Barney után szabadon: nemzetközi “öltönyt fel” nap!

Hat éve kerül megrendezésre minden év október 13-án a Suit Up! Day, nem más miatt, mint a mára világhírű amerikai sorozat, a How I Met Your Mother hatására.

 

Ez a nap arról van szó, hogy ma viseljünk egész nap öltönyt, attól függetlenül, hogy mire készülünk.

 

Természetesen minden magára valamit adó mozgalomnak van  facebook eseménye is, így ennek is készítettek. Ott részletekbe menően olvashattok a dologról. A sorozat fanjai indították a mozgalmat, ebből hamar világnap lett, így ma lehetséges, hogy több öltönyös emberkével találhatjuk szemben magunkat az utcán, mint egy átlagos napon. A How I Met Your Mother vagy Így Jártam Anyátokkal Basney Stinsonja mindent öltönyben csinál, még aludni is öltöny pizsiben alszik. Barney szerint öltönyt hordani csodás dolog: az ember mindig elegáns lehet, nem kell ünnepekhez, vagy különleges alkalmakhoz kötni az eleganciát.

2015-10-13-suit_up_day_0

Az öltöny pizsivel nem mindannyian értünk egyet, de azzal talán valamennyien, hogy szeretjük az öltönyt, mert jól néz ki, és stílusos. Ha rajongó vagy, és te is osztod a nézetet, akkor ez a világnap neked is szól!

 

Gálos Roland veretlen a Német Bundesligában! Ötödik mérkőzését is megnyerte a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó Se Baja sportolója!
A szépség és Lord Voldemort Mi lenne ha a Szörnyet Lord Voldemort alakítaná? Nézd meg, a trailer paródiájából kiderül!
A dusnoki Aprók Gyermek Néptáncegyüttes lett a közönségdíjas Több mint 100.000 szavazatot és kétmillió forint nyereményt táncoltak össze a táncoslábú Dusnokiak!
Ice Cube lesz Fagin az új Twist Olivér musicalben A Disney musicalt feldolgozást készít a Twist Olivérből, melyben nem más alakítja Fagint, mint a rapper Ice Cube.
Körözés alatt állt a csávolyi gyanúsított Hamis külföldi okmányok, kábítószert és fegyver is, volt a 42 éves körözött férfi csávolyi tartózkodási helyén .
Meddig „csendes” az Y és Z generáció? A kutatás során magyar fiatalokat kérdeznek meg különböző témakörökben, a nyilvános eredmény decemberre várható.
Bajáról loptak bicikliket, de elfogták őket a rendőrök Baján több helyről is loptak bicikliket az urak, de szerencsére elfogták őket a rendőrök.
A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti appot készített Riasztásokról és vészhelyzetekről értesítenek. Hasznos kis cuccnak tűnik.
Riasztották a vadászgépeinket Rendet tettek a Magyar Honvédség Gripenjei.