DiCaprio a környezetvédelem élharcosa (teljes film)

Az emberünk ismert zseniális színészi alakításairól, de az senki előtt nem titok, hogy Leonardo útja az Oscarig, rögös volt. Számtalan felejthetetlen klasszikus fimben játszik melyeket felsorolni is hosszú ideig tartana, mégis ez a cikk most nem erről szól. DiCaprio ENSZ – nagykövet, és elképesztő energiákat mozgat meg a környezetvédelem terén, többet tesz a globális felmelegedés elleni küzdelemben, mint bármelyikünk (a saját szintjén) és ez példa értékű! Még az aranyszobrocska átvételekor is a globális felmelegedés elleni harc fontosságát hangsúlyozta.

 

K__AP20160111056-e1452512598593-1280x878

A beszédében kitért arra, hogy az éghajlatváltozás egy jelenleg is zajló, mindannyiunkat fenyegető veszély, ami ellen csak együttesen vagyunk képesek nyerni. DiCaprio a tiszta levegő, a tiszta víz fontosságára is rávilágított, és azzal vádolta a nagyvállalatokat, hogy a klímaváltozás minden bizonyítékát eltüntetik és tagadják a problémát.

 

,, Egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy a szén-, olaj- és gázipar kapzsisága határozza meg az emberiség jövőjét. Ami elég, az elég! Felelni fognak a történelem ítélőszéke előtt “

 

A nyilvános szereplései, beszédei, tüntetései és a hatalmas mértékű adományozásai után  – 1998 óta 30 millió dollárral 70 innovatív ökológiai projektet támogatott a világ 40 országában – várható volt, hogy valami újjal is előrukkol majd. A National Geographic csatornával karöltve elkészítettek egy egész estés filmet a témában kapcsolatban, amelyet ingyenesen bárki számára elérhetővé tettek a YouTube-on.

“Az özönvíz előtt” című film sokkoló.

 

Megmutatja, hogy jelenleg hol tartunk, és ha így folytatjuk, hová jutunk el. Megoldásokat is javasol, és tanácsokkal is ellát. Olyan interjú alanyokat hallhatunk mint: Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon és Ferenc pápa. A filmet ajánljuk mindenkinek a figyelmébe. Mindannyiunkat érintő jelenleg legnagyobb megoldásra váró feladat előtt állunk. Hajrá emberek!

 

 

Mutáns szuperbacik Ha nem megfelelően adagoljuk a gyógyszereket ebeinknek, mutálódhatnak a baktériumok, és immunisak lesznek a készítményre.
Van élet az állati tej után (+videó) Leteszteltük a legnépszerűbb növényi tejeket! Van még remény!
90 % az esély rá, hogy az idei év lesz az eddigi legmelegebb év Az Északi-sarkvidék térségében 6-7 Celsius-fokkal mértek melegebbet idén a hosszú távú átlagnál.
Melyik oldalunkon érdemes aludni? Neked is sokat fáj a hátad vagy a nyakad? Gondold csak végig milyen pózban szoktál aludni!
115 ezer éve nem volt ilyen meleg a Föld "Tudomány álláspontja világos, néhány évtized alatt fokozatosan fel kell számolni a szén-dioxid-kibocsátást."-mondta Hansen
Dobd ki a chipset! Itt vannak az egészséges nasik Egy kis különleges rágcsálni valóra vágysz, vagy csak le szeretnéd nyűgözni a barátaidat? Itt van pár szuper ötlet!
Strandviselet mindenkinek, avagy ezt vedd fel idén a vízpartra! Becserkésztük az idei bikini és fürdőnadrág trendeket, csekkold le !
Telefon, tablet, gyerek kezébe igenis való! Engedjék, vagy ne engedjék a szülők a gyerkőcöt a telefont használni? Örök vitatéma nyomába eredtünk.
Kár lenne kidobni! – 10 dolog, amelyre a kávézacc képes Nem tudod, mit kezdj a felesleges kávézaccal? Ezeket a praktikákat te is szeretni fogod!