekkel. Beöltözés, eligazítás után csapatosztás és indulhatott a játék.

 

Szerkesztőségünk női tagjai – akik hétköznap tisztes újságírók – rövid úton átlényegültek Harley Quinn és Rambo III törvénytelen gyermekeivé és úgy szórták a skúlót, hogy csak kapkodtuk a fejünket.

 

DSC_0004

A mosolygós külső csak a látszat…

 

Ahogy az adott jelre a pálya két széléről, a középen elhelyezett zászló megszerzésére indultak a csapatok, még némi taktikai mozgást is látni lehetett.  Bizony.

 

Ha már ott voltunk a Maxim Paintballnál, készítettünk egy videót arról, hogy hogyan is éreztük magunkat, persze ezt is amolyan hetven9-es stílusban…

— 

Mit hajtanak a nők avagy 5, tipikusan csajos autó Igen, igen, ők azok, akik a leginkább megdobogtatják a női szívet. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb csajos verdákat.
Megvan miért szeretjük a sorozatokat Aggódva figyeltük, hogy megmenekül-e Bobby Ewing és egy ország szállt be az internetbe Vágási Ferivel.
Élő vs. műfenyő Választhatunk mű vagy élő karácsonyfát, de melyik a környezetbarátabb?
DIY karácsonyfa díszek Ha unod a csicsás, előre gyártott karácsonyfadíszeket, csináld magad! Íme pár DIY ötlet!
Frissítve: Ismét eljött a Motoros Mikulás (+videó) Idén is motoron érkezett a jótékonykodó, nagy szakállú Télapó bácsi.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Csajok, akik kimaradtak a háziasszonyképzőből Nem tudunk pacalt főzni, és a tökéletes húslevesről sincs lövésünk, mégis köztetek járunk nap mint nap.
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!