5 +1 dolog, amelyeket irigylünk a pasiktól. (szavazással)

Nőnek lenni a legjobb dolog a világon, kivéve amikor nem. Az átváltozás igazi kaméleonjaiként vagyunk számon tartva. Sminkelés, öltözködés, vásárlás, csajoknak készült filmek , ezeket mind-mind az létünket végigkísérő kínok kárpótlásaként kaptuk az univerzumtól. Sokszor érezzük úgy, hogy a férfiaknak sokkal könnyebb. A hímek mentesek a sok rémületes, nőket sokszor az őszülés meggyorsítását előidéző, számukra kevésbé fontos tényezőktől.  Mindezek ellenére élvezzük, hogy a végzet asszonyai vagyunk, némi megpróbáltatások árán is. 

irigység1

Nézzük mely adottságok végett cserélnénk a férfiakkal. A cikk végén pedig lehetőségetek van szavazásra is, hogy számotokra mely tulajdonságok miatt gondoljuk, hogy a hapsik a leginkább mázlisták.

1. Szőrszálhasogatás

irigység5

Mindenhol a babapopsi, pihe nélküli bőr az elvárt a nőkkel kapcsolatban. Ezzel szemben a hímeknek nem kell figyelniük a legújabb szőrzet-kitépő kütyüket. Amikor a hölgyeknek a fürdőszoba már középkori kínzókamrává alakul át egy gyantázás alkalmával, addig a muksók egy borotvával elintézik a fűnyírást. Az orcájukon. Ha egy gibbonhoz hasonlító prémmel rendelkeznek, akkor sincs okuk a lézeres szőrtelenítést hirdető cégeket felkutatására. Bármily hihetetlen is számukra, mi igenis szeretünk belemarkolni, simogatni, extrém esetekben befonni a testüket fedő védőburkolatot. Nem minden nőnek jön be a csupasz-csiga test, bár ők ezt gondolják.

2. Havonta jelentkező kínok-kínja nélküli boldog élet

irigység12

Talán ez kerülhetett volna az első helyre is, mert ez a leginkább tortúrás számunkra. Az előzmények: a zabálás ( csipsz plusz mogyorós joghurt némi pizzával ), a senki sem szeret minket mondatok, a dühösség, mellyel leigázhatnánk egy komplett birodalmat. Sok férfi szerint, a menstruáció csak egy kis vér, és némi szexi-tájm megvonás. Ha csupán ennyi lenne! Önmagában az is eléggé kellemetlen, de a puffadás, a magzati póz felvétele, a négykézláb való, otthoni közlekedés, arról  nem is beszélve, hogy leginkább maci-naciban parádéznánk még az utcán is. Irigyeljük őket, hogy nem kell ezeket a borzalmakat átélniük minden hónapban.

3. Az önbizalom teljes tárházának tulajdonosai

irigység9

Számunkra elképesztő, hogy a pasik mekkora egoval képesek rendelkezni, főleg, ha csajozásról van szó. Plusz, ha az alkohol is besegít egy buliban, akkor gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, Brad Pitt-ként feszítenek. Bődületes marhaságokat sutyorognak a fülünkbe, csábosan bámulnak, mint hal a szatyorban. Azt hiszik mindenkit megkaphatnak. Főleg minket. Mi, nők egy körömlakk lepattanástól is gátlásossá válunk, mert tuti mindenki látja. Bezzeg a pasik, nekik nem okoz problémát, ha beszéd közben egy esernyőt kell magunk elé tartanunk, annyira köpködnek. Jó nekik, hogy önbizalomban nincs hiány, pedig alkalmasint az Elefántember is szexisebb látványt nyújt és normálisabb is, mint ők.

4. Nincs kódolt üzenet!

irigység10

Ez van, ne gondolj bele mást !

Az egyik legnagyobb probléma velünk, hogy mindent imádunk túlgondolni, és túlkombinálni. Pici sztorikat gyártunk egy-egy szituációra, mert tudni akarjuk, hogy valójában mi játszódik le az éppen aktuális pasi fejében. Azonban ők tényleg azt mondják, amit gondolnak. Semmi mellékes infó nincs, csak a puszta tények. Elhinni ugyan nem fogjuk, ezért is van a sok a bonyodalom, nekik pedig ezért is könnyebb az életük. 

5. Egyéjszakás hódítások 

irigység11

Ezek a huncut kalandok valamiért a pasik privilégiumai. Ők lazán veszik az ágytornát, nem gógyiznak rajta, csak élvezik a hancúrt. Látnak egy dögös macát, és, ha sikerül, akkor gátlásaikat és ruháikat levetve szereznek jobb esetben felejthetetlen éjszakát a szerencsés választotjuknak. Igazi Don Juan, ha egy csillagos éj alatt több nőt visz henteregni, mint amennyi tiszta zoknija van otthon, ám a csajsziknál ez már nyomdafestéket nem tűrő jelzőt von maga után. Természetesen a nőcik is adnak az érzésnek, de még mindig elfogadottabb, ha egy hapi megy bele egy ilyen légyottba, mintsem  a szebbik nem képviselője. Lehet tanulnunk kéne tőlük, hogy is kell ezt pontosan csinálni. Taníts Mester!

 

+1. Tolatva parkolás koronázatlan királyai

irigység6

Nos, kár, hogy nem ő volt az oktatónk…

Szerencsére jól vezetünk, bár tisztelet a kivételnek. De ez a fránya tolatva parkolás, valahogy rosszul lett kódolva nálunk. Amikor megtörténik az elkerülhetetlen és be kell farolnunk a járgányunkkal, általában a következő történik. Szemünk fennakad, a tükröket nem létezőnek tekintjük, a hátrafordulás gyakorlatilag lehetetlen, mert fáj a derekunk és azt vesszük észre, hogy az autó orra rossz felé veszi az irányt. Pánik, visítás és totális kétségbeesés uralkodik el rajtunk. Hiába az autó fenekére kéne nagyobb hangsúlyt fektetnünk, az maga a megtestesült képtelenség. Talán a pasiknak ezért megy olyan könnyedén, mert a hátsóját figyelik, még ennek is. 

irigység7

Minden csak idő kérdése, és némi tehetség is szükséges…

 

No akkor elő az egerekkel: 

[wpdevart_poll id=”2″ theme=”1″]

5+1 első mondat pasiktól, mely az utolsó is. (szavazással) Közhelyes és katasztrofális dumák, amelyekkel a pasik csajozásra vetemednek Vajon tudatában vannak a kimondott szavaknak?
Csak egy falatot! Svédasztalon: a pasik. Csak egy kis kóstolót kérünk a férfiakból, csupán csemegézünk. Vajon megéri befizetni egy svédasztalos eszem-iszomra?
PMÖ: Ami nyáron történik, az ott is marad! Pasik és a tökéletlen időzítés. PasiMentes Övezet: mi a helyzet akkor,ha a kezdeti románcból csupán egy szép, nyári emlék marad?
Reggeli kávé mellé: 10 +1 szexis, magyar férfi-állat! (szavazással) Szexis magyar hírességek, akiknek a látványától megremeg a lábunk, vigyorgunk totális fogsort villantva. Mustráljunk!
Két órás visítás, tökéletes testek: Magic Mike élőben! Chippendale vagy minőségi szórakoztatás? A látvány, melyre minden nő vágyik egy éjszaka erejéig. Nekünk is jár a móka!
Vajon rágörcsölünk a pasi-keresésre? Amikor már máson sem gondolkodunk. Valljuk be, egy idő után unalmas a szingli-élet. Adjunk minden pasinak esélyt, vagy inkább szűrjük meg a jelentkezőket?
PMÖ: Női barátság: mítosz vagy valóság? Öribari, BFF, a legjobb és mindörökké... Létezhet e örökké tartó barátság a nők között, vagy ez is csak legenda?
Így szextingeltek Ti, avagy “A nagy Szexting-teszt” Minden kiderül: Olvasóinkat kérdeztük, hogy vajon próbálták-e már, nők vagy a férfiak inkább a bevállalósabbak?
Csak az egyenruha számít: katona, rendőr, tűzoltó! Miért mániája minden nőnek az uniformis? Megkérdeztük, hogy miként hat ez a kis extra fűszer egy párkapcsolatra.