Egy uszály süllyed a bajai Duna-hídnál

Süllyed egy hetven méter hosszú és nyolc méter széles uszály a bajai Duna-híd lábánál – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t. Kovács Andrea elmondta: a bajai hivatásos tűzoltók kishajóval szálltak vízre, hogy átvizsgálják a járművet, de az uszályon senkit nem találtak.

 

307891_sullyedo-hajo-baja

forrás: baon.hu

 

Egy szemtanú szerint a hajó a hídnak csapódott és ezután kezdett el süllyedni.

 

Ütközés utáni kép, f: baon.hu

Ütközés utáni kép, f: baon.hu

Kovács Csaba: Szállodahajók érkezhetnek Bajára Hamarosan nem csak elhajózni láthatjuk majd a folyami luxushajókat.
Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Bajai jelölt az év divattervezője kategóriában! A Glamour magazin Women of the Year Gáláján jelölt lett László Bea!
Nyugaton már kevésbé mérgező a levegő Az ország nyugati felében már javult a levegő minősége
Bajáról indult a két jégtörő Szerbiába A jégzajlás a Dunán amellett, hogy szép, sajnos jelentős károkat is okoz. Magyarországról 2 jégtörő hajót küld Szerbiába.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.