Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított

 

n3315254

police.hu fotó

2016. október 4-én a Bajai Rendőrkapitányság  egy csávolyi házban kábítószergyanús növényeket és anyagmaradványokat, és egy fegyvert is talált. A házban tartózkodó férfit elfogták és vele szemben kábítószer birtoklása bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a nyomozók. – írja a police.hu

Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsított hamis külföldi okmányokkal igazolta magát. A 42 éves magyar férfival szemben erőszakos vagyon elleni és más bűncselekmények miatt több hatóság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

A férfi valódi kilétének leplezése érdekében megváltoztatta külsejét is. A nyomozási bíró 2016. október 6-án elrendelte előzetes letartóztatását.

forrás: police.hu

Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
Egyre több a csaló, aki kiadó albérletet hirdet Aki teheti, ingatlanközvetítőn keresztül keressen albérletet, így kisebb az esélye, hogy átverés áldozata lesz.
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.
Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában Ingyenes jogi tanácsadás program indult a munkaerőpiac szereplőinek. Cél a jogszerű foglakoztatás segítése.
Szeptember 23-tól elérhető az iPhone 7 Apple kockák figyelem! Itt a várva várt új iPhone 7.
Indul a suli rendőr program Idén is lesznek rendőrök a sulik körül.
Hatásos a Véda okoskamera rendszer Az autósok lassítanak a kamerákhoz közeledve, és kevesebb a szabálytalanság, mint korábban.
Fekete a víz folyik a csapból Baján A kedd esti órákban meglepetés érhette a fürdeni vágyó bajaiakat, sötét elszíneződött víz folyt a városban több helyen .