Ronaldinho Magyarországon népszerűsítette a teqballt

Kedd délelőtt 9 órától az Expo téren tartott bemutatót Ronaldinho, aki a teqball nevezetű magyar találmány nagykövete lesz. Egy szerencsés rajongó személyesen is találkozhatott a brazil sztárral. Sajtótájékoztató után bemutatót is tartott három fiatal játékossal.

 

ronaldinho-2-e1476765280818

 

A teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben. Hajlított pingpongasztalon játsszák a lábteniszhez hasonlóan, ketten, négyen, vagy speciális szabályok között akár többen is. Alapítói azt szeretnék elérni, hogy a sport 20-30 éven belül az olimpiai programba is bekerüljön. 

 

“Aki szereti a futballt, aki szereti igazán megjátszani a labdát, annak nagyon fog tetszeni ez a játék. Természetesen elsősorban a technikai tudást javítja” – mondta Ronaldinho, aki nagy jövőt jósol a Teqballnak.

 

_BA_6658

Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
Bemutatták az új Nokia 3310-et Az ára 49 euró lesz. Itthon húszezer Ft. körül vásárolhatjuk meg.
Magyar Oscar nyertes és minden idők legnagyobb bakija (+videók) Örülhetünk az újabb magyar Oscar-díjasunknak, és pironkodhatunk a díjátadó történetének legnagyobb égésén.
DJ felhozatal az EFOTT-on Borgore, Dyro, Flux Pavilion és a Vinai is ott lesz a fesztiválon.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
Ez lehetett a veronai buszbaleset oka Egy elemzést készítettek a tragikus balesetről.
Több száz delfint vetett partra a víz Nagyjából háromnegyedük elpusztult.
Féláron látogathatunk bizonyos fürdőket Vidd el a családodat kikapcsolódni, ha február 28-án mentek fürdőbe, sokat spórolhattok!
Már nem Dzsudzsák a legjobban fizetett magyar sportoló A válogatott csapatkapitánya 3 millió euró körüli összeget kap évente az Egyesült Arab Emírségek-beli al-Wahdában.