5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással)

A férfiak az udvarlás és a szövegelés nagy mesterei. Legalábbis próbálkoznak, kisebb nagyobb sikereket elérve nálunk. Heves konfetti dobálásba kezdünk, amikor egy általunk kiválasztott, vagy a semmiből előbukkanó pasi odamerészkedik hozzánk. Kölcsönös szimpátia lévén, jobb esetben, máris felveszi a trubadúri hangzást és belekezd a szerenádba. Csillogó szemekkel figyeljük, fülünk méretétől pedig Dumbo is szégyenkezve kullogna vissza a szavanna csodálatos világába.

Alkalmasint már a kezdeti mondata is olyan rémálomszerű, hogy ősz hajszálakat vélünk felfedezni a fejünkön.

Azonban előfordul, hogy minden szépen és rendben halad, szinte sziporkázik mellettünk, mellszőre utat tör az ingéből a büszkeségtől, veszélyeztetve szemünk világát. Ő maga az ókori, római Cicero, a szónokok szónoka, a tudományos és szellemes mondatok abszolút császára. Mielőtt a babérkoszorút helyeznénk a fejére, olyan blődség hagyja el cseresznye ajkait, hogy egy laza mozdulattal az oroszlánok elé vetnénk ezt a szökött rabszolgát. Úri hölgyek lévén, csupán mutatjuk a harminckettes mosolyt és a tekintetünk csillogása egy percig sem sugallja, hogy gondolatban bejelentkeztünk a fülészetre.

mondat5

Az alábbi gyöngyszemeket kolléganőimmel gyűjtöttük össze, hogy legyen min borzonganotok az éjjel. A cikk végén szavazhattok, hogy számotokra melyik mondat volt a legmegdöbbentőbb.

1. ” Kérsz pálinkát? Apámnak egy szót se, mert tőle loptam! “

Remeknek indult a  szombat este, egy szórakozóhelyen lehuppant mellém az egyszemélyes fotelra a csődör. Már ez is a pofátlanság határát súrolta, de oda se neki. Megkérdezte, hogy kimegyek-e vele a kocsijához, megkóstolni az apja pálinkáját. Nos, ilyen szívélyes invitálásnak ki tudnak ellenállni? Még mielőtt kisuhantam volna, hogy a butykos fenekére nézzek, a fenti idézetet lehelte ki. Amely után inkább egy pohár narancslevet kértem a bárpultnál. 

mondat14

2. ” Hol vannak a haverjaim, és merre lakom? “

A Balaton Sound-on odajött hozzám egy spanyol srác. Jól nézett ki, aranyos srácnak tűnt, amíg meg nem szólalt.  A fickó annyira részeg volt, hogy alig értettem amit mondott, de azért végül kihámoztam, hogy mit is szeretne valójában. Üdvözlésképpen készített velem egy közös fényképet, majd megkérdezte, hogy segítenék-e megkeresni a haverjait. Ugyanis a szerencsétlennek halvány lila gőze sem volt arról, hogy merre lehetnek a cimborái. Illetve, hogy kísérjem vissza a lakására amelyről nem tudja, hogy hol van. Már szívinfarktus kerülgetett, de nem volt vége. Ugyanis helyrajzi problémái is akadtak, kétséges volt számára, hogy Siófokon, vagy Zamárdiban leledzik-e az odúja, ahol álomra szenderedhetne. Szép vagy nem szép dolog tőlem, de jót röhögve magára hagytam a vidámságával.

mondat7

3.“A barátnőd magányra vágyik, nem hagynánk egyedül kicsit? “

Buli, Jate Klub, mi kell több? Kiváló estének néztem elébe, csak erre a csúcs mondatra még a legperverzebb álmaimban sem gondoltam volna. Mégis sikerült a hímnek egy felejthetetlen éjszakát rittyentenie. Barátnőmmel roptunk a táncot, amikor eszméletlen tánctudásával odaszambázott hozzánk ez a dísz-lény. Láttam, hogy nem szomjas, de alkohol szint alapján, egy szórakozóhelyen nem szelektálom a pasikat. Józanon is brutálisan viccesek tudnak lenni, hát még szondát kiakasztóan. Nagyon vicsorgott rám, a testemet akarta. Amikor szóra nyitotta a fogsorát, meg állt bennem az ütő. Az ominózus mondat után, inkább a tánctér másik pontját vettük irányba a barátnőmmel.

mondat11

4. ” Ne haragudj, de eltévedtem. Meg tudnád mondani merre laksz? ”

Ez a történet régebbre datálható, de a lényegen mit sem változtat. Fesztiváloztam, hiszen egész télen erre vártam. Ám szuvenírként nem egy feliratos pólót vittem magammal, hanem egy olyan beszólást, melyet soha nem fogok elfelejteni. Sötétedés után többen a sörös kriglik alját kezdik közelebbről bevizsgálni. Ez a fiú is valószínűleg minőség ellenőrzést végezhetett egy százas pakkon, annyira részeg volt. Láttam, hogy sajnos engem vett célba és vészesen közeleg. Miután félelmem beigazolódott, lecövekelt mellém. A sörgyárak teljes kínálatának üde ájerét rám zúdította, miközben ezt a borzalmas mondatot elszavalta. Jót kuncogtam rajta, és inkább másfelé vettem az irányt.

mondat9

5. ” Jó a szemed! “

Ez a történet az őskori Zöld Pardonban esett meg velem. Barátnőmmel úgy döntöttünk aznap, hogy az éj leple alatt kieresztjük a fáradt gőzt, és ugrálunk egy tartalmasat. Akkor is szinglik voltunk, így magával hordozta a party a pasi-vadászatot. Leültünk kipihenni a hajrázás fáradalmait. Barátosném a vészharangot megkongatta, hogy felém közelít egy srác, akinek van némi koordinációs problémája. Valóban, szegény azt sem tudta, hogy merre van arccal előre. Sebaj, gondoltam, maximum meghallgatom mit szeretne. Kisvártatva meg is érkezett, beközelített az arcomhoz, már a szagától is egy egész tánccsapat mámorossá vált volna. Lélegzet visszafojtva, részben a cefreszag miatt, figyeltem rá, hogy mit is kíván közölni. A fenti beszólást követően arrébb tántorgott. Örök élmény.

mondat13

+1. ” A nejem úgysem lát el idáig, akkor miért ne? “

Érdekes, hogy a hapsik azt hiszik, ha a feleségük nélkül mennek a haverokkal bulizni, akkor mindent szabad. Félelmetes jövőkép tárult elém, hogy mi várhat rám, ha a házasság szent kötelékébe lépek egyszer. Néhány hetet történt, hogy egy szórakozóhelyen felkért táncolni ez a pasi. Kicsit idősebbnek tűnt, de szimpatikusnak találtam, ezért roptam vele egyet. Hozzá kell tennem, már ez is nagy dolog, hogy felkér egy keringőre és nem a fenekemet vizsgálja meg kézrátétellel. A bárpultnál beszélgettünk, fergeteges volt a humora. Kisvártatva megkérdeztem,  hogy van-e barátnője? A válasza az volt, hogy felesége van, két gyerekkel. Mivel nem a városban lakik, és az asszony sincs a környéken, ezért miért ne kezdhetnénk egymással valamit. Mondanom sem kell, hogy többet nem táncoltam vele.

mondat8

Borzasztó, hogy ilyen és ehhez hasonló beszólásokkal próbálkoznak a pasik. Azonban, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, sok esetben az alkohol a hibás ezekért a horrorisztikus szövegekért. Lehet azt hiszik Humor Herolddá változnak. Valószínűleg egy-egy ilyen akciójuk után, ha emlékeznek rájuk, minimum ilyen dögösnek hiszik magukat, pedig meg sem közelítik a látványt. Bár ezekre még a hatos pakk sem lenne mentség.

mondat10

Bármilyen förmedvényt is mondtak, így érzik magukat.

_

Szerinted melyik a leggázabb?

 

[wpdevart_poll id=”3″ theme=”1″]

 





5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?