Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk.

Tény, ami tény, hihetetlenül professzionális szintre emeltük a válogatást. Gyakorlatilag olyannak képzeljük el, mintha egy nagy szűrőbe ültetnék bele a szerencsétlen delikvenseket. Fennakadnak a hálón, és az ami marad, az sajnos mi magunk vagyunk, egyedül, megint. Érdekes, hogy ha egy srác szinte mindenben megfelel számunkra, van humora, emberi módon öltözködik, és még a horoszkópja is passzol, mégis akad egy picurka, nem megfelelő tulajdonság,  és máris kiiktatjuk az életünkből. Szinte görcsösen ragaszkodunk az elképzeléseinkhez, ami nem biztos, hogy jó hosszú távon.

görcs8

Mondhatni nem adunk további esélyt sem. Na már most, ez vagy valami x-edik megérzés, hogy áh szivi, nem te Vagy az igazi. Azonban fennállhat annak is az eshetősége, hogy mi magunk sem tudjuk, valójában kit is keresünk.

Lehetséges, hogy először önmagunkkal kellene normális kapcsolatot fenntartanunk és csak utána beengedni az életünkbe a titánt. 

Amikor már a Nagymamám azzal riogat 200 kilométerről, és titkon sűrű átkokat szórok a  mobiltelefon feltalálójának fejére, hogy egyedül fogom végezni az idősek otthonában a macskámmal, akkor erősen elgondolkodtam a szingli létemen. Ijesztő jövőképemet vizualizálva úgy döntöttem, hogy nem görcsölök a manus-témán és kezembe veszem az irányítás. Be fogok pasizni!

görcs6

Amikor úgy döntünk, hogy egyedül megyünk el bulizni szombat este, több srác fog odaszambázni hozzánk, hogy nehogy magányosan ropjuk a táncparketten. Mi pedig, jó kislányok lévén, az összes borközi állapotban lévő Fred Astaire-nek megadjuk az esélyt. Hiszen ne gógyizzunk annyit, csapjunk a lovak közé és nézzük milyen az, amikor szenvtelenül vadászunk. Reggelre a rémület-lista eképpen alakult, természetesen egyik férfiú sem volt szomjas: egy, aki befizette a belépőmet és utána szublimált. A második, aki meghívott egy italra és öt perc után csókra csücsörített, ekkor én libegtem arrébb. Egy számot sem tudtam végig denszelni, már is jött egy újabb vállalkozó, aki kicsit idősebb volt, amivel nem lett volna gondom. Ám amikor benyögte, hogy nős és van két gyerkőce, de az asszonytól estére kimenőt kapott, ezért miért ne vizslathatná meg a tekintetemet kicsit közelebbről, gondoltam megkímélem egy csúnya válópertől. Ő is ment a levesbe.

görcs00000

Egyre jobb. Majd következett Mr. Összetörték a szívemet, de cuki és csinos lány Vagy, csak bocsi nem. Majd hozzá tette, hogy egy kiadós ágytornában benne lenne, akkor mondtam, hogy oké, csak elszaladok a mosdóba, mindjárt jövök. Azóta is megyek. Majd sorszámot tépett hozzám Mr. Hentes, aki majd elsüllyedt a szakmája miatt, mondván ez égő a lányoknál. A sor vele nem ért véget, ugyanis amikor táncikáltunk, tőlem egy méterre lévő úriember a száját nyalogatva, vetett rám csábítónak hitt pillantásokat. Passz. Már kezdtem a kétségbeesés közösségi oldalára regisztrálni, amikor kimentem levegőzni a teraszra. Leült mellém egy friss hús, hogy olthatná-e szomjamat valamiféle itókával. Már csak kíváncsiságból is igent mondtam.

A bárpultnál, megkapván üdítőmet, koccintottam egy mellettem álló hapival,mert Mr. Vadkan épp eltűnt. A semmiből előcsörtetett  az én terminátorom, és rámordult, hogy mit képzel, hogy velem beszélget és szálljon le a feleségéről. Ekkor feladtam. Igaz, hogy szeretnék férjhez menni, de mindenre, ami szent, ha ez a testőr-állat lenne a hites uram, elválnék. Valószínűleg megdöntöttem a saját rekordomat, az egy éjszaka alatt begyűjthető bumburnyákokat illetően. Öreg testem ezt nem igazán bírja, hogy ilyen egyedileg kitenyésztett lények csapják nekem a szelet. 

görcs0000

.-

-lm

Barátnőmmel sok eszmecserét folytatunk a késlekedő, tökéletes vagy majdnem szuperszónikus pasiról. Őt is szinte mindegyik srác elviszi úgymond egy próba körre, de gyatrábbnál gyatrább férfiakkal kerül kapcsolatba. Alacsony, magas, vékony, testes, kedves vagy éppen pokróc. Lehetőség adott számukra, de azért van egy határ, ahonnan ne tovább. Sosem értettük, hogy miként léteznek olyan csajok, akik havonta váltogatják a pasikat. Mi egyet sem találunk, akivel legalább megpróbálhatnánk párkapcsolati szintre terelni a dolgokat. Sajnos nála is ez az állapot uralkodik évek óta. 

Ahogy idősödünk, egyre nehezebb párt találnunk, talán egy picit mégis túl aggódjuk ezt az egész mizériát.

 

görcs7

Ne görcsöljünk azon, hogy miért vagyunk még mindig szinglik. Igaz, ez nem egy fáklyás-menet, de talán minden okkal történik. Kizártnak tartom, hogy ne találjon ránk a nagy szerelem, igenis higgyünk benne, csak így sikerülhet. Addig meg keresgéljünk, próbálkozzunk. Ha kudarcba fullad egy újabb randink, a barátnőnkkel úgyis megbeszélhetjük, talán rájövünk kire is van szükségünk valójában.

“A múltad ne határozza meg, hogy ki vagy, de legyen része annak, akivé válni akarsz.”

görcs000000

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Múltunk pasijai, akik örökké az életünk részévé váltak. Képben maradt ex- pasik. Vajon a régi szerelmeket száműzzük az életünkből vagy inkább masírozzanak velünk tovább?
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
Randizni vagy nem randizni? Avagy, mi tart minket vissza. Megteszi az első lépést a díszpéldány és találkát kér tőlünk, de mi mégis hezitálunk. Miért nem vágunk bele rögtön?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!