Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben!

Szinte minden nő látta, vagy legalább hallott a Magic Mike című filmről. Melyben álomszép testű hapsik táncolnak, majd fokozatosan szabadulnak meg a ruháiktól. Igaz, nem mindenkinek jön be az efféle szórakozás, de én nem tartozom ebbe a közösségbe. Én igenis meg akartam nézni egy ilyen show-t, hiszen a pasiknak számtalan cici-mutogató szórakozó egységet hoznak létre, de nekünk alig van lehetőségünk ilyesfajta mókázásra az éj leple alatt.

 

Amikor megláttam a programajánlók között, hogy Szegeden félmeztelen, bugyiszaggató, sajtreszelő-hasú pasik látványára invitálnak, felcsillant a szemem. Soha nem tekintettem meg ezek az alfahímeket élő környezetükben, egyértelmű volt, hogy meghívót küldök barátnémnak eme izgalmas eseményre. Meglepő módon Ő is írt, hogy nézzem meg mit talált és rögtön én jutottam eszébe, mert valószínűleg hű cinkostársat keresett, és meg is találta.

 

Olyan élményben volt részünk, melyre totálisan nem számítottunk.

 

A jegyeket megvettük és másnap olyan élményben volt részünk, melyre totálisan nem számítottunk. Megvallom nektek, arra gondoltam, hogy a színpadra fel fognak kúszni a srácok, a csajok az extázis állapotában, partedlit felkötve, a nyálaktivitás jelentős növekedésétől vezérelve, visítanak. A Testek tulajdonosai kettőt ráznak, és már dobják is le a szégyentelenül feszülő textilt, és ennyi. Ám az estét követően megállapítottam, hogy hatalmasat tévedtem. Nézzük, miként is döntötték meg a hipotézisemet a fülledt éjszaka sztárjai.

 

 

Amikor megérkeztem a rendezvény helyszínére, minden hölgyemény fantasztikusan festett. Sminkek, csinos ruhák, Hajas László fodrásztudományát megszégyenítő frizura-költemények díszítették a csajokat. Akkor már sejtettem, hogy ez nagy durranásnak ígérkezik. Magamban jókat kuncogtam, amikor egy-egy taxi megérkezett és a kiéhezett lánycsapat kiszállt az autóból, a sofőr pedig csak vigyorgott. Látszott a fején, hogy Atyaúristen, mi lesz itt ma éjjel. Barátnőmmel beálltunk a sorba, hogy részevésé válhassunk az Adoniszok esti műsorának. Természetesen a karszalagokat a táncosok osztották ki, így kaphattunk egy kis spoilert. A látvány igazán üdítő volt. Minden nézőt egyenként kísérték a helyükre a fiúk, egy pohár pezsgő társaságában. Telt ház, fészkelődő nők, akik egyre sűrűbben tekintgettek az óráikra, hogy elkezdődjön végre a várva-várt show.

 

fiúk4


Hirtelen fény lekapcs, zene dübörög, és megjelentek azok a testek, melyekhez még hasonlót sem láttunk mostanában. Mindenki fényképezni kezdett, de megkaptuk a magunkét, hogy ezt a tevékenységet be kell szüntetni a műsor alatt. Végül is igaz, ki tudna telefonjára figyelni, amikor a két lábon járó, izzadó, tesztoszteron-bomba egyedek denszelnek. A show két órán keresztül tartott és mindent megért. Az első fellépő szólóban okozott nekünk libabőrt, a közönség soraiból kiválasztott egy lányt, aki nyilván az ellenkezés fikarcnyi jelét sem mutatta. Volt ott minden! Tökéletesen megkomponált tánc, kosztüm, díszlet. A szürke ötven árnyalata adta a keretet, mellyel olyan erősen megnyitotta az estét a táncos, hogy még a szavam is elállt, pedig nálam az ritka jelenség.

 

fiúk7

 

A folytatásban már a csapat robbantotta fel a szemünket, és egyre többször kapaszkodtunk elemi erővel a székünk karfájába. Heten voltak, mint a gonoszok, így végig tudtuk mustrálni a kínálatot. A választás igazán nehéz volt, hiszen egytől egyik jóképűek, és tökéletesek voltak. Természetesen mindegyik műsor végére a srácok megszabadultak a ruháiktól, de a lényeget csíntalanul eltakarták, pedig igény lett volna a nagy fináléra is. Mindegyik előadás között a műsorvezető hergelt minket, aki a nagy kényszerítő sikongatás hatására, félmeztelenül volt kénytelen elénekelni dalait, melyek kifogástalanok voltak. Zenék tekintetében a legújabb slágereket hallhattuk, így az ülve táncolás művészetét is mesteri fokozatra emeltük. Humorban sem volt hiány az előadások alatt, így tényleg nem arról szólt az egész, hogy a kanok fönt izzadnak, mi pedig a nézőtéren. Az első blokk után, mely egy órás volt, jött egy röpke szünet. Még az volt a szerencsém, mert már szívinfarktus kerülgetett és az arcom is fájt a sok fogmutogatástól.

 

fiúk6

 

Következett a folytatás, jöttek a katonák, a tűzoltók, némi ókori időutazás, és egy igazi kiéhezett börtöntöltelék. A hölgyek minden esetben kiváló segítőpartnereknek bizonyultak a koreográfiák alatt. Az estét lezáróan megválasztották az Éjszaka királynőjét, illetve tombolán lehetett nyerni egy privát táncot is. Nem én lettem a szerencsés, de a színpadhoz odanyomultam a végén, és mikroszkóppal megvizsgáltam a srácokat. A látvány örökre beleégett a retinámba és örömmel konstatáltam, hogy lehet minőségi módon is szórakoztatni a huncutságra vágyó hölgyeket. 

 

Eszméletlenül forró hangultatot teremtettek a srácok, valóban Magic Mike volt élőben. Nem gondoltam volna, hogy igazi véleményformáló élményben lesz részem. Tehát van különbség chippendale show és revütánc show között, ha nem hiszitek, akkor tekintsétek meg egyszer, de vigyázat, az estét követően kritikusan fogjátok szelektálni a pasikat.

 

fiúk5

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?