Elfogták a Teréz körúti robbantót! (VIDEÓ)

Keszthelyen fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját szerdán – jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója. A vezérőrnagy elmondta: a férfi 16 óra 9 perckor az autójában várakozott a Balaton parti Csík Ferenc sétányon, egy, a forgalomtól elzárt területen. Hozzátette: tűzszerészi vizsgálat után a műveleti egységek behatoltak egy házba, ahol “más célszemélyt nem találtak”; ezután a feltételezett elkövetőt Budapestre szállították.

 

Download (3)

forrás: MTI

 

Keresztes Imre elmondta: a fiatalember a gyanúsítás ellen és őrizetbe vétele ellen is panasszal élt, ugyanakkor a főügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatását. Beszámolt arról is, hogy a gyanúsított a felvételek alapján egyedül követte el a bűncselekményt, a nyomozás során nem merült fel, hogy bérgyilkosként robbantott volna.

 

A Teréz körúti robbantás szeptember 24-én, 22:36-kor történt, ahol 2 rendőr sérült meg, egyikük életveszélyesen, társa pedig súlyosan. Állapotuk folyamatosan javul. Néhány hónap múlva vissza tudnak állni a rendőri szolgálatba. 

 

Videó az elfogásról:

Élő Counter Strike: Terrorelhárítók a metroban A valóságban nincs restart, sem cheat code.
7 Föld-szerű bolygót talált a NASA Tőlünk 39 fényév távolságra található TRAPPIST-1 rendszerben keringnek.
Már hárman haltak meg az influenza következtében A vírus a legyengült szervezetű vagy valamilyen alapbetegségtől szenvedő embernél okozhat súlyos szövődményeket.
Egyetemista után is igényelhető családi adókedvezmény Januártól bővült a családi kedvezményre jogosultak köre, módosult az eltartottak körének meghatározása.
Kígyós játék a legnépszerűbb keresések közt Ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-on 2016-ban. A játékot meg csak simán nem tudod abbahagyni.
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Az igazság a bevándorlásról (+videó) Az újságíróból lett politikai elemző, Roy H. Beck tartott egy hatásos előadást a tömeges bevándorlás hatásáról.
Lehetne egy nyolcadik kontinens Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens.
Nyugaton már kevésbé mérgező a levegő Az ország nyugati felében már javult a levegő minősége