Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással)

Szexisek, híresek, hazaiak. Mindannyian ki vagyunk éhezve a látványukra ezeknek a dísz-hímeknek. Kolléganőimmel azt a súlyos feladatot kaptuk, hogy állítsunk össze egy listát, mely szerintünk a jelenleg legdögösebb pasikat sorakoztatja föl. Mondanom sem kell, hogy rémületesen nehéz feladat volt, hiszen mindhármunk más-más adonisz-típusra lökné le a textilt. Korosztály, testalkat, hajszín, ezek mind-mind meghatározó tulajdonságok voltak, ám kínkeservesen megalkottuk a 10-es fogatot. Néhány információt is belebiggyesztettünk, legalább tudjuk meg, hogy miben is jeleskednek ezek a cukimukik. Igazából teljesen feleslegesen, úgyis csak a képekre vagyunk mindannyian kíváncsiak. Reméljük, hogy minden Kedves Hölgy olvasónk talál a kedvére való pasit, csemegézésre fel!

 

szexi24

 

1. Gyurta Dániel ( mily meglepő, hogy vele kezdődik a lista ):

Olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok  úszó. Születési dátum: 1989. május 4.  ( 27 éves )

.

szexi1

 

2. Kucsera Gábor 

Világbajnok magyar kajakozó, olimpikon. 

Születési dátum: 1982. augusztus 27. ( 34 éves )

 

szexi2

 

3. Vastag Csaba

Az X-Faktor első győztese, Fonogram-díjas énekes. 

Születései dátum: 1982. február 11. ( 34 éves )

 

szexi10

 

4. Szabó Kimmel Tamás

Színész, aki az egyik leghíresebb szerepét a Made in Hungaria című filmben kapta meg.

Születési dátum: 1984. október 9. ( 31 éves )

 

szexi4

5.  Andro

Baki Gábor, neves lemezlovas, aki 2005-ben első magyarországi dj-ként került fel a világ egyik legrangosabb dj listájára, a Dj Mag-ra.

Született: 1984-ben ( 31 éves )

 

szexi3

6. Csányi Sándor ( aki sosem megy ki a divatból )

Jászai Mari – díjas színész. Több filmben is megdobogtatta a szívünket Mr. Sármőr: Kontroll, Csak szex és más semmi.

Születési dátum: 1975. december 19. ( 40 éves )

 

szexi5

7. Fehér Balázs

A  The Carbonfools együttes énekese, korábban modellkedett, amin nem csodálkozunk.

Születési dátum: 1983. április 20. ( 33 éves )

 

szexi9

8. Száraz Dénes

Színész, aki elsősorban a Jóban-rosszban című televíziós sorozatból ismeretes. Ám szerencsére rengeteg színdarabban is játszik.

Születési dátum: 1979. március 11. ( 37 éves )

 

szexi7

9. Kiss Ádám

Humorista, aki a hazai stand up commedy műfaj, valamint a Dumaszínház egyik oszlopos tagja. 

Születési dátum: 1985. február 7. ( 31 éves )

 

szexi8

10. Dolhai Attila

Jászai Mari – Díjas színész valamint fantasztikus hangjáról is ismert musical énekes ( Rómeó és Júlia, Az Opearház Fantomja ).

1977. január 7. ( 39 éves )

 

szexi6

+1. Dzsudzsák Balázs ( a külső nem “minden” )

Válogatott labdarúgó, jelenleg az arab emírségekbeli al-Vahda játékosa. Valamint sok nő szívének elrablója, köztük Zimány Lindáé és Dukai Regináé is. Vajon miben rejlik a csábereje? 

 

 

szexi11

Ők voltak a mi kis csapatunk álmainak alfái és omegái.

Szavazzatok, hogy Ti miként rangsorolnátok Őket.

szexi25

 

Szavazz Te is: kitől fogadnál még egy pohár bort? 

 

[wpdevart_poll id=”1″ theme=”1″]

 

 

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással) Íme a lista! A férfiak ezen tulajdonságait irigyeljük leginkább!
Nőnapra: 5+1 férfi típus, akitől leesik a bugyink! (szavazással) Macis, vékony vagy izomagy? Minden hölgy más-más kategóriát részesít előnyben. Nőnapi pasi-mustra, mert ma megérdemeljük!
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.
Múltunk pasijai, akik örökké az életünk részévé váltak. Képben maradt ex- pasik. Vajon a régi szerelmeket száműzzük az életünkből vagy inkább masírozzanak velünk tovább?